Dhe sigurisht qe te gjthe Shqiptaret do votojme per kengen perfaqesuese, e cila ishte
FANTASTIKE
Dhe sigurisht qe te gjthe Shqiptaret do votojme per kengen perfaqesuese, e cila ishte
FANTASTIKE
Filloni te votoni
Dhe sigurisht qe te gjthe Shqiptaret do votojme per kengen perfaqesuese ne eurovision, e cila ishte:
FANTASTIKE
Shkojme ne naten f i n a l e. Urimeee
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
une e shikoj pak me vonese se jam ne usa dhe akoma nuk ka mbaruar ketu.Postuar mė parė nga bOndi_oo7
Po po, eshte e sigurte, une sapo e pashe qe u kualifikuam.
E ju atje ne USA, kaloni bukur.
Urime ALBANIA eteherPostuar mė parė nga bOndi_oo7
Car bukur te gjitha i shikojme me vonese (jemi te prapambetur)
Respekte
Pesimizmi nuk ishte aspak i nevojshem. Megjithate u kualifikuam!Postuar mė parė nga Zeri_i_Mirdites
Ku e pe mo vella se mesa pashe une ne nuk u kualifikuamPostuar mė parė nga bOndi_oo7
nuk u kualifikuam jo
dhe bejme mire mos te marrim pjese me
kenga dhe interpretimi ishin perfekt por dolen para nesh kurvat moldave dhe ato sllovene
turp tju vij atyre qe e organizojne e gjithe shoqeria ime sonte ka ni9s sms per shqiperine dhe asnjerit prej tyre sju shkoi sms
motrat gjithve qe na kane inat
me falni per fjalorin por jam shume me nerva
Shanse me te mira vitin tjeter.
Jane shume faktore qe ndikojne ne kualifikim pervec performances dhe kenges.
Te gjithe kengetaret bejne tur neper Europe pre te promovuar kenget e tyre. C'fare perkrahje ka patur Frederiku per te promovuar kengen? Pastaj kenga edhe pse e mire nuk eshte kurrsesi e pershtatshme per Eurovision sipas mendimit tim. Kenget e Eurovisionit ne pergjithsi permbajne atmosfere festive dhe jo nota pikellimi. Shqiperia duhet te kete shume me kujdes ne zgjedhjen e kenges per te na perfaqesuar ne Eurovision, nese seriozisht mendon ti kaloje kufijte e gjysme finales.
Nejse, teper vone...ika te fle gjume.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Krijoni Kontakt