pse? se u lodhen se nxjerri kryevepra nen driten e qiririt.![]()
pse? se u lodhen se nxjerri kryevepra nen driten e qiririt.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Shume e thjeshte.
Qe te rrish ne shqiperi duhet te jesh i korruptuar ose te korruptosh te tjeret.
Njerezit jo te korruptuar, sic jane intelektualet e mirefillte, ose duhej te largoheshin nga shqiperia ose te korruptoheshin.
Intelektualet e mirefillte zghodhen te largoheshin nga shqiperia. Nobody can blame them.
sikur te kishte nje vend te denje per intelektualet ne shqiperi.....................
kurre shqiperia nuk i respektuar me pak se sot ata. me e frikshmja eshte se brezi me intelektual shqiptar, ai i viteve te para komunizmit, po vdes. kush do ti zevendesoje?
Intelektual nuk jane ato qe ikin nga shqiperia per interesa personale me pretendimin se nuk ka te ardhmene shqiperi.Sipas mendimit tuaj .nuk ka intelektuale shqiperia ku u be zotrote intelektual kujt isherbeve si intelektual.Ju thoni se i ka ikur truri shqiperise .....SKANDAL....Ka ikur truri i pa afte qe sdin dhe qe nuk perpiqet te ndertoj jeten, vendin, shoqerine e vet .ai qe ka ikur eshte truri irrjedhur dhe ipjerdhur
Jam dakort me ty koder kiss por desha te thoja qe jo te gjithe intelektualet e Shqiperise qe kane shkuar ne kurbet jane "truri i rrjedhur dhe i pjerdhur" sepse nga halli i familjes kane lene librat ne Shqiperi dhe kane zene lopaten ne vend te huaj.Postuar më parë nga koder kiss
edhe pergjigja ime eshte e thjeshte:
ata ikin vetem, vetem e vetem nga halli.
hallet nuk po i numeroj sepse i dime te gjithe dhe keto jane shume
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Perse largohen intelektualet Shqiptar nga Shqiperia ???
Per neve qe jetojme ne Shqiperi e kemi te thjeshte te japim pergjigje per kete pyetje, sepse po e shikojme cdo dite me syte tane realitetin Shqiptar.
Intelektualet Shqiptare largohen nga Shqiperia per shume arsye, duke filluar qe nga vendet e punes qe ju ofrohen, rrogat qe marin, menyra se si trajtohen nga shteti, e shume e shume faktore te tjere, por permenda keta me kryesoret!
Shteti megjithese po e shikon se cdo dite po emigron truri, nuk e ve ujet ne zjarr per te shmangur kete gje, por hedh vetem fjale boshe qe u lodhem duke i degjuar cdo dite neper ekrane televizonesh e duke i lexuar neper gazeta!
Uroj qe per kete problem, Shteti Shqiptar te filloje nje pune intensive per te parandaluar emigrimin e trurit!
Besi
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Sepse nuk eshte vend i pershtatshem per ta
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
sepse njerzit e ndershem jane naiva kryesisht dhe te frikshem ca pak e mbase dhe zemerbute me teper se c duhet ndersa maskarejt te poshtrit dhe injorantet e teprica e funderrinave jane lukuni nennjerzore po as krejt shtaze,ka ca faj dhe edukimi i manget e sektar gjate 50 vj. (sigurisht me qellime te mira por..) e prandaj na e bene Shqiprine njerke,ZOT-i i denofte
qellimet e mira ehhh,simas kokes edhe festen mbase kan menduar,ata...
Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 19-01-2007 më 00:40
Po sben o Igli te rrish ne SHqiperi, eshte fjala jote qe eshte vend i papershtatshem. pasi aty fiton gjithmone i ligu, mashtruesi dhe hajduti. dmth ska ndryshuar asgje vetemmkane nderruar pozicionet nga cishte perpara.Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Ata qe u arsimuan dhe moren diplomat e tyre mbas viteve 90 pikerisht ata smunt te rrijne ne shqiperi, mjfton te shikosh politiken shqiptare dhe te kuptosh sa e vjeter eshte ajo, ne cdo lloj aspekti.
Krijoni Kontakt