Qe te mos vuani ne dashuri mundohuni te respektoni dashurine.
Mendjemadhesise dhe fasades i ka ikur koha,eshte koha e vleres.
Teoria ime ne Dashuri eshte kjo - Filloje nga doza te hidhura , perfytyro veten te ndare dhe si ndihesh nga kjo ndarje . Nqs do te mundesh ta kalosh kete si nje goditje qe do te te kaloje ,atehere vepro accordingly.
Parimi im ne jete eshte : Fillo Jeten nga Fundi, nga Perfundimi dhe coje deri atje ku do t'i vije emrin "Comfort Zone" .
Gabimi FATAL qe bejne njerezit eshte kjo : Duke u nisur nga euforia qe te jep momenti ose lumturia qe je me nje njeri konkludon ne fjalen FOREVER .
To me this is the most stupid word to say - kot nuk thone mos shkruaj kur je me nerva dhe mos jep premtime kur je HAPPY .
Kurre nuk do kete FOREVER , nqs nuk ben ne advance dicka per EVER FOR .
Nuk me doli mire ne shqip : There will be NEVER FOREVER if you are not changing this word to "If EVER-FOR this "X or Y" reason...(?!) "
Ndryshuar për herë të fundit nga Viola.V : 10-04-2011 më 12:32
$ € ₭ $ ¥ ... ♥♫ - ♥♫
Si te mos vuaj njeriu ne dashuri!?
Duke mos u dashuruar, duke qen egoist... nuk vuan fare![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
Si duhet te veprosh? zgjidh njeriun e duhur qe mos vuash. ai i duhuri ste ben kurre te vuash.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
nganjehere njeriu i nderlikon kaq shume gjerat dhe si pasoje vjen vuajtja. dashuria eshte kaq e thjeshte... dhe si e tille duhet te jetohet, me thjeshtesi.
kush dashuron nuk ia ndien fare nevojen ti bej vetes pyetje te tilla... dashuroni o njerez dhe largoni friken nga vetja, kaq mjafton.
mos dashuro e nuk vuan nga dashuria..
po.. cte ngeli pasandaj.. se..
ja cme gjeti muan qe vuaj gjithmon nga dashuria..
80 e ca qillo jam..
lol
Krijoni Kontakt