Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shqiptarėt duhet tė martohen sa mė herėt nė mėnyrė qė tė bėjnė mė shumė fėmijė. Ne duhet tė shtohemi.
    P.S. Kur po shtrohet ēėshtja e homoseksualėve ca kėtu po thonė "Jeto dhe lėri tė jetojnė"
    Kurse tash delni kėtu me shizofreni tė paparė sulmoni ata qė po kontribojnė pėr racėn tonė. Phu tradhtarė tė mallkuar.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po te te martohej prindi mor cun si 18 dhe kur te beje ti 18 ai do kishte rreth 36 dhe sdo te kishte nevoje as per ndihmen tende e te askujt ne bote. Por do te te martonte ty me darsem te madhe dhe do te priste nipin qe ta rriste edhe ate me gezim e plot jete. Dhe kur nipi te bente 18 ai prap s'do te kishte mbi 54, dhe prape s'do te kishte nevoje per kujdesje por do te ndihej shume fish me i forte e me i permbushur e me plote shprese do te jetonte sa te shihte edhe diten kur te behet stergjysh per kete jete. Dhe pastaj po nuk pati shendet edhe po vdiq me pak se 60 do te vdiste si me i lumturi ne jete.

Matematikisht i bie -perse felt pallavra. Perse nuk lexon vet para se te me quash mua cun. E kisha thene qarte e me te vertete se po t'ken kushte prindja do ta martonin vet, vec do varej a do i biri vertete.

Prandaj them se u nxitove me kot, nuk ka rregulla, nuk ka parime ne jete, cdo gje eshte si te sillet situata vet. Po t'i kisha kushtet dhe dashurine e vertete qe ne ate moshe edhe une do te isha martuar dhe shume i gezuar do te dilja krah me krah me t'birin mbremjeve neper "Pabe" si te ishim te nje moshe.
    Fatkeqesist nuk e kam pasur ate fat.
    Andaj ta them me keqardhje se nuk do te me dukej per asnje moment as barre as obligim te mbaj te birin me gjithe niperit vete, por kenaqesi dhe lumturi qe do t'me ipte me teper vullnet ne jete, dhe te arrija shumefish me teper se qe kam arritur duke jetuar vet. Une do e falja edhe piken e fundit te gjakut per femijet dhe niperit e mij pa perjashtuar ketu as prinderit vetem qe te jene.

Ti me thuaj se e kam gabim gjithe diten por ky eshte mendimi im i sotem, me keqardhje qe nuk e kam pasur te formuluar saktesisht keshtu me heret.

Ju faleminderit (nuk do te pergjigjem me tutje sepse s'di se do te mund te them dicka me te re ne kete teme.)

P E A C E !
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Djali apo vajza moshatar mandej ma Baban ose Nenen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga Ermelita
    Koheve te fundit,nje fenomen shqetesues jane bere martesat e hershme qe perfshin grupmoshen nen 18 vjeē.
    Eshte e vertete se dashuria nuk njeh moshe por kur ajo teprohet atehere me te vertete le pasoja jo te mira.Ketu ne Kosove nuk eshte i lejuar celebrimi nen moshen tetembedhjetevjeēare,vetem ne rastet kur eksperti ligjor e konstaton se bashkeshortet e ardhshem jane te gasthem fizikisht per te hyre ne lidhje martesore por kjo vlen per te rinjet mbi 16 vjeē ose te ashtuquajturit te miturit e rritur.
    Sidoqofte keto martesa ne te shumten e rasteve perfundojne me divorce por edhe nese zgjasin,dhuna familjare,pasiguria dhe mungesa e lumturise i shoqerojne keto bashkime ēiftesh.
    Cili eshte mendimi juaj lidhur me kete dukuri ?
    shume mire e ke cek se dashuria nuk njeh moshe as kufi por kur ajo eshte e gabuar nga kjo mund te rrjedhin vetem pasoja dhe asgje tjeter , ata sa te don te jen te pjekur mentalisht por prap se prap mosha e tyre e bon te veten , jane te rralla ato martesa qe zgjasin per tere jeten (per ata qe martohen nen 18 vjec) shpesh her ata perfundojne me divorc
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une vet si preferoj martesat fare , ma mire beqar tane jeten pa lodhje
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Pllugu keni mirenjoheje per ate qe ne duhet te kemi shume femije. Ketu pajtohem plotesisht me ju. Mirepo qeshtja eshte se femija nuk ka mundesi te formoj nje femije ashtu si duhet. Pra femije sa me shume eshte e nevojshme, por nga nje nene dhe baba i pjekur.
    ================
    JU NJE HAP - PUNA DY...

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pllugu keni mirenjoheje per ate qe ne duhet te kemi shume femije. Ketu pajtohem plotesisht me ju. Mirepo qeshtja eshte se femija nuk ka mundesi te formoj nje femije ashtu si duhet. Pra femije sa me shume eshte e nevojshme, por nga nje nene dhe baba i pjekur.
    Pikėrisht kjo filozofi po i zhduk shumė popuj europianė. Njė baba dhe nėnė e pjekur mund tė lindin e shumta 3 fėmijė, e ky nuk ėshtė shtim, kjo ėshtė humbje.
    Nė tėrė botėn 2% e njerzėve janė bjondė, e tėrė kjo pėr shkak se kėta popuj kanė natalitetin e ulėt, presin derisa tė "piqen" e pastaj lindin fėmijė. Me njė fjalė janė njė specie e rrezikuar.
    Kėtu nuk ka vijė tė mesit, ose natalitet tė lartė e tė shtohemi, ose natalitet tė ulėt e tė zhdukemi.

your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Po te te martohej prindi mor cun si 18 dhe kur te beje ti 18 ai do kishte rreth 36 dhe sdo te kishte nevoje as per ndihmen tende e te askujt ne bote. Por do te te martonte ty me darsem te madhe dhe do te priste nipin qe ta rriste edhe ate me gezim e plot jete. Dhe kur nipi te bente 18 ai prap s'do te kishte mbi 54, dhe prape s'do te kishte nevoje per kujdesje por do te ndihej shume fish me i forte e me i permbushur e me plote shprese do te jetonte sa te shihte edhe diten kur te behet stergjysh per kete jete. Dhe pastaj po nuk pati shendet edhe po vdiq me pak se 60 do te vdiste si me i lumturi ne jete.

Matematikisht i bie -perse felt pallavra. Perse nuk lexon vet para se te me quash mua cun. E kisha thene qarte e me te vertete se po t'ken kushte prindja do ta martonin vet, vec do varej a do i biri vertete.

Prandaj them se u nxitove me kot, nuk ka rregulla, nuk ka parime ne jete, cdo gje eshte si te sillet situata vet. Po t'i kisha kushtet dhe dashurine e vertete qe ne ate moshe edhe une do te isha martuar dhe shume i gezuar do te dilja krah me krah me t'birin mbremjeve neper "Pabe" si te ishim te nje moshe.
    Fatkeqesist nuk e kam pasur ate fat.
    Andaj ta them me keqardhje se nuk do te me dukej per asnje moment as barre as obligim te mbaj te birin me gjithe niperit vete, por kenaqesi dhe lumturi qe do t'me ipte me teper vullnet ne jete, dhe te arrija shumefish me teper se qe kam arritur duke jetuar vet. Une do e falja edhe piken e fundit te gjakut per femijet dhe niperit e mij pa perjashtuar ketu as prinderit vetem qe te jene.

Ti me thuaj se e kam gabim gjithe diten por ky eshte mendimi im i sotem, me keqardhje qe nuk e kam pasur te formuluar saktesisht keshtu me heret.

Ju faleminderit (nuk do te pergjigjem me tutje sepse s'di se do te mund te them dicka me te re ne kete teme.)

P E A C E !

Me gjithe matamatiken tende harron dicka jetike e thelbesore:
    Me se do te mbaje nje prind i vetem nje turre femijesh???
    Te gjithe e dine se ne filli m rrehgullohesh me pune e shkolle pastaj krijon familje.
    Po keta femije qe e krijojne qe 18 vjec cfare pune dhe arsimi kane???
    Qe ti mbash duhet te jesh miliarder.
    Dhe nuk u sjell asgje te mire femijeve se keshtu behen te varur dhe injorante dhe ashtu behen edhe brezat qe pasojne.

Gjithsesi ka edhe me keq ketu si ai qe thote "te shtohet rraca".
    Pse ne numer duhet shtuar???
    Ne shqiperi mezi mbahen 2 si do mbash 100 bashke me niperit e srerniperit?
    Nuk jemi kafshe plugu,dhe(na falni) kontrollo kalendarin se jemi ne shekullin 21 ku nuk mund te pjellesh e ti lesh femijet ne rruge.

Ajo qe dua te them eshte kjo:
    Femijen duhet ta rrise prindi.Dhe prindi duhet te jete i PAVARUR ekonomikisht e jo nje parazit.Prindi duhet te te ndihmoje te jesh i pavarur e jo te mbetesh femije per tere jeten.Secili ka jeten e tij.
    Dhe nuk duhet "shtuar rraca ne numer" por duhen rritur mire femijet me kushte.

Me respekt Militik
    Lamtumire.

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Citim Postuar mė parė nga Militik
    Me gjithe matamatiken tende harron dicka jetike e thelbesore:
    Me se do te mbaje nje prind i vetem nje turre femijesh???
    Te gjithe e dine se ne filli m rrehgullohesh me pune e shkolle pastaj krijon familje.
    Po keta femije qe e krijojne qe 18 vjec cfare pune dhe arsimi kane???
    Qe ti mbash duhet te jesh miliarder.
    Dhe nuk u sjell asgje te mire femijeve se keshtu behen te varur dhe injorante dhe ashtu behen edhe brezat qe pasojne.

Gjithsesi ka edhe me keq ketu si ai qe thote "te shtohet rraca".
    Pse ne numer duhet shtuar???
    Ne shqiperi mezi mbahen 2 si do mbash 100 bashke me niperit e srerniperit?
    Nuk jemi kafshe ,plugu,dhe(na falni) kontrollo kalendarin se jemi ne shekullin 21 ku nuk mund te pjellesh e ti lesh femijet ne rruge.
    Ashtu eshte kollaj por eshte krim.

Ky eshte nacionalizmi i shqiptarit?
    Histeri edhe deshire per injorance?

Mesazhi im i keqkuptuar eshte ky:
    Femijen duhet ta rrise prindi.Dhe prindi duhet te jete i PAVARUR ekonomikisht e jo nje parazit.Prindi duhet te te ndihmoje te jesh i pavarur e jo te mbetesh femije per tere jeten.Secili ka jeten e tij.
    Dhe nuk duhet "shtuar rraca ne numer" por duhen rritur mire femijet me kushte.

Me respekt Militik
    Lamtumire.
    Pajtohem plotesisht me juve,Militik. E u befasova per te keq me ate postimin ku thuhet se duhet te shtohemi...Kualitet i popullsise kerkohet e jo kuantitet..na duhen njerez te afte qe ne te ardhmen do te jene lidere tane dhe ambasadore jashte vendit e kjo arrihe tvetem me arsmimim te mira,si do ti arsmojne prinderit qe nuk kane te ardhura nje tufe kalamajsh ??
    Te lutem kujdes kur poston,pllugu,mos posto vetem te shtosh numrin se vetem te shtimi ke hallin ti.
    Respekte.
    ArsGothicė

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    edhe kush jeni ju qe i thoni keto
    edhe ki i shikoni keto te keqia ???
    pastaj kur flet se nje njeri qe ehste 18 vjece seshte gati jeni shum gabim
    sic e dini nje femer ne moshen 18 vjece eshte shum here me shtruar se sa nje cun
    pastaj dashuria snje moshe per ate pun

un jam dakort me cthoni ju nese vetem ja ben tjetri dmth prindri edhe femija se mer vet

pastaj sa per shkollen kush tha qe kjo smund te vashdoj shkollen ??????
    a e dini sa femra vashdojn shkollen edhe qe kan edhe femi ? por aq mendoni aq thoni
    tju jap nje shembull te thjesht njo aq femra ketu qe kan vajt nga 30 vjece edhe akoma beqare sepse ndoqen shkollen ose ku di un
    pse mos ti benin te dya edhe shkollen edhe familjen ??apo shkolla edhe qefi en radh te par ketu jeni gabim pa pyeti njehere keto vajza qe kan vajt 30 vjece e mos me shum si ndihen
    vetem nese marin ndonje te huaj
    dmth asaj i bie te mrtohet 32 35 te lindi nej femi edhe kur te jet tek 60 atehere femiaj e saj do jet 20 dmth i ka vajt ***** ne gardh
    mendohuni mir para se te flisni edhe ne radh te par jemi shqiptar rrac ilire kemi traditat tona
    nejse se shum fola

respekte all
    Partizoni

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dallimet e Orthodhoksisė me Katolicizmin
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 01-02-2010, 09:12
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Parailiret - Iliret - Arberit _M.Korkuti
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-10-2006, 20:53
  4. Tradita e Shenjtė: Rruga qė tė shpie nė shtėpi
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-07-2005, 01:05
  5. Sola scriptura ne Kishen e hershme
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-07-2002, 16:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •