Rrogat jane teper te uleta
Rrogat jane teper te uleta
Nje super intelektual qe njoh une punon roje tek konvikti i gjuheve te huaja ne Tirane me 2 turne.Dhe pastaj thoni pse largohen intelektualet.
Kjo disa vite me perpara ishte normale, por vitet e fundit me duket se ska me
dyndje per te ikur apo e kam gabim....
Ne Itali them se intelektualet SHqiptare kane bere karriere dhe jane te sukseseshem edhe pse burocracia Italiane eshte e ashper...
hha ca pytje . te rrish ne shqiperi sje me intelektuale por banana shites apo servil i ndonje partie dhe humbet ne llumi e pafund keshtu qe ikja te jep mundesin e vetme per nje jete intelektuali.
A pse te mos largohen intelektualet me qafshi, ja tju tregoj nje shembull :
Nje babain e shokut tim, profesor matematike me master dhe me mesatare 9.5 dhe 32 vjet profesor, inspektor etj etj e larguan nga gjimnazi i qytetit drejt nje gjimnazi fshati 50 km larg, ky dhe traktori mezi hyn, vetem per qellime politike, pse je i majte dhe jo i djathte.
E imagjinoni car katastrofe?
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Intelektualët largohen nga Shqipëria për arsye se janë më të mënçur se të tjerët, që nuk e kanë kuptuar akoma se Shqipëria nuk shkon dot gjë-kundi për aq kohë sa e drejtojnë komunistë si Kryeministri Berisha
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Intelektualet largohen nga Shqiperia se ne kete vend intelektualet kane si drejtues nje fshatar injorant qe militon per partine ne pushtet, e kjo ia shperblen me post drejtues a thua se po i jem 1 meter toke per ta punuar.
Krijoni Kontakt