Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Emri i nje kodre ne Zelande te re.
    Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakit anatahu,
    huh lol
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Pasioni për shkencën Maska e Nolird
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    466
    Citim Postuar më parë nga benseven11
    Emri i nje kodre ne Zelande te re.
    Taumatawhakatangihangakoauauotamateapokaiwhenuakit anatahu,
    huh lol
    hahahahh sa kam qesh, kete emer sen e mbaj mend edhe sa here me e perserit.LoooooooL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Cuni i xhajes ka qene ushtare ne Fier-SHegan(nq s nuk gabohem)kemi pasur 1 shkodran thoshe qe gjumin e mengjesit e kishte vdekje nuk donte te cohej
    NJe dite na vjen komandanti i brigades(flasim per kohen e enverit)dhe i gjithe reparti rreshtur no oborre,shkodrani mungonte e dergon 1 ushtare qe ta ngrinte
    S ngrihet -tha ushtari.Mire thote kapteri ajde ta tregoj une si ngrihet,futet kapteri ne kapanon the fillon i bertet shkodrani
    SHoku ushtar ne kembe gati tu para krevati,si per gjumesh ushtari i thote
    Cfare kemi per mengjes shoku kapter
    Kapteri-Mute qe ta hash
    Po mire -i thote ushtari-per ju oficerat po per ne ushtaret cfare ka

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Amanda

Jolanda dhe Klaudia jane motra. Amanda eshte shoqja e Klaudies.
    Amanda merr ne tel te flase me Klaudien.Del Jolanda.
    Hello Jolanda si je Jam Amanda,
    O Amanda ckemi zemra si ke qene ti..pergjigjet Jolanda
    Klaudia ishte e zene duke punuar e merr vesh qe eshte Amanda ne tel dhe i thote Klaudies.Thuaji qe nuk jam ketu.
    Amanda thote ,ma jep nje cike Klaudien?
    Jo jo i thote Jolanda,Klaudia tha qe nuk eshte ketu looooool
    Me vone Amanda merr prape ne tel,Del answer machina dhe Amanda le mesazh,ja mora prape qe te te them do te te marr prape ne telefon loooool
    krrak krrak krrak

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Tungjatjeta prinder te dashur, cka po boni, a jeni mir, apo lodheni?

Qe 8 muaj ka kalu, qysh jam ne fakultet, dhe ende s’mriva me ju shkru nje leter. Po me vjen boll mare, por po ju premtoj, qe krejt kam mi kompenyu. Para se te vazhdoje me shkruaj kete leter, ju kasha lut me u ul. Kurrqysh mos e lexoni kete leter ne kembe. Gati mu kane sheru krejt plaget, dhe gati jam sheru krejt, prej traumas qe kam duhet me kercy prej katit 4. kom qene vetem 2 jave ne spital dhe pamja mu ka kthyer gati e tera. Pasi qe flaken e kam bo ve, pa qellim, duhet univerzitetit me ja pagu rreth 10.000euro denim, po ajo s’eshte kurgjo, me rendesi eshte, qe kam mete gjalle. Kam pasur edhe nafag, se njeru I cili jeton perballe dhomave e ka pare flaken dhe I ka thirur zjarfikesit dhe ndihmen e shpejte. I njejti njeri me ka vizitu ne spital dhe u interesua per mua. Pasiqe dhoma ime u kall krejt, ai njeriu me ka pran me jetu tek ai. E ka banesen 1 dhomeshe, por e kena super. Ai eshte gati 2 here me I vjeter se une, por jena dashuru shume, njeri me tjetrin, dhe e kemi bo plan me u martu. S’kemi caktu date, por kemi fol, me qene para se tek un , me u pa shenjat e shtatzanise. Paramendoni prinderit e mi, kam me u bo nene, mer me mend. E di qe mezi po e pritni momentin, kur keni me u bo gjysher dhe jam e bindur, qe bebat (jena tu I prit 3) keni me I prit me aq dashuri, me sa me keni rrethu mua, kur kam qene e vogel. E vetmja gje, qe po na vonon dasmen eshte, qe I dashuri im, e ka mar dika njefar infeksioni te poshter. Per shkak infeksionit, jena te dyte, perseri ne spital, por jena shume mir fale antibiotikeve te cilet po I marim intravenoz. Doktoret kete semundje po e thirshin Sifillis (AIDS), a ashtu dyqysh. Seriozish e di qe burrin tim keni me e prit me duar hapur dhe ky ka me u bo antare I familjes tone. Ai eshte shume njeri I mire, edhe qe se ka as shkollen fillore te kryne, eshte shume ambicioz. Normal, ky I takon fese tjeter, por e di qe ju jeni shume tolerant, dhe ska me ju pengu ne ngjyren e lekures qe e ka te zeze. Me siguri keni me e dashur, siq e dua un. Pasiqe eshte moshatar me juve, keni me u pershtat shum mire, sidomos kur te vijme me jetuar tek ju, se banesa jone eshte shume e vogel, per gjithe keta njerez. Edhe prinderit e tij ishin shume njerez te mire, e kishin njefar prodhimi te narkotikeve ne Afrike, prej nga eshte edhe buri jem..
    -pasiqe ju shkruajta detajisht krejt cka ka te bej me mu erdh koha tju tregoj se banesa sme eshte kallur, skam kurgje, skam qene ne spital, skam as bur prej afrikes, sjam as shtatzane, as sjam e infektuar. E verteta eshte se kam ra prej provimin dhe me nje provim kam apstenu. Vetem desha tju tregoj se ne kete bote egzistojne gjera edhe me te kqija sesa ramja nga provimi…..

