Close
Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 195
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

ku shpesh her skam degju gja un shock {gjumash}

vallahi gja e keqe a kjo kur dy njerez duhen edhe ndahen shahen rrihen me njeri tjetrin gja qe sbahet, po ne te tilla raste goja keqe dhe dajaku o shum brutal, kjo ndikon tek ato njerez qe ashtu si lidhen sdin as me u nda nga njeri tjetri ne menyr paqesore (:

PS: Personalisht , per ta ofendu tjetrren se kam ofendu nai her nai shpull kshu tek e tuk me dashni edhe ja kam dhan

Respekt BABA.

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Mendoj se kjo eshte pasoje e INJORANCES se nje personi qe te ofendosh ate qe ke pas nje ndjenje, sado e shtirur te kete qene s'besoj dhe s'duhet qe nje njeri te ariije deri ne kete pike, se nese e ke dashur me te vertete partnerin tend sdo arrije kurre aq sa ta hudhje poshte. Eshte me te vertete e hidhur kur degjon nga nje person i trete fjale nga me te ndryshmet dhe me te ultat qe jane thene ndaj teje.
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga theodora*
    ATA PERSONA NE SHUMIC MOS JANE GJE MESHKUJ?
    HAHAHAHAHAHAHA

hehehheeheh shumica meshkuj mirepo ka edhe femra

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL
    hehehheeheh shumica meshkuj mirepo ka edhe femra
    jam APSOLUTISHT DAKORD ME PERGJIGJEN TENDE
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    jam APSOLUTISHT DAKORD ME PERGJIGJEN TENDE

thnx qe je dakort po edhe po mos te ishe ashtu eshte skemi cka bejme po shpresojme se te pakten une nga meshkujt dhe ti nga femrat te mos u takojme ketyre lloj personave

Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga SaS
    theodora ti qenke nom fare !!! per koken e baba sakapit qe qenke feministe e mbarume fare !!! po pse nuk shkon me ndonje femer ti qe mos te ofendoj ??? amon mi goc edhe sikur hallet e botes te kishin sjelle meshkujt nuk do ishe kshu !!!
    HAHAHAHAHAHA
    LOL
    ME BERE TE QESH
    HAHAHAHAHAHA
    UN NUK THASH QE NUK ME PELQEJNE MESHKUJT.ME PELQEJNE E SIDOMOS ATA QE JAN PAK ROMANTIKE E REALISTE E NUK KAN SHUM LLAFE SI PUNA TENDE. :P
    HAHAHAHAHA
    TA HODHA

POR THJESHT DEGJOJ ME SHUM QE FEMRAT VUAJNE E ME VJEN KEQ MORE SE JU MESHKUJT FUNDJA FUNDIT,NGA NATYRA NUK VUANI ASHTU SIC VUAN NJE FEMER E NUK JENI E AQ TE NDJESHEM.
    NUK E DI NESE DO MUNDESH TE ME KUPTOSH SE MESA ME KE LEN TE KUPTOJ E TI JE NJE QE... I KUNDERTI I FEMINISTEVE

PASTAJ ME UN KAM NJOJTUR ME SHUM MESHKUJ QE JANE BAY E ASNJE FEMER TE JET LESBIKE.UN PRSONALISHT SIGURISHT

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Nqf se ne nje ndarje jan dakord te dyja palet qe te ndahen atehere nuk kalon ne sharje dhe ofendime. perkundrazi mund te ekzistoje nje shoqeri.
    Pastaj nqf se njeri nga parteneret do qe te ndahet, tjetrit nuk i vjen mire dhe fillon e te shaje dhe ofendoje nga inati ( Jo un ndenja me ty vetem per sex, jo kshu jo ashtu ).

Shnet e pare.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    HAHAHAHAHAHA
    LOL
    ME BERE TE QESH
    HAHAHAHAHAHA
    UN NUK THASH QE NUK ME PELQEJNE MESHKUJT.ME PELQEJNE E SIDOMOS ATA QE JAN PAK ROMANTIKE E REALISTE E NUK KAN SHUM LLAFE SI PUNA TENDE. :P
    HAHAHAHAHA
    TA HODHA

POR THJESHT DEGJOJ ME SHUM QE FEMRAT VUAJNE E ME VJEN KEQ MORE SE JU MESHKUJT FUNDJA FUNDIT,NGA NATYRA NUK VUANI ASHTU SIC VUAN NJE FEMER E NUK JENI E AQ TE NDJESHEM.
    NUK E DI NESE DO MUNDESH TE ME KUPTOSH SE MESA ME KE LEN TE KUPTOJ E TI JE NJE QE... I KUNDERTI I FEMINISTEVE

PASTAJ ME UN KAM NJOJTUR ME SHUM MESHKUJ QE JANE BAY E ASNJE FEMER TE JET LESBIKE.UN PRSONALISHT SIGURISHT

theodora ti marrim me rradhe njehere !!! pike se pari une jam realisti i fundit sepse te gjithe jane bere subrealist ne kete bote !!! pike se dyti une flas ne pozicionin neutral nuk mbroj meshkujt qe ofendojne por ama edhe te gjithe ne nje thes nuk i fus si puna jote !!! ti e bere rracen e mashkullit si me qene virusi hiv !!! nejse !!!pike se treti !!! femrat thone qe vuajne me shume se i kane lotet gati ne sy pra i shprehin me shume ndienjat po flas vetem per vuajtjen edhe jo per ndienjen e dashurise por kjo nuk do te thote qe vuani me shume se meshkujt nje ndarje ose nje ofendim !!! pike se treti te isha qen nuk do isha lidhur me femer !!! do kisha zene nje bushter prej bishti edhe do kaloja ne perversion !!! bejme edhe dicka tjeter pyesim kete duash ktu ne forum nese une jam maskilist me shume se ti qe je feministe ( ne extrem ) gjithe te mirat edhe nje keshille prej meje !!! nese nuk debaton dot me fakte mos kalo ne ofendime sepse shpreh injorance !!! mendimi im ky mund te jete edhe gabim !!! gjithe te mirat edhe mundohu ti zbulosh anet e mira te nje mashkulli qe sigurisht jane me shume se te keqijat qe ka ai ashtu sic ne i japim plotesisht merite femres per ate qe eshte !!! gjithe te mirat edhe njehere !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 21-05-2007 më 10:26
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar më parë nga SaS
    theodora ti marrim me rradhe njehere !!! pike se pari une jam realisti i fundit sepse te gjithe jane bere subrealist ne kete bote !!! pike se dyti une flas ne pozicionin neutral nuk mbroj meshkujt qe ofendojne por ama edhe te gjithe ne nje thes nuk i fus si puna jote !!! ti e bere rracen e mashkullit si me qene virusi hiv !!! nejse !!!pike se treti !!! femrat thone qe vuajne me shume se i kane lotet gati ne sy pra i shprehin me shume ndienjat po flas vetem per vuajtjen edhe jo per ndienjen e dashurise por kjo nuk do te thote qe vuani me shume se meshkujt nje ndarje ose nje ofendim !!! pike se treti te isha qen nuk do isha lidhur me femer !!! do kisha zene nje bushter prej bishti edhe do kaloja ne perversion !!! bejme edhe dicka tjeter pyesim kete duash ktu ne forum nese une jam maskilist me shume se ti qe je feministe ( ne extrem ) gjithe te mirat edhe nje keshille prej meje !!! nese nuk debaton dot me fakte mos kalo ne ofendime sepse shpreh injorance !!! mendimi im ky mund te jete edhe gabim !!! gjithe te mirat edhe mundohu ti zbulosh anet e mira te nje mashkulli qe sigurisht jane me shume se te keqijat qe ka ai ashtu sic ne i japim plotesisht merite femres per ate qe eshte !!! gjithe te mirat edhe njehere !!!

ore ti
    mos i mer kaq personalisht gjerat
    ju meshkujt shikoni qefin
    ne femrat shikojm e ndenjat
    por ne pergjithesi
    se ka dhe perjashtime
    nuk nuk thashe qe jo more te gjith ashtu jeni e mbaroi kjo pune
    e thashe?
    se ka dhe femra te rruges
    po ka dhe meshkuj zagare
    por ama un nuk te shava gje me duket
    apo jo?kshu qe mos me akuzo kot se nuk eshte gje e bukur
    mbasi ti qe hiqesh kam realist e maskilist te jesh nga ata qe jane ok
    e nuk shikojne te shfrytezojne nje femer
    po un shpreh mendimin tim me kaq sa kam pare
    te ofendova gje ty?he byrazer?

ja kalofsh mire edhe ti

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

nuk e besoj se ajo qe ke shkruajtur eshte kompliment ne adresen time !!! nejse ti thuash qe mashkulli qe eshte gay ose nje femre qe eshte lesbike nuk eshte sharje !!! ate menyre jetese kane zgjedhur !!! une nuk kam asgje personale me ty moj po ti kur thua ju meshkujt jeni qene zagar ne pergjithesi tek ajo pergjithesi futem edhe une !!! edhe nje gj po te them ktu duket injoranca e femres qe nuk di te vleresoj ate qe ka ne krah !!!sepse ne iu themi qe nuk mund te rrime pa ju femrat kurse ju thoni qe ne mund te rrime pa ju !!! ne iu themi qe ju jeni gjeja me e shtrenjte qe ne kemi kurse ju per ne thoni qe jemi zagar !!! edhe kur vjen pastaj puna ju beheni xheloze me shume me seksin tuaj se sa me seksin e kundert !!! nejse gjithe te mirat se shume u zgjata !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 4 prej 20 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •