Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 76
    Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga e panjohura
    Nuk do dashuroj kurr pse ta shtoj edhe nje vuajtje?????
    ma largove nje dert zoteri!!!!!!!

Jam shume dakort me ty,dhe une sdo dashuroj me kurre!

pershendetje mike
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    E panjohura dhe Diana, asnjehere mos flisni me siguri per te ardhmen sepse asaj asnjehere nuk i dihet se si do te jete. Njeriu nuk mund te ece pa dashuri sepse thjesht rron ne kete bote, nuk jeton. Ndoshta tani ndiheni te vrara shpirterisht por do te vije nje dite qe gjerat do rregullohen.
    Mos lejoni te shkuaren te shkaterroje te ardhmen.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga gesti_7
    E panjohura dhe Diana, asnjehere mos flisni me siguri per te ardhmen sepse asaj asnjehere nuk i dihet se si do te jete. Njeriu nuk mund te ece pa dashuri sepse thjesht rron ne kete bote, nuk jeton. Ndoshta tani ndiheni te vrara shpirterisht por do te vije nje dite qe gjerat do rregullohen.
    Mos lejoni te shkuaren te shkaterroje te ardhmen.
    Flas ne emer timin ndoshta nuk gaboj edhe per Dianen e nderuar!
    Nje dua te ju them,faleminderit per keshille,por edhe ne nje here ne jete duam te punojm me veteveten.Me te shkuaren u shkaterruan te dyjat besa trijat.E shkuara na shkateroj te tashmen te ardhmes i parapriu e kaluara.Ne do tia dalim edhe pa dashuri,por mburremi qe kemi miq na duan dhe i duam!!!!!!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    Flas ne emer timin ndoshta nuk gaboj edhe per Dianen e nderuar!
    Nje dua te ju them,faleminderit per keshille,por edhe ne nje here ne jete duam te punojm me veteveten.Me te shkuaren u shkaterruan te dyjat besa trijat.E shkuara na shkateroj te tashmen te ardhmes i parapriu e kaluara.Ne do tia dalim edhe pa dashuri,por mburremi qe kemi miq na duan dhe i duam!!!!!!
    Dashuria nuk eshte vetem ndaj nje personi te caktuar. Dashuria nuk mund te ngushtohet vetem tek nje person i vetem sepse ajo eshte shume e madhe per ti ulur vlerat dhe ta shohesh tek nje person i vetem.

"Ne do tia dalim edhe pa dashuri,por mburremi qe kemi miq na duan dhe i duam!!!!!"

Ne kete kuptim ua thashe edhe une.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Zemrushja :

Te kam thene qe te kane zene qymyri po sme besove

Dashuria eshte si droga.. po nuk e more nuk qetesohesh..
    Pershendetje Zemrushe ,

Meqe çelesi i diturise eshte pyetja e mire ... me thuaj çfare do ti thoje pyetesit te kesaj pyetje ...

Nese dashuria eshte droge atehere a ka gjasa qe ndonjeri nga anetaret e Forumit Shqiptar mund te behet narkomani me i madhe ne bote ne kete aspekt ( mendova ne aspektin e dashurise ) ?!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 23-05-2007 më 14:37
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ........Eshte nje analogji e keqe ajo me drogen...per estetike...se per permbajtje...ashtu edhe eshte..per nevoje zemre,shpirti dhe mendje...per ngjenje..mvarshmeri, fizike dhe psiqike...bile ia kalon edhe droges me te forte... ..por, te quhet madje gjithe ky forum me "narkomana'.(lirisht mund ta quash gimi3..bej shaka ...)..lol.aman si thua gimi3?...s'me pelqen epiteti...
    per arsye se s'dua ta mbaje gjithe jeten...as qe do te rehabilitohem ndonjehere.....
    ...................................
    Dhe sa per shefqetin qe pyet...per lumturine dhe vuajtjen......
    Dashuria eshte si te thuash,edhe kur eshte vuajtje...eshte nje ngjenje e lezecme..edhe sikur mos te realizohet ajo....
    Dhe perfundimisht dashuria ka kuptim shume te gjere....
    Dhe shefqet si te pelqen epiteti i gimit3.per nr.1 ne forum...me dukesh si i dashuruar..e bajtsh me shendet epitetin....

Me nderime per te dashuruarit aktual...dhe per ata qe mbajne gjalle dashurine deri ne pafundesi,
    bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 23-05-2007 më 17:25

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga gesti_7
    Dashuria nuk eshte vetem ndaj nje personi te caktuar. Dashuria nuk mund te ngushtohet vetem tek nje person i vetem sepse ajo eshte shume e madhe per ti ulur vlerat dhe ta shohesh tek nje person i vetem.

"Ne do tia dalim edhe pa dashuri,por mburremi qe kemi miq na duan dhe i duam!!!!!"

Ne kete kuptim ua thashe edhe une.
    Pyetja nuk ishte per dashuri miqesore me duket,ose une e kam kuptua ndryshe.
    Nese mendoni qe mos ta ngushtoni rrethin e dashuris ateher ajo nuk quhet dashuri por FLERT.
    Une do te dua (farefisin,mikun)Por te dashurohem nuk mundem sa her te me teket,Zemra ka vend vetem per nje dashuri.Me dasht dhe me u dashurua jane dy botra,sipas meje.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Per dashurine....

Nese mendoni qe mos ta ngushtoni rrethin e dashuris ateher ajo nuk quhet dashuri por FLERT.
    Une do te dua (farefisin,mikun)Por te dashurohem nuk mundem sa her te me teket,Zemra ka vend vetem per nje dashuri.Me dasht dhe me u dashurua jane dy botra,sipas meje.

Per dashurine qe thua ti e nderuar e panjohura eshte fjala,dhe shpesh ne mos shumicen e rasteve dashuria e pare as qe realizohet..ose mbet si i thone " dashuri e madhe dhe e shkurter"...sidoqoft zemra eshte e gjere dhe duhet te kete vend per dashuri per jete...per te dashuruar dhe ridashuruar.(keshtu eshte afer zgjedhjes reale njerezore ....nuk eshte mendimi im personal).dhe ne nje kohe te caktuar vetem nje dashuri intime eshte hyjnore....

Me nderime per te panjohuren dhe dashurine hyjnore,
    bili99

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    under the sun
    Postime
    1,285
    E drejt pyetja nuk ishte per dashurine miqesore por ishte si te mos vuaje. Dhe une ta thashe pergjigjen ne kuptimin qe ate dashuri qe mund te ndieje per nje person mund ta shprehesh tek personat e tjere te aferm psh. Dashuri nuk eshte vetem per njeriun qe ti je lidhur por edhe per ata te cilet ti do dhe te duan, duke perfshire ketu miqte dhe te afermit. Sepse dashuria nuk mund te shuhet menjehere tek nje njeri, por ate mund ta shprehesh te persona te tjere sic jane te siperpermendurit. Ti para se te njihje ate njeri nuk eshte se nuk shprehje dashuri tek asnje por e shprehje diku, tjerer gje pastaj qe ndryshon forma e te shprehurit. Ndersa sa per flirtin nuk mendoj se ka lidhje me dashurine por me teper eshte nje loje.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    ne kohet e sotme vleresohet
    1-interesi
    2-pastaj dashuria

te marrin per budall/e po te duash me gjithe shpirt
    Se besoj se ne nje cift, te dy palet te duhen marrezisht ose ai ose ajo do doj me shume

shume rralle ka nga ata qe jan ba per njeri tjetrin...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Eve : 24-05-2007 më 14:19
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Libri rijadus salihin
    Nga useid në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51
  5. Te biesh ne dashuri me diturine! (Fjale te cmuara)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 15:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •