Shkon nje hajdut ne dyqan per te vjedhur ne Virxhinia(USA) dhe ne koke kishte vene nje pale breke grash kurse si pistolete kishte perdorur nje cakmak te madh ne forme pistolete.http://www.dailymail.com/story/News/...store/?dumbass
Shkon nje hajdut ne dyqan per te vjedhur ne Virxhinia(USA) dhe ne koke kishte vene nje pale breke grash kurse si pistolete kishte perdorur nje cakmak te madh ne forme pistolete.http://www.dailymail.com/story/News/...store/?dumbass
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Panair gatimi ne Wiskonsin *b*o*l*e* demi dhe qengji te skuqura me gjize si sandwitch lol.http://news.yahoo.com/s/ap/20070513/...jQjJmsfcLMWM0F
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Lufte me jasteqe ne rruge perpara bashkise ne Toronto.Mbushet rruga me pende pule.http://www.cbc.ca/cp/Oddities/070512/K051204AU.html
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Hahahahahahaha, Te bukura te gjitha.....
Nga postimi i pare mu kujtua nje ngjarje ku kam prezent, ne Athine, Greqi, diku rreth vitit `99.
Ne stacionin ku hipa ne tram, hipi dhe nje djale i vogel, 12-13 vjec, ishte Shqiptar sepse e degjova kur foli para se te hipnim. Ne nje nga sediljet ishte ulur nje nga ato plakat e renda, e sterlyer dhe stolisur me varese e unaza ari. Po e shihte e po e shihte kalamani...
Moj zonje i thote, nuk ke frike qe me bredh neper autobuza e ngarkuar me kaq shume stoli, nuk e ke idene sesa shqiptare qarkullojne, ata te vrasin per gjera shume me te vogla......
Dhe plaka me njemije urata djalit, e frikesuar, fillon e heq vathe, varese, byrzylyke e unaza, (dhe nuk kishte pak) dhe i fut ne cante. Ne stacionin me te afert, kur ndaloi trami... kalamani ja merr canten nga duart dhe fluturon nga dera....
Gjjithe njerezit qe ishin brenda filluan te qeshin me te madhe sepse e kishin degjuar te gjithe skenen.......
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
hahahaha,k*opil kalama.hahahha
e bukur.
Mu kujtua nje me Ismail kadarene.
Del nje nate Ismaili nga lidhja e shkrimtareve.ishte ora 10 e darkes.
Duke dale diku aty anash trotuarit ca gabele po fshinin.Edhe duke kaluar Ismaili u flet.Mirembrema,ckemi vajza,jeni mire?Njera nga jevgat u nxeh.Kujt i thua vajza ti ore?Iu turren jevgat Ismailit me bishtat e fshesave e rrahen e bene *m*u*t.Ate nate Ismaili shkoi ne spital looool.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 17-05-2007 më 19:00
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Marie Logoreci
E keni parasysh artisten e filmit Marie Logorecin?
Ka luajtur ca filma te lashte shqiptar si Toka Jone(Lokja) etc.Edhe Maria ka pas nje cun ne Tirane e quanin Dashi.Edhe nje dite nje shok i Dashit merr ne telefon.Edhe del ne telefon Maria.Ckemi si ja kalon aty eshte dashi?Jo i thote Maria ka dale.Po kur vjen e pyet ai?Nuk e di i thote Maria,provoje njehere te marresh me vone.Dakort thote ai dhe e mbyll telefonin.Pas 20 minutash ai merr prape pyet dhe Maria i thote nuk ka ardh akoma.Merr prape ai pas cerek ore,prap Maria i thote ska ardh.Ai merr prape
pas gjysem ore,Maria u nxeh po e mbajti veten dhe i thote ska ardh.Kaloi cerek ore dhe ai del prape ne telefon.He e pyet,a erdhi Dashi?(Dashi skish ardh akoma)Po po i thote maria tashti erdhi,prit nje sekond ti them.Kaluan nja 10 sekonda dhe Maria merr
dorezen e telefonit e ve ne *b*y*t*h*e dhe ja fut p*o*r*dh*e*s looool
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Policia kineze vrapon pas nje invalidi ne qender te qytetit , ishte shakaja me e madhe qe mundet ti ndodh policis loool , momentalisht se kam videon po kur ta gjej do e publikoj![]()
Rapsoul po abonim pranon per ate videon? Sa lek e ke publikimin? lolPostuar më parë nga RaPSouL
![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Në Vlorë ka qënë një pijanec,Sabri e quanin.Kush është nga vlora e di shum mirë.Sabriu kishte ca përgjigje të çastit me humor.Edhe kur donte të shante të shante me humor dhe nuk kishte pse të ngelej qejfi.
Një ditë kishin shkuar puntoret e Artistikes Migjeni,me një autobuz për eskursion në Vlorë.Nga gjithë ekipazhi i autobuzit vetëm shoferi ishte mashkull.Sabriu kishte dalë tek agjensia dhe donte ndonjë rrotë për të shkuar në Fier.Ndalon autobuzi dhe Sabriu shkon dhe i thotë shoferit:
-Do më marrësh për në Fier,se kam një hall e nxitoj?
-Jo! E kam të ngarkuar xhaje! -Ja kthen shoferi.-Nuk kam ku të fus mes grave!
-Aaa!Kështu qënka puna? Epo ik dhe ti a të q****a ngarkesën!
Shoferi u shkri së qeshuri dhe e mori Sabriun për të bër gallat rrugës.
Krijoni Kontakt