Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Pra ju shoku TANKU mendoni se kjo kulture mungon ke njerzit e provincave,qe kan ardhur me banim drejt qendres?
    mbase ke te drejt... mbase..........
    Nuk e kisha fjalen per banoret e provincave(qyteteve te vogla)..po te flisja per banoret e fshatrave te cilet jane zhvendosur neper qytete...edhe une jam nje njeri i lindur dhe i rritur ne nje qytet te vogel por nuk mund te them se ne ambientin ku jam rritur,mungonte edukata qytetare,perkundrazi",njerezit ishin shume te kulturuar dhe teper te dashur me njeri tjetrin..sot keto vlera kane humbur si pasoje e asaj qe ju spjegova me lart,por megjithate,ka akoma njerez qe i ruajne keto vlera...ka akoma njerez me nje kulture te admirueshme...per kete nuk kam dyshime..vetem se jane te pafuqishem per te ndikuar ne perqindjen e madhe te kesaj popullsie qe ju siper permenda..

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199

[°_°]

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    Jam ritur lagr shqiperise dhe gjithmonqe shkoj aty, me ka ber pershtypjenje shpreje pak e cuditshme ,e pa vendt kure u dhuron dicka apo kure i qeras......."OH PO CE DESHE,PSE U HARXHOVE" dhe harojne te thone
    fjalen e duhur dhe elementare "FALEMINDERIT"
    Ose kure i hap rugen dikujt duke ecur,apo duke majt deren e nje shopi hapur sa te kaloj dikush,askush nuk thote nje faleminderit ,te gjithe largohen pa te falenderuar....................................
    Cfare eshte kjo,mosperfillje,mosperdorim i fjales duhur apo ca????????
    Dhe kure kjo perdoret nga ne sa er qe duhet ,te thone perse thua faleminderit sikur jam i huaj une,ose sikur ca bera une.Pra dua te them kete pse ne shqiperi fjala me mirenjose nuk perdoret gjeresisht......
    Nuk Jan Te Gjith Njesoi mendoi un se un shkoi gjithmon ne Durrs ne Pushime veriore edhe shum njerz te respektushem jan.
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •