Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 195
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Aman se njerezit po shahen kot se koti sot,po ofendojne se fshijme nje postim ketu ne forum ose po u japim nje verejtje!
    Do thuash ti nuk ka te beje me njeriun qe do!!
    E vertete,po ja qe keta njerezit me edukate kaq te madhe pse nuk e perdorin edhe ketu qe thjesht eshte diçka virtuale!
    Imagjononi keta prototipa si do shanin nqs u prekej interesi personal!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 07-02-2008 më 13:54
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga baby_bù Lexo Postimin
    Dea mund ti thuash cdo gje qe mendon por jo ta ofendosh per te nxjerre inatin dhe duftin kjo nuk eshte e drejte !
    Me vjen keq ,por nuk kisha aspak qellim te te ofendoja,se fundja s'kam asgje me ty..Secili ka menyren e vet te te menduarit dhe kjo nuk do te thote se une te kundershtova,se mendoj me mire se ty.
    Sinqerisht do te te kerkoja te mos i marresh mendimet e kunderta me te tuat si fyerje personale ,sepse nuk jane te tilla.Me duket se s'je mesuar te te kundershtojne
    Pastaj mendoj se mendimet e kunderta e bejne temen me ineresante,me te larmishme sesa te rrinim t'i mbanim ison njeri-tjetrit .

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Aman se njerezit po shahen kot se koti sot,po ofendojne se fshijme nje postim ketu ne forum ose po u japim nje verejtje!
    E vertete,po ja qe keta njerezit me edukate kaq te madhe pse nuk e perdorin edhe ketu qe thjesht eshte diçka virtuale!

jan dy gjana krejtesisht te kunderta me ate qe po e lidh ti diana

pun tjeter a kur ofendohesh me njeriun qe do

dhe pun tjeter a te ofendosh dike qe se njehe fare (:

shnet .
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

hmmm godd
    Anëtarësuar
    12-10-2005
    Vendndodhja
    permet
    Postime
    34
    sepse merremi me njerez injorante qe sdine ta vleresojne nje femer
    Do dua ndonjehere ndonje po kurre si dikur dike

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mendoj se vjen nga lendimi qe ka personi qe degjon fjalen ndahemi !!! nuk e duron dot faktin qe eshte ndare tashme edhe fillon e ben lloj lloj sharjesh !!!mendoj gjithashtu se ata persona qe e kane dashur ishin jane me te predispozuar te shajne ose ofendojne se kane zhgenjim !!! personalisht nje person qe dua edhe po te ndahem nuk mund ta shaj ose ofendoj !!! do jete ofendim per mua qe te shaj ate qe kam dashur ose qe kam qene i lidhur sepse shaj nje person qe ka qene me mua indirekt edhe veten time pra shijen time !!! ka edhe shume arsye te tjera por me vone sa te kujtohem !!! te pershendes !!!

me se dakort me ty ke fol fjal me vend

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2008
    Postime
    17
    Per mua mvaret nga njerezit. Ka njerez që kujtojnë se duke ofenduar tregojne forcen. Mendoj se keta njerez jo vetem ulin veten por tregojne nje dobësi personaliteti.
    Kur njeriu ka respekt per te tjeret në pergjithesi, sigurisht që duhet të ketë për nje njeri që ka dashur!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Diana imagjino ti sikur te rrije nje ore duke qendisur nje postim edhe ta fshijne kot si koti ??? nuk eshte puna tek fshirja e postimit eshte puna qe nuk fshihet nje dy apo tre po ky muhabet sikur eshte bere i udhes !!! personalisht me fshine nje teme nje moderator qe nuk po ia permend emrin. tema kishte nje vit aty edhe pas nje viti u kujtua moderatori/a te thoshte se tema ishte hapur ne vendin e gabuar. imagjino ti diana sa postime fshihen edhe sa ore harxhohen per ato postime qe ti shkruash edhe njehere nga e para sipas shijeve te moderatorit !!! me thuaj pak duhet ti them flm qe ma fshive postimin ??? nejse u zgjata shume per nje argument qe nuk ka fund !!! pra edhe ata qe shajne nje arsye e kane. qofte kjo nje arsye e dobet !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga permetarjaa Lexo Postimin
    sepse merremi me njerez injorante qe sdine ta vleresojne nje femer

se ti si femer di iher !

ka bisht, po ka dhe brire o zogu

PS: po si sthat iher mashkulli ti bani icik qefin, he ?

ngelet duke na ul si seks. ju raft nai gja ntok, ju sikur ikni bani dashni me ufot,nqs ekzistojn lol
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e li00n
    Anëtarësuar
    04-03-2008
    Postime
    32
    Pershendetje,

Nvaret qfar perfundimi ka ndarja, perckak se disa njerez ndahen sepse ka lind naj problem ose naj sen tjeter edhe tash vjen puna qe te ndahen edhe ndahen edhe tjera raste nese e ka mar inati ose ka taku nje dashuri tjeter me te bukur dhe don te ndahet nga i/e dashuri/a.
    por un mendoj se ai i cili ofendon mbas perfundimit te mardhenjeve te tyre sepse ai qe e ofendon e don ose e ka dasht shum parashtrohet pyetja pse e ofendon? por e ofendon sepse djeg dicka tek ai person .. don te jet bashk me at ose najsen tjeter . Ky ke mendimi jem

Ju pershendes.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    I lexova me kujdes te gjitha postimet qe jane bere mbi kete teme.
    Nuk jam aspak dakord me ata qe thone se ofendon ai qe ka dashuruar me shpirt, sepse ndihet shume i lenduar. Pse ne qe nuk ofendojme dot, s'kemi dashur ndonjehere, nuk ndihemi te lenduar ne? Kush e ka thene se po nuk e ofendova ate qe me la "sepse s'ishim bere per njeri - tjetrin" nuk e kam dashur?
    Dhe mua me ka lenduar njeriu qe doja, dhe mua me ka lene dhe kurre s'e kam ofenduar dhe kurre s'kam per ta ofenduar, sepse s'mund ta ofendosh personin me te cilin ke kaluar momente te paharruara, s'mund ta ofendosh ate qe i ke dhene gjithçka, une s'e bej dot, ndryshe çfare dashurie do te ishte e imja?
    Une kurre s'do te doja qe njeriu te cilit i kam perseritur pa fund fjalen "te dua" nje dite te vije dhe te me thote pas ofendimeve "e pashe dashurine tende", s'do ta duroja dot. Kur e do me shpirt dike e le te shkoje, duke pare pertej dhimbjes tende, pertej zhgenjimit tend. Kur e do nje njeri gjithashtu dhe di te falesh, eshte e vertete se lendimi eshte i madh dhe ofendimi do te ishte diçka normale ne ato momente, por pikerisht ne ate moment duhet te jesh i permbajtur dhe t'i tregosh tjetrit se po humbet shume duke te larguar nga vetja. Eshte shume e lehte te ofendosh, po per mua nuk ofendon nje njeri i dashuruar, per mua ofendon nje "egoist" qe mendon vetem per veten e vet, ofendon nje njeri qe eshte mesuar gjithmone ta thote i pari fjalen "lamtumire" para se t'ia thone te tjeret.

Mendimi im ky

Ps. Mos lexoni firmen time sepse s'i pershtatet tipit tim, thjesht me pelqen
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ndarja e Maqedonisë do të jetë e pashmangshme
    Nga Faik në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 07:00
  2. Dalja nga ndarja e fese - Vizita e Papes fillim historik.
    Nga DYDRINAS në forumin Toleranca fetare
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 08:25
  3. Ndarja e fjalëve në fund të rreshtit
    Nga sadete71 në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-10-2006, 09:14
  4. Moore: Ndarja e Kosovës, recetë për rindezje të konflikteve
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 23:53
  5. Petersen: Ndarja e Kosovës nuk është opsion
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 01-03-2005, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •