7 her kam pyetur..
kur e ndertoj villen 3-4 kate akademiku qosja?
sa femije ka adem demaqi?
kaq te veshtira keto pyetje?
7 her kam pyetur..
kur e ndertoj villen 3-4 kate akademiku qosja?
sa femije ka adem demaqi?
kaq te veshtira keto pyetje?
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
se kemi të bëjmë me propaganden titiste mjafton për të lexuar më lartë por më vje mirë kur lexova më lartë që edhe të tjerët paskan kuptuar që kemi të bëjmë me ATA që kanë jetuar në beograd dhe të cilët kanë bë Propaganden e Serbisë gjegjesisht të RTs së Serbisë.
Televizioni serbë pat bërë një Program Dokumentar ku qëllimi kryesor ishte të denigronte Profesoret e Universitetit, që fajesonin aso kohe që kishin shenderruar " Universitetin në bastion të nacionalizmit" dhe në atë emision, Serbët kishin dërguar një Reporter i cili qëndronte para një shtepie të madhe dhe thoshte: "Gjendemi para shtepis së rexhep Qosjes dhe e shikoni që ju që po infektoheni me Nacionalizem se si jetojnë ata të cilët po ju detyrojnë me dal në rrugë dhe me luftue kundër shtetit t'uaj Serbisë" etj etj.
Këto pyetje që po bë BRARI më ngjajnë në atë reporterin Serb të RTS!
E vërteta është kjo:
Rexhep Qosja jeton në një shtepi dy katëshe ( ngjanë në ato shtepit dy katëshe të lagjeve të Tiranës) ka ka vetëm një gjysmë ari oborrë dhe nga tërë ajo lagje, shtepia e tij ishte më e vogla dhe më e padukshmja nga pamja e jashtme!
Pra në një shtepi që s'ta terheqë syrin për asgjë: as sot dhe asë më herët! Po ashtu rrugica ku ai jeton është aqë e ngushtë sa nuk munden dy automjete të kalojnë përnjëherë!
Unë vetëm një gje e di që: gjatë kohës sa ishte Millosheviqi në pushtet Ibrahim Rugova bëri një alamet shtepie e cila ia tejkalon jo vetëm qytetarëve por gjithësecilit në tërë rruzullin tokesor: për atë gjë edhe Donald Trump do t'ja kishte lakmi!
Pra Qosja edhe sot jeton në atë shtepi dhe cili do mundet të shkojë dhe ta shikojë!
Ndryshuar për herë të fundit nga Preng Sherri : 06-11-2008 më 08:41
ore me shpjegon njeri cfar ka qen ky person
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Nuk u shkatrruan Institucionet por i tërë shteti!
në një Program ( FILM) të Natos tregohen demonstratat e shqiptarëve të Kosovës në vitin 1981 ku thuhet këtu filloj shkatrrimi ( nisja) dhe këtu do të përfundojë".
Pra shqiptarët me qendresen e tyre nuk shkatrruan Institucionet fallse të Jugosllavisë por shtetin fallsë të Jugosllavisë!
Dallim i madh!
Pyetjet që bëhen sa fëmij ka Adem Demaçi janë pyetje që mund të bëjnë fëmijët në " foshnjore"?
Një njeri normal s'bë këso pyetje?
preng .. thx per sqarimet..
kur afersisht e ka ndertuar qosja kte shtepi apo ville .. 2 katshe qe thoni juve?
sa vjecare jane dy femijet e demaqit?
disa po debatojne demonstratat..
un po perqendrohem ne kosov 70 80-te..
preng..
ala nuk e kam shkell beligradin.. po as kuriozitet skam me e pa..
ne stamboll du me shkue ne se me jepet rasti..
ju vet zotni prenga sa katshe e ke villen e babes dhe kur e ka ndertue?
sipas informatave qe po marr pi enveristave kosovar.. me rezulton se gati krejt mesuesit e kosoves kan ndertue villa dy katshe ne vitet 70 80 ta..
kurse ne shqiperi te kesaj kohe asnji profesor ska mujt me ndertu shtepi as 1 katshe.. sa per fare kosi..
ju tjeret..
a vertet 2 kat e ka qosja a 3..
se ne nji gazet shqipnije gazetarja qe kish vizitue villen e qoses thoshte ndryshe..
Jo jo nuk varet por po shohim nga ato që ti po shkruan që janë gjera kuturu dhe të cilat burimin e kanë te RTS e serbisë!
Sa për atë që s'ke qenë në beograd ( t'kerkoj flaje) por asnjë fjalë s'ta besoj ngaqë jam i bindur që atje ke jetuar dhe je shkolluar!
Nuk është me rëndësi sa vjeçarë janë fëmijët e Ademit por djalin e tij( Shqiptarin) e kam pas shokë klase( Në shkollën e mesme të Medicinës " Ali Sokoli") dhe e di neper cilat traume ka kaluar ai e motra dhe si ishin detyruar të " distancoheshin" nga babai ( Ademi ua kishte kerkuar këtë gjë që ata të kenë mundësi të vazhdimit të shkollimit) përkunder deshires së tyre etj etj.
Familja e Ademit ka kaluar nëper trauma të mëdha dhe do të bëje mirë që t'mos luash me ndjenjat e familjes!
Të gjithë e dimë që fëmijët s'kanë mundur ta vizitojnë Ademin n'burgë dhe për këtë ka arsye.
Përmbaju temës për xhelatin Tito.
Te elita Kombëtare është një temë e hapur për Adem Demaçin.
pastaj asnjeri nuk t'pyeti se si ishte në Shqiperi sepse tema është për xhelatin Tito dhe për shtetin e tij dhe krahasimet bëhen në mes popujve tjerë, profesioneve të popujve tjerë nën Jugosllavin me shqiptarët!
Sa për atë a ka rendesi një katëshe apo dy katëshe shtepia në faktë ajo nuk është fare e rëndësishme ndersa çfarë shtepia kanë mësuesit shqiptarë të Kosoves atë e di çdo njeri ngaqë ata mësuesit dhe shtepiat e tyre janë aty dhe poopulli i shehë për çdo ditë!
Së paku unë mund të pohoj vetëm që ( mësuesja ime kishte një shtepi të mirë ngaqë burri i saj ishte anetar I Lidhjes Komuniste dhe guvernator i bankës) ndersa nga 17 arsimtarë që kisha në fillore dhe shto numrin e 30 e ca në shkollë të mesme, varesishtë nga lendet që shtoheshin dhe arsimtaret që nderroheshin 80% të tyre kanë jetuar me BANESA me QIRA dhe rralë ndonjë nga ata ka pas rroba për t'i nderruar!
Atëherë nëse arsimtari ka qenë arsimtarë do të duhej të kishin jetë dhe paga të njejta apo nuk është kështu dhe jetë të njejtë!
Po ç'ti bëjmë kishte nga ata që i fusnin në burgë për indoktrinimin e rinisë dhe kishte nga ata që merrnin banesë nga partia për besnikeri!
Le ta deshmojë cili do të kundërtën?!
Krijoni Kontakt