Une i bie te jem nr 7 si i bie per mire apo per keq
Une i bie te jem nr 7 si i bie per mire apo per keq
Ere mire mire
Lexo nr7 patriot dhe aty gjen cilesit e tua ne fushen e dashurise(sipas kesaj loje)Postuar më parë nga Olimp
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
un qenkam 9
Te me falni se nga shpejtesia qe me shtyhu nje person per te bere llogarit paskam gabuarPostuar më parë nga shefqeti11
qenkam 2 qenkam 2, tani qe i bera mire llogarit
![]()
ndersa ne baz te pashaportes (se kur kam lind une jane vonuar prindrit te me regjistrojn dhe me ka ikur nje jave kot) sipas pashaportes pra, po thoja, jam numri 1, tani me jepni ndonje mendim, cilin nga keta numra te perkrah, ate me ligj(pashaportes) apo ate realin, se lash nam lash degjuat kendej...
T'iu prezantoj prap Shefqetin ne baze te numerologjise.
NËSE JENI 2
Ju e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.
i sigurt kesaj radhe, por, dhe ky numer jo i bazuar me ligj.pike. per ate numer qe eshte i bazuar ne ligj, neni kaq i aqi, shikoni me siper numrin (1) plus mos harroni te me keshilloni se cilin numer te marr per baze.
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
sa qejf qenkam numri nje !!! ooooo sa mire me qene numri nje ( shqiptar ) lol !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Bebushja pergezime per temen
p.s un qenkam numer 2
NËSE JENI 2
Ju e dini se çfarë do të thotë koketim, tërheqje, "dashuri e përjetshme". Jeni të butë, krejtësisht sensibël, jeni të aftë t'iu përshtateni të tjerëve dhe t'iu bëni shërbime. Vërtet është vështirë të jetoni të vetmuar dhe keni nevojë që me dikë të ndani ndjenjat. Jeni të hapur ndaj shoqërisë dhe dëshironi që me të të jetoni në harmoni, ndaj ndiqni vetëm një rrugë: rrugën në të cilën zemra ju drejton.
#VamosArgentina
lol pse mo ne tjeret mos te dukemi te huaj tyPostuar më parë nga SaS
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
njesojPostuar më parë nga thekthi
si une
Postuar më parë nga bebushja
mbase bebushja !!! per veten fola qe e njof !!! edhe qe kam gjak shqiptari !!! nuk mund te flas per te gjithe ktu !!!lol
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Gjashta është numër i harmonisë dhe dashurisë. Keni natyrë romantike dhe të mbrojtur, ndaj jeni të gatshëm të jepni shumë për të pëtjetuar qetësisht dashurinë tuaj (në këtë rast dashurinë do të duhej ta shënonim me shkronja të mëdha). Ju magjeps bukuria, kurse keni një ndjeshmëri të theksuar. Nga ana tjetër, ju nevojitet të jeni të qetë, të mbrojtur, sepse ju lidhjet e paqëndrueshme lehtë ju nxjerrin nga ekuilibri.
Hajd na qoft per hajer loooooooooooool
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Krijoni Kontakt