Close
Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 195

Përse ndarja kalon në ofendime?!

Pershendetje te gjitheve.

Shpesh here degjon persona qe pasi ndahen e grinden me njeri-tjetrin, tejkalojne caqet duke ulur personalitetin e ish te dashurit/es.
    Pse kur ndahen dy persona, mundohen te ulin personalitet e njeri-tjetrin, duke shpifur gjera te paqena?

Cfare e shtyn ate person qe te jete aq i keq/e, sa te thoje fjale nga me te ndryshmet?

Doja te dija mendimin tuaj.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mendoj se vjen nga lendimi qe ka personi qe degjon fjalen ndahemi !!! nuk e duron dot faktin qe eshte ndare tashme edhe fillon e ben lloj lloj sharjesh !!!mendoj gjithashtu se ata persona qe e kane dashur ishin jane me te predispozuar te shajne ose ofendojne se kane zhgenjim !!! personalisht nje person qe dua edhe po te ndahem nuk mund ta shaj ose ofendoj !!! do jete ofendim per mua qe te shaj ate qe kam dashur ose qe kam qene i lidhur sepse shaj nje person qe ka qene me mua indirekt edhe veten time pra shijen time !!! ka edhe shume arsye te tjera por me vone sa te kujtohem !!! te pershendes !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Jehona e dashurise
    La vida es un carnaval

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Ehhh, keto sharje e ofendime vijne ne çastin pas ndarjes, pasi ne ato momente nuk flet arsyea, flet nje perbindesh qe eshte gati te shpertheje nga zemerimi e urrejtja qe ka perbrenda ne momentet e ndarjes. Kji eshte dhe arsyea kryesore perse kalon ne sharje e ofendime. Pastaj ka te beje dhe se sa ke qene i dashuruar. Nqs nje person ka qene shume i dashuruar dhe ka dhene gjithçka ne lidhje, edhe ka mare ndonje shuplake te rende nga partneri/a i/e tij, dhe kjo eshte nje arsye per te kaluar ne sharje e ofendime pas perfundimit te nje lidhje dashurie.

Si keto mund te gjesh shkaqe sa te duash pastaj per te treguar perse pas nje lidhje dashurie plasin sharjet e ofendimet.

Imperator
    Albanian Perandory

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Pse ndarja kalon ne ofendime ndaj njeri-tjetrit...
    Nuk te vjen keq nese do te korigjoja pak duke e ndryshuar kete pyetje.

Pse,ne disa raste ndarja kalon ne ofendime?!

Pra jo te gjitha ndarjet jan te hidhura dhe ofenduese karshi njeri-tjetrit.

Personalisht jam paqesor dhe kur jam ndar me x apo y,perher jam munduar ti jap arsye sa me bindese.Pavarsisht se si reagon personi ne fjale,ti ben tenden,i ve nje kapak gjith gjerave dhe kshu nuk u ve shume rendesi pasojave qe do te ndodhin ne vijim ..
    Feel the pump √

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Varen arsyet e ndarjes. Sepse jo cdo ndarje kalon me ofendime
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Citim Postuar më parë nga EkOnOmIsTi
    Varen arsyet e ndarjes. Sepse jo cdo ndarje kalon me ofendime
    Nuk varet tek arsye e ndarjes EkOnOmIsTi, por tek personi. Pse duhet ta ofendosh tjetrin duke shpifur kot me kot. Per me teper po flas per veten edhe rrethin shoqeror timin.
    Ku perfundoi dashuria qe kane pasur per njeri-tjetrin ...!

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    shpifjet sharjet dhe ofendimet pas ndarjes jane si pasoje se te dyja palet mundohen ne kete menyre qe te justifikojne deri ne fund, pa as 1 pike dyshimi qe nuk kishin rugezgjidhje tjeter....dhe se personi qe kishin prane nuk ishte ai qe mendonin
    Ndryshuar për herë të fundit nga xhuliana : 16-05-2007 më 19:18
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    fjalet vin nga "miqt shoqria dhe far e fisi" pse i kam fut ne thojza ? pse jan qka shkrova por ne te vertet jan m*** !
    ju tregoj nji rast.njeni e mur nji nuse super shum te bukur te urt puntore dhe te gjith e gjelozonin (femnat e mashkujt )dhe ai burri u ba aq i eger qe nuk rrinte me te dhe e rafte pa arsyre , kishte humb kontrollin ...e kishte marr uji perpara thomê ne.

Nji dit i doli nusja se e pa qe nuk ka jete aty, tani qata miq shok e farefis , ndruan fjalet duke then e la nusja nuk din me mbajt gru etj etj ..ai filloi me shkru te dera e gruas me ju kercnu me fol keq per te ka pas dikend tjeter etje tj ....pa lidhje ...deri ne vrasje ....

Nusja e bukur por edhe e menqur , i thrriste njerzit qe flasin (burrin e nji gruaje psh. ne telefon; te lutem te lutem lemni rehat ju lutem ,ai burri tha: perzote skam ndegju fjalê vetem nese gruaj ime flet ma ske me ndegju fjalê.Burri i kishte then gruas qe perzinte , nese ndegjoj edhe nji fjale rendin e ke ti me dale nga shtepija ! ) moren fund ofendimet ! .....
    njerzit shtin ne bela , jemi njerz pa zemer pa shpirt pa ndjenja !
    une kur kam pa ofendime e perleshje gjith i pajtoj njerzit ju uli gjakun dhe nervat ....asht njerzore humane ....se jam njeri dukem njeri ndihem njeri ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 16-05-2007 më 19:31
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ka raste qe kalojne ne ofendim.. Por un per veten time nuk jam nje tip qe arij ta ul veten time aq posht per ta ofenduar pse jam ndare. Me nje person qe arij deri tek ndarja ka arsye qe jam ndare dhe nuk eshte arsyeja qe ta ofendoj apo gjera te tilla... Per mua personalisht ai person nuk egziston me, dhe sme intereson aspak se cfar do te beje ne te kaluaren... I jap arsyen e ndarjes dhe rruga e mbare i qofte
    #VamosArgentina

Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •