jam plotesisht dakort me ty klaraPostuar mė parė nga Klaraaa
jam plotesisht dakort me ty klaraPostuar mė parė nga Klaraaa
them se trishtimi largohet thjesht duke menduar se nuk ja vlen te trishtohesh me tej per dike qe te ka lenduar.......... a ja vlen te derdhesh lot per dike qe te trishtoi njehere? perse te vazhdosh te trishtohesh me tej per te?? nje vit te humbur nga jeta mos e quaj..... njerezit ngrihen me te forte pas dickaje te keqe qe pesojne. meson ti shikosh gjerat me nje sy tjeter.si themi shpesh meson pas nje gabimi.. sa here ndihem jo mire , lexoj, ose degjoj muziken time te preferuar ose dal per kafe me shoqet e mia me te mira me ato me te cilat mund te qash cdo hall tendin. gjithashtu edhe palestra eshte shume e mire kunder stresit. kam dy muaj qe e kam filluar dhe me duket sikur jam tjeter njeri....... provoji dhe them se edhe per ty keto do funksionojne............ dhe ne fund mos derdh lot per dike qe sja vlen. ruaji lotet per njerezit qe vertete te duan............. te uroj fat![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
ME SHOQERI EDHE DASHURI!![]()
FC Bayern Munchen
oooooooooooooooooooooo te trishtuar ter jeten mbetet
PO HALLE HALLE ESHTE KJO DYNJA & HALLI HALLIT NUK INGJAN!
FC Bayern Munchen
Evito cdo gje qe ka te bej me pasojen e trishtimit.Mos i le vetes kohe te lire per te menduar( pse ashtu pse keshtu,sikur keshtu sikur ashtu).Meru me pune ,shoqerin,familjen me shume dhe do shofesh se koha ka ber te veten dhe trishtimi eshte ne zbeje fare....Nese kupton se sa me shume koha kalon dhe trishtimi behet me prezent ne jeten tende ,te duhet nje terapi me intesive me veten .....![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Dhe une jam i te njejtit mendim. te lumte, pergjigje e goditur.Postuar mė parė nga bebushja
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Aspak !
Lumturia nuk varet nga njeriu tjeter , varet nga vetja. Nqs nuk je mire me vetveten nuk mund te jesh mire me nje tjeter njeri.
Fillo te mendosh se askush nuk vlen me shume sesa vetja dhe se askush nuk meriton lotet dhe dhimbjen tende. Kane cmimin me te larte te mundeshem.
Duaje veten tende e mos prit te te meshiroje njeri. Me forcen dhe vullnetin tend mund te kapercesh cdo te keqe.
Jeta vazhdon dhe pse nje vit eshte i humbur nga premtime e fjale boshe. Jane thjeshte nje kujtim i keq i nje se shkuare qe nuk do e kthehet me, sepse ti nuk do tja lejosh. Keshtu do te fitosh qetesine dhe deshiren per te jetuar jeten tende.
Zemra nuk sos asnjehere se dashuruari,sepse pa dashurine jemi njeres pa vlere. Heret a vone ajo do te trokasi ne deren e jetes tende, por pa u bindur qe eshte ajo qe ke pritur, mos gabo te dashurohesh serisht .
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ina nuk e di c'fare moshe ke por periudha trishtimi te gjithe kemi kaluar e kalojme, vetja nuk denohet por autoqortohet,u vihet gjerave te keqia nje gure,ngrihesh ne mengjes behu e bukur(mendo per vehten) e dil shijo jeten keshtu rikuperon kohen e humbur e trishtimin e shkel me kembe. Fjalet e botes guret e kokes thote populli,keshtu qe qente lehin karvani shkon perpara.
ina_31,cfaredo gjeje qe te te kete ndodhur duhet te dish qe ajo qe s'na vret,na ben me te forte.Jane disa dhimbje te medha qe na vene ne prove,qe na bejne te ulerasim se s'durojme me,se s'mundemi te mbajme me ate buzeqeshjen e shtirur ne fytyre,se s'mundemi ti japim me forca vetes kur forca s'kemi me,se s'mundemi te shpresojme kur shpresa s'ka me,se s'mundemi me te besojme se e nesermja do jete me e mire kur e sotmja ta shpif,por veten nuk mund ta denojme kurrsesi per asgje,nese gjithmone jemi udhehequr nga arseja e mire,nqs jemi perpjekur gjithmone te bejme mire e te mosa lendojme kerkend.
Nese te ka humb nje vit nga jeta dhe e ke ndjere kete gje,atehere mos u lodh se jetuari vitet qe pasojme.Shijo cdo blerim pranvere,cdo arome mengjesi,mos perto te besh ato gjera qe me pare ke pertuar,bej ato gjera qe s'ke pas kohe ti besh,dil me ata miq qe s'ke pas kohe ti takosh,lejoi vetes te besh ato gjera qe me pare i ke konsideruar cmendurira,jeto!
Fjalet lenduese jane thika per zemren,e sidosmos kur ngulen nga njerez qe me pare kemi vleresuar.Jo nuk harrohen lehte,por mendo se ke marre nje leksion te mire per njerezit e poshter.
Lotet shpeshhere na ndihmojne te nxjerrim brengat qe na mbysin,te shkarkojme tensionin qe na ndrydh,te dalim nga mpirja ku gjendemi.Ndonjehere jeta merr kthesa te paparashikuara,na ben surpriza te pamerituara, por te them e dashur mos i dorezo kurre armet se keshtu eshte kjo jete : lufte e vazhdueshme!
Respkete
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt