Close
Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 195
    i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga SaS
    nuk e besoj se ajo qe ke shkruajtur eshte kompliment ne adresen time !!! nejse ti thuash qe mashkulli qe eshte gay ose nje femre qe eshte lesbike nuk eshte sharje !!! ate menyre jetese kane zgjedhur !!! une nuk kam asgje personale me ty moj po ti kur thua ju meshkujt jeni qene zagar ne pergjithesi tek ajo pergjithesi futem edhe une !!! edhe nje gj po te them ktu duket injoranca e femres qe nuk di te vleresoj ate qe ka ne krah !!!sepse ne iu themi qe nuk mund te rrime pa ju femrat kurse ju thoni qe ne mund te rrime pa ju !!! ne iu themi qe ju jeni gjeja me e shtrenjte qe ne kemi kurse ju per ne thoni qe jemi zagar !!! edhe kur vjen pastaj puna ju beheni xheloze me shume me seksin tuaj se sa me seksin e kundert !!! nejse gjithe te mirat se shume u zgjata !!!
    thjesht nuk me vinte nderment fjala maskilist e thashe i kunderti i feministes
    kapish?
    po ku te kapish ti more aman
    per ters i mer te gjitha
    e faktikisht thone se i marin per ters ata te cilet e jane mesuar te flasin per ters
    e ti nuk e kalon klasen sivjet
    hajde prape mot e do te te ve tema te thjeshta se me vjen gjynaf
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    ju meshkujt shikoni qefin
    ne femrat shikojm e ndenjat

se ka dhe femra te rruges
    po ka dhe meshkuj zagare

ja kalofsh mire edhe ti

THeodora,

Me fal po po ,nderhyj pak ne ket debat qe ke bere me Sas!

Duke qene ne rradhe te pare femer dhe si e tille shume e lenduar,personalisht mike te kuptoj shume mire...te kuptoj per faktin qe duke qene e zhgenjyer sikurse mund te kesh qene edhe ti,edhe une kam menduar pak a shume te njejten gje!
    Po sot dua te them vetem dicka...
    Moter jemi ne ata vete qe kerkojme te keqen!
    Jemi ne ato qe jemi te terhequr nga dikush qe nuk na do dhe qe tallet me ne,dhe jemi ne ato qe largojne personat qe na duan...!
    Me kete dua te them qe nuk mund te imponojme askend qe te na doje,pavaresisht se ne kemi dashur dhe sado te vrara ne shpirt akoma duam!
    Dua te te them gjithashtu qe te mos kesh kete mendim per meshkujt as per femrat vete!
    Ka plot meshkuj qe jane njerez te respektueshem dhe ka plot femra te tilla,ka meshkuj sentimentale dhe ka plot femra te tilla....te kundertet e tyre jane nje pakice dhe nuk kemi pse ti shajme!
    Keta lloj personash mike nuk duan ne rradhe te pare veten dhe nuk e respektojne ,atehere si mund te duan dike tjeter dhe te japin dashuri ?!
    Jeta vazhdon dhe kurre mos i humb shpresat....kemi vuajtur dhe kemi pare keq,po nuk do te thote qe asnjehere nuk mund te gjejme personin qe do na doje..
    Shpresa eshte ajo qe na ben te jetojme!
    Mos fillo te luftosh meshkujt sepse dikush te ka luftuar ty....mund te them te njejten gje edhe per veten!
    Dhe po te them qe sot besoj akoma te mashkulli dhe besoj te njeriu i mire!

Te uroj fat dhe mbaresi mikja ime!

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.
    njeri faktor eshte zhgenjimi i ndonjerit prej partnereve gje qe con ne fyrje apo ofendime te ekzagjeruara do te thoja une,pasi nese partneri paska qene budalla,idiot apo ku di une se cfare mund ti themi,fakti tregon qe edhe (x) ka qene i tille pasi me nje budalla asnjeri nuk mund te qendroj .
    por sic themi ne shqiptaret "kur ske cfare ti besh gomarit do ti biesh samarit"

faktore tjeter eshte mospranimi i fajit,duke ofenduar partnerin largon dhe justifikon gabimet e tua,gje qe po i shton ato gabime..nejse
    mendimi im eshte nese te dy po e kuptojne qe lidhjes po i vjen fundi duhet te mundohen per ta shpetuar lidhjen ose per tu ndare me mirekuptim dhe pa ofendime,secili ne rrugen e vet.
    mendoj se pas ndarjes me mire eshte te kesh me kontakte me ish-partnerin,te pakten une keshtu kam vepruar

fabi..

jam sjam i mirë . . . . . Maska e illirycum
    Anëtarësuar
    18-05-2007
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    38
    Sipas mendimit tim jane dy gjera qe influecojne kte gje.
    E para eshte se kur ndahet nje cift ata mund te ndihen akoma te dashuruar me njeri tjetrin dhe kjo ndjenj e forte i ben ata qe ne caste qe ndjene se po e humbin te dashurin/ren (nga ndonje tjeter) ata vepron me urrejte duke thene difektet qe kishte ish partneri/ja ose duke i share sepse kjo mundet ti bej te ndihen me mire psikologjikisht.
    Arsyeja e dyte eshte se kur je ne nje lidhje dhe je me te vertet i dashuruar mundet te kesh falur gjera shume serioze ose te kesh hapur rruge atje ku nuk duhej. Keshtu kur cifti ndahet dhe nuk jane me te dashuruar me njeri tjetrin,ata i shikojn me me hollsi keto gjera dhe si rjedhoj ndihen te fyer dhe te poshtruar .
    Besoj se jeni dakorte me mendimin tim se dhe une ne nje gjendje te till jame dhe me ka ber te mendohem thell kjo gje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illirycum : 04-06-2007 më 17:56

Perjashtuar Maska e NoCi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    duke qeshur.
    Postime
    111
    sharjet jane bere nje tradite senkat e sotme jane vetem ofendime eshte menyra e fetme per ti rene shkurt problemeve

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mendoj se me shume shajn ata ,qe kan dashur me shume ne ate lidhje,sepse ndihen te humbur,te braktisur,dhe kjo i ben qe ja nisin bresherise se ofendimeve dhe shpifjeve nga me te ndryshme,u duket se duke ber kete ven sadopak sedren e tyre te lenduar ne ven.Sepse ai qe ska dashur shum sja ndjen hic ,as do me dite me derisa iku nga ai person.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

Kurr nuk do e shaja nese e kam dasht shum por do kerkoja ku gabuam une ose ai me te shara sdo zgjedh problemin apo une jam tip i till....Ndoshta me se shumti do shaja veteveten qe hyra e papergaditur ne dashuri kjo qe do e shaja nuk do ma kthente te humburen por do me largonte edhe nga te tjeret.....Nese nuk ka dashuri reciproke me mire te ndar e pa u shar....Keshtu mendoj une
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

Fillimisht ka te bej me edukaten e nje njeriu. Pastaj nese kur dikush do te ndahet me ty, ti fillon e shan dhe flet keq per te tek te tjeret domethen qe as nje here se ke dashur apo repsektuar ate njeri ne te vertet dhe nuk respekton as veten tende. Niveli kulturor i personave duket shume ne situata te tilla.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2007
    Vendndodhja
    uK
    Postime
    103
    lol tem interesante kjo se m`ka nodh ne mu :`( lol

1 nga faktoret qe con te ndodhin ofendimet dhe me pak llafe ndarje te pakendshme , osh qe ti ne jeten ne cift psh kalon shume bukur je i kenaqur nga partnerja per gjithcka etc dhe ajo me ty per gjithcka , dhe i dit te bukur ndodh qe ti i thu z`du me nejt mo me ty lol normal asaj do i bi si shok ene reagimet do jen nga mo te ndryshmet... (njoni nga faktoret )

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Sepse shpesh here njera pale mbase nuk eshte dakort me ndarjen dhe s'di si te reagoje.. kshu mendoj une, me duket budallalik, kur je ndare me mire mos ta besh muhabet fare ishin, e nese del mund te thuash nje gje nga e kaluara apo nje fjale te mire, se ata qe rrin shajn ishet zakonisht dalin si idjot se fundja fundit jan, kur thon ajo ka qene k*rv ose ai ka qen zagar eshte sikur po thone.. un jam debil/e se s'di te zgjedh me mire e mbase jam ne nje nivel me ta.

Gjithsesi ne raste te gjithve ju rreshket noigje..
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 5 prej 20 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •