Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028

Pse Harrojmė?!

Krahas mbajtjes mend , ngapak edhe harrojmė.Po tė mos harronim , truri do tė “ gufonte “ nga informatat e tepėrta.Mbyll sytė dhe pėrpiqu tė kujtosh gjithė atė qė ke kaluar nė jetė …E pamundshme , apo jo ?
    Nė tru ndodhet qendra e kujtesės.Aty janė tė grumbulluara tė dhėnat , si nė njė bibliotekė tė madhe.Si pėrputhen kėto tė dhėna saktėsisht nuk e dimė , por mund tė themi se kjo sigurisht bėhet nė ndonjė mėnyrė tė caktuar.
    Ndonjėherė , disa ngjarje qė kanė ndodhur mė herėt kujtojmė se i kemi harruar , por kur diēka na bėn t’i pėrkujtojmė , shohim se ato nuk kanė humbur.Ke mėsuar t’i japėsh biēikletės , por pasi nuk e ke pėrdorur me vite tė tėra , kujton se nuk je mė i aftė.Kur provon sėrish t’i japėsh , do tė shohėsh se kujtesa pėr tė nuk tė ka humbur.
    Ka shembuj kur kujtesa tė ka humbur gjithmonė pėr diēka.Kjo ndodh te disa lėndime tė trurit apo plakjes.Ndonjėherė ndodh qė njeriu tė humbė kujtesėn pėr arsye tė ngarkesave stresore , tronditjes apo frikės , qė quhet amnezi.

A harroni shpesh ?!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Une personalisht kamkujtese shume te forte i kujtoj gjerat dhe haroj atehere kur dua une :Pme pakfjalkur me duhet te haroj bej sikur jamharaq :P
    Ere mire mire

Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Olimp
    Une personalisht kamkujtese shume te forte i kujtoj gjerat dhe haroj atehere kur dua une :Pme pakfjalkur me duhet te haroj bej sikur jamharaq :P
    Pershendetje Olimp ,

Fillimisht te falenderoj per pergjigje , te them te drejten kjo teme eshte hapur per mosha te vjetra , desha te di nga ata se si i kane punet ne kete aspekt .

Olimp Shaka Bera

Tashi , nuk e di a ka fansa te lojes se shahut ketu , sepse une ne kohen e lire jam penzioner ... d.m.th. merrem me shah , eshte nje loje e mire , une mendoj qe loja e shahut ndikon paksa ne perceptim , ose ne mbajtje mend .
    Ne jeten e perditshme kur takohem me nje person qe nuk e kam njohur me pare , e mbaj mend , nuk jam nga ata qe harrojne shume shpejt .
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Pershendetje Gimi3 Urime per Temen!

Tani ka shume Arsye per Harresen ,
    Lodhja e Tepert Setresi
    Problemet Familjare shoqerore
    Ambjenti qe te Rrethon e shume e shume te tjera .
    Kjo gje ndolle ne moshat nga 40 - 70 Vjec kur Truri fillone Plakjen .

Ky eshte mendimi im i Harreses .

Me Respekt Miri
    FieRaK

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga gimi3
    Krahas mbajtjes mend , ngapak edhe harrojmė.Po tė mos harronim , truri do tė “ gufonte “ nga informatat e tepėrta.Mbyll sytė dhe pėrpiqu tė kujtosh gjithė atė qė ke kaluar nė jetė …E pamundshme , apo jo ?
    Nė tru ndodhet qendra e kujtesės.Aty janė tė grumbulluara tė dhėnat , si nė njė bibliotekė tė madhe.Si pėrputhen kėto tė dhėna saktėsisht nuk e dimė , por mund tė themi se kjo sigurisht bėhet nė ndonjė mėnyrė tė caktuar.
    Ndonjėherė , disa ngjarje qė kanė ndodhur mė herėt kujtojmė se i kemi harruar , por kur diēka na bėn t’i pėrkujtojmė , shohim se ato nuk kanė humbur.Ke mėsuar t’i japėsh biēikletės , por pasi nuk e ke pėrdorur me vite tė tėra , kujton se nuk je mė i aftė.Kur provon sėrish t’i japėsh , do tė shohėsh se kujtesa pėr tė nuk tė ka humbur.
    Ka shembuj kur kujtesa tė ka humbur gjithmonė pėr diēka.Kjo ndodh te disa lėndime tė trurit apo plakjes.Ndonjėherė ndodh qė njeriu tė humbė kujtesėn pėr arsye tė ngarkesave stresore , tronditjes apo frikės , qė quhet amnezi.

A harroni shpesh ?!
    Tung Gimi3,

Shum teme e mire, . Mendoj se njeriu harron kur i bjen mire, mirepo disa sene na lajn pershtypje me te madhe , dhe nuk munjm mi harru, kjo asht gje normale. Po nganjehere harroj, me vjen pak inati, po qka ti bej ? me ushtru trurin ?
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Marijuana85
    Tung Gimi3,

Shum teme e mire, . Mendoj se njeriu harron kur i bjen mire, mirepo disa sene na lajn pershtypje me te madhe , dhe nuk munjm mi harru, kjo asht gje normale. Po nganjehere harroj, me vjen pak inati, po qka ti bej ? me ushtru trurin ?
    Tung Marijuana85 ,

Ne kohen kur hapa temen , isha i angazhuar edhe ne shkarkimin e disa documenteve ... ne shkarkim e siper kisha nje telefonate e cila me shtyri qe te harroj USB-ne ne kompjuter :S , thone : " kur dicka nuk shkon si duhet , atehere duhet kthyer ne vendin ku fillove , me qellim qe te permiresosh gabimet " ( ne rastin tim , perqendrimi im ne telefon - harresa e USB-se ne comp. )
    Mirepo , cdo probl. ka zgjidhje , fale Zotit ishte harrese afatshkurter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Une ne fakt nuk para harroj.Mbaj mend akoma edhe numrat e telefonit qe kam ne celular.Nga qe kam punen te tille nuk duhet te harroj asnje gje.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Jo nuk dua te harroj nuk me pelqen te harroj dua te kujtoj gjithcka ne pjesen e jetes time dua ti kujtoj dhe te mira dhe te keqija pasi jeta e tille eshte dhe mendoj qe duhet perjetuar me gjithcka cna rrethon dhe perket.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une kam nje memorje te mir 250 GB sharoj shume leht kurse ky lart osht plakur mo ska memorje fare ky haron gjithcka

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    pse harrojme ??? mendoj se harrojme se duam qe te mos kujtojme !!! pekte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ...gjer ne eshtra ndezur.
    Nga MEDEA nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 11:08
  2. Mos te harrojme aktoret tane me te mire.
    Nga arbereshi_niko nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 06:52
  3. Lajmet nga Superliga 2006/2007
    Nga OO7 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 1035
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 16:39
  4. “MAVI” grisi flamujt maqedonas
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-11-2005, 18:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •