Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 69
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Une i bie te jem nr 7 si i bie per mire apo per keq
    Ere mire mire

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga Olimp
    Une i bie te jem nr 7 si i bie per mire apo per keq
    Lexo nr7 patriot dhe aty gjen cilesit e tua ne fushen e dashurise(sipas kesaj loje)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2006
    Postime
    22
    un qenkam 9

Citim Postuar më parë nga shefqeti11
    Urime per temen Bebushja.

Ju prezantoj Shefqetin sipas Numerologjis.

NËSE JENI 3

I pushtoni të tjerët me natyrën tuaj artistike , me shpirtin tuaj të gjallë, brilant dhe me kuptimin për humor, por edhe me nevojën për të qenë të pavarur. Mbi të gjitha e doni lirinë. Jeni shpirtgjerë dhe plot pasion në dashuri, i frikësoheni vetëm monotonisë sentimentale e cila mund t'ua vrasë jetën tuaj. Për ju dashuria duhet të jetë lojë sentimentale. Në të kundërtën, ju asaj nuk i dorëzoheni. Thjesht, duhet t'jua ofrojë lirinë dhe të mahnitet me ju.
    Te me falni se nga shpejtesia qe me shtyhu nje person per te bere llogarit paskam gabuar qenkam 2 qenkam 2, tani qe i bera mire llogarit
    ndersa ne baz te pashaportes (se kur kam lind une jane vonuar prindrit te me regjistrojn dhe me ka ikur nje jave kot ) sipas pashaportes pra, po thoja, jam numri 1, tani me jepni ndonje mendim, cilin nga keta numra te perkrah, ate me ligj(pashaportes) apo ate realin, se lash nam lash degjuat kendej...

T'iu prezantoj prap Shefqetin ne baze te numerologjise.

NËSE JENI 2

Ju e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.

i sigurt kesaj radhe, por, dhe ky numer jo i bazuar me ligj.pike. per ate numer qe eshte i bazuar ne ligj, neni kaq i aqi, shikoni me siper numrin (1) plus mos harroni te me keshilloni se cilin numer te marr per baze.
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    sa qejf qenkam numri nje !!! ooooo sa mire me qene numri nje ( shqiptar ) lol !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Bebushja pergezime per temen

p.s un qenkam numer 2

NËSE JENI 2

Ju e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.
    #VamosArgentina

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS
    sa qejf qenkam numri nje !!! ooooo sa mire me qene numri nje ( shqiptar ) lol !!!
    lol pse mo ne tjeret mos te dukemi te huaj ty
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga thekthi
    Bebushja pergezime per temen

p.s un qenkam numer 2

NËSE JENI 2

njesoj si une

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    lol pse mo ne tjeret mos te dukemi te huaj ty

mbase bebushja !!! per veten fola qe e njof !!! edhe qe kam gjak shqiptari !!! nuk mund te flas per te gjithe ktu !!! lol
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anëtarësuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Gjashta është numër i harmonisë dhe dashurisë. Keni natyrë romantike dhe të mbrojtur, ndaj jeni të gatshëm të jepni shumë për të pëtjetuar qetësisht dashurinë tuaj (në këtë rast dashurinë do të duhej ta shënonim me shkronja të mëdha). Ju magjeps bukuria, kurse keni një ndjeshmëri të theksuar. Nga ana tjetër, ju nevojitet të jeni të qetë, të mbrojtur, sepse ju lidhjet e paqëndrueshme lehtë ju nxjerrin nga ekuilibri.

Hajd na qoft per hajer loooooooooooool
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •