dy jave ne Sarande, nje ne Ulqin dhe nje ne Prishtine - ska mo trishtim
pike se pari dil nga dhoma dhe ik kap teleferikun boj nai xhiro ne Dajt
dy jave ne Sarande, nje ne Ulqin dhe nje ne Prishtine - ska mo trishtim
pike se pari dil nga dhoma dhe ik kap teleferikun boj nai xhiro ne Dajt
e dashur InaPostuar mė parė nga ina_31
nuk ka dashuri pa lot e vuajtje e trishtime edhe hodherime
po tani mundohu te meresh me pune qe te harrosh
i vetmi ilac me i mire eshte te gjesh nje tjeter te dashurosh sepse dashuria me dashuri kalon.ne greqisht e thone : 'o erotas me erota perna'
kjo qe te ndodhi ty i ka ndodhur te gjithave.nuk je e vetmja.
per te kaluar do kaloje por do kohe.
respekte
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
faleminderit te gjitheve per mbeshtetjen tuaj![]()
Nuk jam psikoanalist por do mundohem ta luaj pak rolinPostuar mė parė nga ina_31
Atehere gjithsecili prej nesh e perjeton trishtimin shpesh do te thoja une,trishtimi na vjen per nje sere motivesh dhe gabimesh tonat dhe njerezve qe na rrethojne.
1-Une personalisht kur trishtimi me ka pushtuar shpirterisht e kaloj duke degjuar muzike ose duke u larguar nga vetmia d.mth duke dale me shoke-shoqe per te mos qendruar i vetem.
2-Te denosh veten per ate gabim te bere,menyra me e mire eshte te komunikosh me ate person te cilin e ke ofenduar ose e ke keqtrajtuar psikologjikisht,pse jo, te kerkojme edhe falje...(nese faji qendron mbi ne)
3-Sic e dime koha edhe pse ndonjehere deshirojme me gjithe forcat tona te ta kthejme prapa,nuk mundemi ose e dime qe eshte e pamundur,me mire do te ishte te shikonim ditet e jetes qe na kane mbetur duke u dhene atyre sadopak kuptim qe mos te na shkojne edhe ato dem,pra te shohim te tashmen dhe me syte mbi te ardhmen,dhe gjithcka na ka ndodhur te ja lem te kaluares tone"te hidhur"
4-Kjo eshte paksa e veshtire dhe ndonjehere ao s'mund te harrohen kurre por mendoj ti numerojme te gjitha ato fjale dhe seciles prej tyre t'i dhurojme nga nje buzeqeshje qe te embelsohen pak(nuk e di)
5-Ndonjehere nuk ja vlen te qajme per x person,duhet ti tregojme atij qe jemi te forte dhe mundemi te ja dalim mban nga zymtia qe ai na dhuroi,te kemi guximin te harrojme gjithcka ndodhi..pasi nese ai njeri na ka shkaktuar vuajtje do te thote qe gabimin me i madh eshte qe i falem atij gjene me te shtrenjte "dashurine" gje qe ai nuk e meritonte.
shpresoj te kem qendruar ne teme dhe te jem pergjigjur sadopak kuptueshem
ps.nuk e di se c'te ka ndodhur Ina por me duhet te them qe qendro e fort pasi jeta eshte e bukur dhe e gjate,dhe ne duhet ta jetojme dhe ta ndertojme sa me te bukur,fati qofte me ty...
respect![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fabio_gr : 10-07-2007 mė 13:32
fabi..
Mundohu te rrishe sa me pak vetem sepse atehere mendja te fluturon diku tjeter...nese do rrishe e vetmuar atehere trishtimi do thellohet akoma me shume dhe ka gjasa te kaloje ne depresjon nese nuk je e forte.
Mundohu te gjesh nje djale tjeter edhe sikur te mos te pelqeje, por thjesht mundohu te kesh nje ose me shume persona qe te bisedosh me to.
Gjith te mirat dhe te uroj gezim dhe jo trishtim.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ina kalon dhe vete trishtimi . Mos e ma menjen aty![]()
Nuk e tregove nga vjen ai trishtim por po duket se je e lenduar nga nje lidhje dashurie. E nese eshte ashtu kujtoje nje fjale te urte qe thote: ''gozhda nxirret me gozhde''. Pra gjeje nje djale i cili do te bej te mendosh qe nuk ia ka vlejtur te trishtohesh as edhe nje minute per te kaluarin. Ndoshta nuk arrin ta gjesh menjehere ate qe te ben te ndihesh ashtu, ndoshta takon dike qe nuk i ka cilesite e atij me pare, por jam i bindur qe ai diku ekziston dhe po te pret qe ta beje jeten tende me te bukur dhe mė me kuptim.
Barca
gggdhdghdhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh h
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 12-07-2007 mė 16:53
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ___
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 12-07-2007 mė 16:54
Postuar mė parė nga ina_31
menyra me e mire eshte qe te behesh tape me alkol edhe te pakten per nje dite te kalon stresi.. ne kemi lindur te stresuar, ndaj nuk eshte cudi qe ne vuajm nga ana psikologjike..
Gjithsesi nese ke qejf apo deshire, hajde se te ftoj une te dalim te behemi tape ndonje nate, se edhe un sjam ne qejf kto dite, jam pak si i stresuar, ndaj me gjith qejf hajde e pime bashke.![]()
Krijoni Kontakt