Hahahahhaahhhahahaahhahahhahahahha
    Be Yourself....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Humor

Mësuesi: Si e quani ju një person që vazhdon të flasë edhe kur të tjerët nuk janë të interesuar të dëgjojnë?

Nxënësi: “Mësues”!

Mësuesi: Mund të më përmendë ndonjëri prej jush një shembull rastësie?

Nxënësi: Me leje mësues! Mami dhe babi im janë martuar në të njëjtën ditë, në të njëjtën kohë!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Njeri shkon te vjedhe ne nje dyqan Walgreen me nje pistole uji qe lidhet me tub plastik qe perdoret per ujitjen e kopshteve,luleve barit ne shtepi.
    I tregon shitses pistoleten e ujit dhe shitsja bertet ky ka arme ky ka arme lol
    Pamja e pistoletes se ujit
    http://www.istockphoto.com/file_thum...ose-nozzle.jpg
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nje burgaxhi cifut i pasur hap lokal pijetore ne burg te palestra per 6 ore me orkester muzik dans,60 veta te ftuar ne Nju york lol...
    http://www.nypost.com/seven/06112009...con_173712.htm
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Qe 8 muaj ka kalu, qysh jam ne fakultet, dhe ende s’mriva me ju shkru nje leter. Po me vjen boll mare, por po ju premtoj, qe krejt kam mi kompenyu. Para se te vazhdoje me shkruaj kete leter, ju kasha lut me u ul. Kurrqysh mos e lexoni kete leter ne kembe. Gati mu kane sheru krejt plaget, dhe gati jam sheru krejt, prej traumas qe kam duhet me kercy prej katit 4. kom qene vetem 2 jave ne spital dhe pamja mu ka kthyer gati e tera. Pasi qe flaken e kam bo ve, pa qellim, duhet univerzitetit me ja pagu rreth 10.000euro denim, po ajo s’eshte kurgjo, me rendesi eshte, qe kam mete gjalle. Kam pasur edhe nafag, se njeru I cili jeton perballe dhomave e ka pare flaken dhe I ka thirur zjarfikesit dhe ndihmen e shpejte. I njejti njeri me ka vizitu ne spital dhe u interesua per mua. Pasiqe dhoma ime u kall krejt, ai njeriu me ka pran me jetu tek ai. E ka banesen 1 dhomeshe, por e kena super. Ai eshte gati 2 here me I vjeter se une, por jena dashuru shume, njeri me tjetrin, dhe e kemi bo plan me u martu. S’kemi caktu date, por kemi fol, me qene para se tek un , me u pa shenjat e shtatzanise. Paramendoni prinderit e mi, kam me u bo nene, mer me mend. E di qe mezi po e pritni momentin, kur keni me u bo gjysher dhe jam e bindur, qe bebat (jena tu I prit 3) keni me I prit me aq dashuri, me sa me keni rrethu mua, kur kam qene e vogel. E vetmja gje, qe po na vonon dasmen eshte, qe I dashuri im, e ka mar dika njefar infeksioni te poshter. Per shkak infeksionit, jena te dyte, perseri ne spital, por jena shume mir fale antibiotikeve te cilet po I marim intravenoz. Doktoret kete semundje po e thirshin Sifillis (AIDS), a ashtu dyqysh. Seriozish e di qe burrin tim keni me e prit me duar hapur dhe ky ka me u bo antare I familjes tone. Ai eshte shume njeri I mire, edhe qe se ka as shkollen fillore te kryne, eshte shume ambicioz. Normal, ky I takon fese tjeter, por e di qe ju jeni shume tolerant, dhe ska me ju pengu ne ngjyren e lekures qe e ka te zeze. Me siguri keni me e dashur, siq e dua un. Pasiqe eshte moshatar me juve, keni me u pershtat shum mire, sidomos kur te vijme me jetuar tek ju, se banesa jone eshte shume e vogel, per gjithe keta njerez. Edhe prinderit e tij ishin shume njerez te mire, e kishin njefar prodhimi te narkotikeve ne Afrike, prej nga eshte edhe buri jem..
    -pasiqe ju shkruajta detajisht krejt cka ka te bej me mu erdh koha tju tregoj se banesa sme eshte kallur, skam kurgje, skam qene ne spital, skam as bur prej afrikes, sjam as shtatzane, as sjam e infektuar. E verteta eshte se kam ra prej provimin dhe me nje provim kam apstenu. Vetem desha tju tregoj se ne kete bote egzistojne gjera edhe me te kqija sesa ramja nga provimi…..

Nice!!!!
    Me ka ngelur ne mendje kjo histori sepse e degjuam ne orientation nga presidenti universitetit para ca vitesh.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Në Vlorë ka qënë një pijanec,Sabri e quanin.Kush është nga vlora e di shum mirë.Sabriu kishte ca përgjigje të çastit me humor.Edhe kur donte të shante të shante me humor dhe nuk kishte pse të ngelej qejfi.
    Një ditë kishin shkuar puntoret e Artistikes Migjeni,me një autobuz për eskursion në Vlorë.Nga gjithë ekipazhi i autobuzit vetëm shoferi ishte mashkull.Sabriu kishte dalë tek agjensia dhe donte ndonjë rrotë për të shkuar në Fier.Ndalon autobuzi dhe Sabriu shkon dhe i thotë shoferit:
    -Do më marrësh për në Fier,se kam një hall e nxitoj?
    -Jo! E kam të ngarkuar xhaje! -Ja kthen shoferi.-Nuk kam ku të fus mes grave!
    -Aaa!Kështu qënka puna? Epo ik dhe ti a të q****a ngarkesën!
    Shoferi u shkri së qeshuri dhe e mori Sabriun për të bër gallat rrugës.
    lool e bukur kjo...

kishim ne ne Tropoje nje pijanec tonin, ishte njeri shum i shkathet dhe kishte humor ne cdo gote qe pinte...

ne klubin ku pinte ai, afer kishim nje xhami, dhe hoxha ja niste te therriste ne binare, ate namazin/kengen qe hoxha kendon...

dilke ky tipi ne oborr, dhe bertiste, e q@ifsh nanen zhdryp e lena ta pim ket got rahat burr i dheut.

u dhishim tuj qesh me ate njeri...ka pas qene legjene e gjalle.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. E Verteta
    Nga Albo në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 03-02-2010, 19:57
  2. E verteta
    Nga hope31 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 10-09-2006, 12:38
  3. E verteta ne Histori
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23
  4. E verteta e fshehur!
    Nga ALBA në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-03-2003, 07:05
  5. E Verteta
    Nga baobabi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-05-2002, 14:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •