Po te te martohej prindi mor cun si 18 dhe kur te beje ti 18 ai do kishte rreth 36 dhe sdo te kishte nevoje as per ndihmen tende e te askujt ne bote. Por do te te martonte ty me darsem te madhe dhe do te priste nipin qe ta rriste edhe ate me gezim e plot jete. Dhe kur nipi te bente 18 ai prap s'do te kishte mbi 54, dhe prape s'do te kishte nevoje per kujdesje por do te ndihej shume fish me i forte e me i permbushur e me plote shprese do te jetonte sa te shihte edhe diten kur te behet stergjysh per kete jete. Dhe pastaj po nuk pati shendet edhe po vdiq me pak se 60 do te vdiste si me i lumturi ne jete.
Matematikisht i bie -perse felt pallavra. Perse nuk lexon vet para se te me quash mua cun. E kisha thene qarte e me te vertete se po t'ken kushte prindja do ta martonin vet, vec do varej a do i biri vertete.
Prandaj them se u nxitove me kot, nuk ka rregulla, nuk ka parime ne jete, cdo gje eshte si te sillet situata vet. Po t'i kisha kushtet dhe dashurine e vertete qe ne ate moshe edhe une do te isha martuar dhe shume i gezuar do te dilja krah me krah me t'birin mbremjeve neper "Pabe" si te ishim te nje moshe.
Fatkeqesist nuk e kam pasur ate fat.
Andaj ta them me keqardhje se nuk do te me dukej per asnje moment as barre as obligim te mbaj te birin me gjithe niperit vete, por kenaqesi dhe lumturi qe do t'me ipte me teper vullnet ne jete, dhe te arrija shumefish me teper se qe kam arritur duke jetuar vet. Une do e falja edhe piken e fundit te gjakut per femijet dhe niperit e mij pa perjashtuar ketu as prinderit vetem qe te jene.
Ti me thuaj se e kam gabim gjithe diten por ky eshte mendimi im i sotem, me keqardhje qe nuk e kam pasur te formuluar saktesisht keshtu me heret.
Ju faleminderit (nuk do te pergjigjem me tutje sepse s'di se do te mund te them dicka me te re ne kete teme.)
P E A C E !

Krijoni Kontakt