Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e larguar Maska e Gloria83
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    184
    Koha eshte ilaci me i mire.Te keshilloj te kalosh edhe ca momente vetem per te reflektuar dhe gjetur vetveten.
    Me mua ka funksionuar, uroj te funksionoje dhe me ty .
    Shko diku vetem pa askend dhe relaksohu dhe mendo,jo per te tjeret por per veten tende.
    Te uroj ta kalosh sa me shpejt trishtimin tend.

i/e regjistruar Maska e Alma07
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    ktu ku nuk duhet
    Postime
    282
    Ina me kte tem me ke prekur direkt e ne zemer,nuk di cte kenshilloj une kur dhe une jam e mbytur ne nje trishtim ndofta me te madh se ty,..E ju falenderoj juve te gjithve qe me kto keshilla e mendime tuaja qe keni dhene dhe une po gjej nje pergjigje brenda meje per ta larguar kete dhimbje prej 5 vjetesh qe me mundon.......Ia leme kohes qe te na gjykoj e te gjejme paqe ne zemer edhe pse eshte shume e veshtire........

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Alma07 Lexo Postimin
    Ina me kte tem me ke prekur direkt e ne zemer,nuk di cte kenshilloj une kur dhe une jam e mbytur ne nje trishtim ndofta me te madh se ty,..E ju falenderoj juve te gjithve qe me kto keshilla e mendime tuaja qe keni dhene dhe une po gjej nje pergjigje brenda meje per ta larguar kete dhimbje prej 5 vjetesh qe me mundon.......Ia leme kohes qe te na gjykoj e te gjejme paqe ne zemer edhe pse eshte shume e veshtire........
    Alma kujt nuk i eshte thyer zemra? te gjitheve ku bej pjese dhe une qofte nga dashuria apo dhe suprizat e keqe qe te rezervon jeta por njeriu duhet te ngrihet e kembe per veten dhe per ata qe te duan,shkaterron veten por shijo e jeto jeten tende sepse nuk meriton vuajtje,mos e lere veten te qajne te tjeret hallin por hapi syte e ndrico jeten ashtu si di ti.

Lumturi per gjithe zemerat e ndjeshme.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Si te largosh eren e gojes
    Nga klejla nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 14-01-2009, 04:56
  2. Si ta largosh monotoninė
    Nga E_LEZETshmja_CH nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 24-02-2006, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •