Me e keqja eshte se kur leshon nje Televizion sms fillon dhe tjetri cdo program me sms na cmenen.
Me e keqja eshte se kur leshon nje Televizion sms fillon dhe tjetri cdo program me sms na cmenen.
#VamosArgentina
POSHT keto Televizione.Ne Shqiptaret duhet ēohemi e ti kritikojme se keshtu ato do vazhdojne....... e vazhdojne...... me keto sms.
![]()
sa me ke cu te qeshi RapSoul me x personin dhe personen
Lere ate po ka ku thot X personi pershendet X personen dhe e din kush jam![]()
Po te kishin me ca te merreshin ato tv skishin vendos ato gjera te shpifura po ca te besh kshu e ka dhe kjo pune
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Bisnesi nuk e njeh konceptet e turpit, keshtu qe ata jane komplet ne rregull: Mos ndoshta ka faj qeveria qe nuk nzjerr ligj ku te ndaloje perdorimin e fjalorit vulgar ne cdo lloj menyre ne media?
Dito.
atehere cfare mendoni se duhet te beni?? mos shikoni kanale te tilla. mbylleni, ndryshojeni, dergojuni e-maile, llafosni me boten dhe u shpjegoni negativitetit e ketyre kanaleve. si cdo produkt tjeter, ulja e kerkeses/klienteles sjell permiresim ose zhdukje te produktit. megjithese effektiviteti i kesaj menyre proteste eshte i dyshimte nqs kemi te bejme me kafshe, homus teleopticus.
mbylleni "kutine" ne fund te fundit![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Kane te drejte disa , skenmi pse i shikojme e fikim televizorin dhe do te rime si ne kohen e gurit.
po si jo X personi e pershendet X personin dhe e din ti hajt gjeje tash se kush kujna ja dergon . hehehehehehehehehehehehehe
Po paguni atehere te shikoni keto TV lokale nuk do keni SMS.
Boll cka nuk paguni po keni mbet edhe politiken redaktuese te va rregulloni.
Nuk u dal zot po thjesht nuk i shof asnjehere
O une per viti asnjiher nuk i kam ndjek sms ndoshta muzikat denjiher po te mejra amen kur kan lishu hahah,3 programe mund te them lirisht se non stop kta te ne Tetov miren me ket gja,lipin nause ene bura mileti jon ne Tv hahahaha cello cello ku kina mrej.
e kerkojn fatin mos de va cije tv arti ose tv kohaPostuar mė parė nga ximi_Te
![]()
![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
X personja me zemer te thyer e pershendet X personin nga X katundi.
ky eshte numri jem: 070 ... ...
ps:
me tregoni cka merret vesht ne kete sms qe shfaqet cdo 5 min ne te koha dhe tv art???
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Krijoni Kontakt