Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e larguar Maska e k_kushtrimi
    Anëtarësuar
    18-11-2003
    Vendndodhja
    Gjakove ---> Selanik
    Postime
    50

Studentet kosovare neper bote

E hapa kete teme me qellim qe ketu te shkruajne te gjithe studentat kosovare qe studjojne neper bote edhe ta ndimojme njeri-tjetrin nese ka nevoje

Ndoshta shume kosovare studjojne ne nje qytet apo shtet te botes e nuk jane takuar asnjehere me njeri tjetrin

Qe prezantimi i jam:
    Une jam Kushtrimi nga Gjakova edhe studjoj ne Selanik qe nga shtatori
    Kolegji eshte shume i mire,po ashtu edhe atmosfera ne konvikte pasi qe jem afer 11 kosovar
    Dega qe e kam zgjedhur une eshte Marketing of the Food Industry, qikjo me pelqej ma shume

tung te gjitheve

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Dege insituti me duket dhe jo uni,gabohem?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga k_kushtrimi
    E hapa kete teme me qellim qe ketu te shkruajne te gjithe studentat kosovare qe studjojne neper bote edhe ta ndimojme njeri-tjetrin nese ka nevoje

Ndoshta shume kosovare studjojne ne nje qytet apo shtet te botes e nuk jane takuar asnjehere me njeri tjetrin

Qe prezantimi i jam:
    Une jam Kushtrimi nga Gjakova edhe studjoj ne Selanik qe nga shtatori
    Kolegji eshte shume i mire,po ashtu edhe atmosfera ne konvikte pasi qe jem afer 11 kosovar
    Dega qe e kam zgjedhur une eshte Marketing of the Food Industry, qikjo me pelqej ma shume

tung te gjitheve
    Kushtrim (tifozat.com aaa), pon njef nashta pak aaa , hej une studioj ne Tirane (mentropolin e Shqipnise) , ne degen mjekesi pergjithshme......

Hej kushtrim......a pi rren hiq grekt a jo, kallxoje veten se je kosovar ... rreje ndonje per mu aty, edhe a po vjen be si tifoz i grekeve ne Tirane me qene se po studion ne Greqi (hajgare hej)..........

i/e larguar Maska e k_kushtrimi
    Anëtarësuar
    18-11-2003
    Vendndodhja
    Gjakove ---> Selanik
    Postime
    50
    haha bravo ja ke qellu, une jam qaj Kushtrimi
    ne shqiperi nuk muj me ardhe, pra si dihet edhe nese vi nuk vij si tifoz grek po si shqiptar a
    e ne ardhsa ne tiran kam me te rre ty e jo naj grek(hajgare gjakovarce)

kalofsh mire ne Kryeqytetin shqiptar

me t`mira

une jam kosovar dhe studioj ne Itali!

from Prishtina city -> metropoli me modern shqiptar

P.S. Ku jane bre kullerat tjere prej Prishtine? Hajdeni qetu ne Sofren Kosovare e prezantohuni njehere..!? Lol

i/e regjistruar Maska e LeNNoN
    Anëtarësuar
    07-06-2003
    Vendndodhja
    Bucharest
    Postime
    359
    Suksese ne jet kosovarve kudo qe ndodhen !
    You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar më parë nga sdb
    une jam kosovar dhe studioj ne Itali!

from Prishtina city -> metropoli me modern shqiptar

P.S. Ku jane bre kullerat tjere prej Prishtine? Hajdeni qetu ne Sofren Kosovare e prezantohuni njehere..!? Lol
    Per cfare studion ne itali ti...?edhe une ne It.... jam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Postime
    7
    Une jam shqiptar dhe studjoj ne france per informatike. Me vjen keq qe beni dallim midis shqiptareve dhe kosovareve. Sido qe te jete kam shum rrespekt per kosovaret.
    Kur u ktheva vjet ne shqiperi me duhej te kaloja disa net ne tirane dhe nuk gjeja asnje hotel me cmimin ce doja (lire = student pa lek), dhe per te ndihmuar te gjithe ata qe kerkojne hotele per pushime apo thjesht per te kaluar nje nate, krijova siten www.albania-reservation.com. Ne kete site do te shihni rreth 80% te hoteleve shqiptare. Kjo site nuk eshte agjenci udhetimi, apo di une se cfare, thjesht liston hotelet, cmimin, caracteristikat, dhe nr e tel e hoteleve. Ju mund ti kontaktoni direkt dhe nuk humbisni leket kot..... Hidhini nje sy, dhe me thoni car mendoni

kkk Maska e [DelFini]
    Anëtarësuar
    26-12-2004
    Vendndodhja
    Erlangen
    Postime
    34
    po me pelqen web faqja erifrfr , paske bo pun te mire , po kam dy pytje: nese ty te vjen keq per dallimin qe po behet ne shqiptar dhe kosovar, dallim qe kur thuhet per seriozisht me ben me nerva edhe mu, po pse ti nuk e ke ne faqen tende edhe hotele prej qyteteve te Kosoves ??!)
    e dyta pse gjithmon po kthehet ne frengjisht web faqja, po duhet gjdo her me e kthy ne shqip.

e masi ishim duke fol per studenta,un vitin e ardhshem do te jem student i informatikes ne Gjermani ( niher jam duke e msuar gjuhen)
    KUQ KALTERT
    mitrovicali linde, s`bohesh!
    Shqipri Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Postime
    7

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga [DelFini]
    po me pelqen web faqja erifrfr , paske bo pun te mire , po kam dy pytje: nese ty te vjen keq per dallimin qe po behet ne shqiptar dhe kosovar, dallim qe kur thuhet per seriozisht me ben me nerva edhe mu, po pse ti nuk e ke ne faqen tende edhe hotele prej qyteteve te Kosoves ??!)
    e dyta pse gjithmon po kthehet ne frengjisht web faqja, po duhet gjdo her me e kthy ne shqip.

e masi ishim duke fol per studenta,un vitin e ardhshem do te jem student i informatikes ne Gjermani ( niher jam duke e msuar gjuhen)
    Ide te mire me dhe per te vene edhe hotelet Shqiptare ne kosove (dhe jo hotelet kosovare) . Te premtoj qe do mundohem te ve sa me shume para shkurtit te vitit te ardhshem.
    Per problemin e faqes, nuk e kuptova tamam problemin qe ke patur, normalisht nuk kthehet, por do ta rishoh me vemendje.
    Me behet qejfi qe qe te ka dale per gjermani per vitin e ardhshem, une vitin e ardhshem e mbaroj shkollen, por po pate nevoje per ndonje keshille ne lidhje me informatiken, mos hezito, me shkruaj tek contact@albania-reservation.com

dhe per te gjith bashkatdhetaret qe duan te bejne ndonje xhiro nga shqiperia, hidhini nje sy hoteleve shqiptare tek www.albania-reservation.com dhe mund te kerkoni direkt ulje cmimesh tek pronaret.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Greva e urise - 1991 - Shembja e komunizmit
    Nga BlueBaron në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-02-2012, 21:10
  2. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  3. Përurohet Universiteti Europian i Tiranës
    Nga Albo në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2008, 17:19
  4. Ramiz Alia: Rrëfej gabimet e komunizmit
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 16-12-2006, 19:33
  5. Kur studentët detyrohen të blejnë libra nga profesorët e tyre
    Nga StormAngel në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 09:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •