E panjohura une e kam hasur ne shqiperiPostuar mė parė nga e panjohura
kete aq shume sa jam habitur
E panjohura une e kam hasur ne shqiperiPostuar mė parė nga e panjohura
kete aq shume sa jam habitur
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
jojo aspak se kam ber per kthim shperblimi perkundrazi ndej kenaqesi kure e bejPostuar mė parė nga XX22
por jam habitur qe ajo fjal mungon kure duhet ,kjo vihet re gjithandej ,neper spitale,neper ambjente zyrtare,ishte teper me recet per te mos then sperdoret fare fare![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ende jemi larg falenderimeve moj mike por rinija dhe femijt veq kan fillua ta perdorin nese nuk ju imponohet ose ndalohet nga te rriturit.
Te shpresojm por duhet edhe te punojm......
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Postuar mė parė nga shefqeti11
FLM SHEFQET
Po kete doja te thosha ekzakt FLM qe ma bere me te qarte
Aty faleminderit,te lutem,me fal ishin fjalet qe perdoreshin me rall se cdo fjal tjeter ne fjalorin shqip
Ju SHEFQET thoni se nga afrimiteti aty flitet me ato etiketat.....Por une flm e perdore ke vellai im dhe kure ai me dergon nje teks apo mer ne telefon,e perdore ke prindrit e mij dheper nje fjal qe me thone...........
Mendoj se kjo ska te bej me ate se ndihesh i afert me personin qe je ne komunikim.Mbase ka te bej me ate qe thoni ju SHEFQET kulturen dhe menyren e saj te trasmetimit ne komunikim.
Me sakt, ajo cka desha te nenkuptoj me shprehjet "Po c'e deshe", "Pse harxhohesh kot aman me qafsh"(disi e ketill shprehja) duken sikur te sjellin me afer me nje person(mendoj), (i afermt qoft ai person apo i rastit) se sa shprehja e "Faleminderimit" e cila e theksoj dhe nje here ( te pakten per mua) eshte me me vler se keto dy shembuj, por, "te mos arrij piken e perdorimit fallco" por te jet me kuptim te plot, sinqeritet dhe ndjesi deshire per ta shprehur...
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
E forta ka qene kur dola nje dite tek tregu (pazari) dhe nuk kaloja dot rruges, jo vetem qe te shtynin, po dhe kur te hidhnin ne toke harronin te thoshin me faleh,
ahahahahah me ka shkel kemben njera mua qe ma beri cope,e jo me fale nuk tha ne autobuz ,por tha ku i ke syte moj ,pike e zeze thashe moj zonje te lutem shif koma jote eshte siper times e ti me thua ku i ke syte? mire qe erdhi stacioni e zbrita se kushedi cdo kepuste me.Postuar mė parė nga _SheJtaNia_
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bebushja : 14-05-2007 mė 13:05
Bebushja..tgjith menojn se ja ke per borxh...! Un e perdor per vete po ne forme me te moderume...une them "rrofsh turit nera"
![]()
Nder te tjera doja te permendja edhe faktin qe permend z. Shefqeti, sepse sigurisht qe eshte me vend. Spo zgjatem per te mos e prishur atmosferen e ngrohte te fjaleve te mesiperme. Sidoqofte ne vendet perendimore fjalet qe perdoren me shume jane: Faleminderit, Me fal dhe Te lutem.Postuar mė parė nga shefqeti11
persa i perket te pares bebushja sa per informim nese ata te thone pse u harxhove o po ce deshe eshte njefare menyre per te treguar respektin qe kane ata per ty dhe eshte menyre e te theni qe mos harxhohesh sepse mjafton fakti qe ti je me ata ne shoqeri edhe ska nevoje per dhurate !!! pak a shume eshte njesoj si te thone faleminderit !!! pak a shume kjo eshte !!!Postuar mė parė nga bebushja
persa i perket te dytes !!!robt kane halle !!! kur ti i hap deren e shopit ata rrezik po mendojne se mos ia ka futur shitesi me llogarinelol !!!
persa i perket kesaj te fundit bebushja ata te thone qe mos mundohesh me fjalen flm sepse shkon ne vesh te shurdher !!! kshu qe bebushja mesohu edhe ti tre muaj te pushimeve te behesh tamom shqiptare !!! kuptohet me nuancat e shtetit qe je rritur !!! kiss baby !!!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SaS : 14-05-2007 mė 15:14
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt