me acarojne rracistat ,me duket sikur me han buken per mos te thene me shume.....
me acarojne rracistat ,me duket sikur me han buken per mos te thene me shume.....
me acaron kur njerezit merren me timbrin e zerit dhe jo ate qe po thua kam pershtypjen se nuk te kapin dot ne cka je duke thene dhe kapen me detaje vogelsira dhe acarohem gjithashtu me njerzit qe smarrin dot vendime per veten e tyre (flas kur jane madhore)
Kam frik te vendos per dicka ne jete....sepse mund te mar vendime te gabuara..
Where there is love..there is life.!!
Edhe kur ndejme shoqeri qe disa jan ndryshe e disa edhe me ndryshe esht shqetesuse se se di se qfar gjerash mbajn pas shpines eh po qe edhe ne jet njeriu shef shum gjera e h mir ehst nuk esht edhe aq keq por nje shoqeri e keqe mund tejet shqetsuse dhe si dote vie fundi i botes me rrin ne kok kjo esht gjeja qe me shqetson gjat qe nga femiria .......
Ne Ket Bot Ka Shum Gjera Qe Te Shqetsojne .nese Ke Shoqeri Dhe Rrethin E Keq Ather Esht Shqetesuse Por Ka Shum Gjera Neket Jet E Ne Ket Mosh Qe Na Shqetsojn Mirpo Duhet Te Jemi Te Qet Se Nese Nuk E Pret Te Keqen Qe Te Ndodh Ateher Edhe Me E Tmerrshme Se Ajo Me Par Se Shpejti Vjen Tjetra Jeta Hap Pas Hapi E Em Shum Kujdes
por qdo njeri e shqeteson diqka por nuk deshiron ta bej te teren publike
Se nuk kam asgjë në rregull
Çdo gjë e kam 0![]()
Krijoni Kontakt