Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    e ke vene re qe dhe emocionet e robve mund te dallohen neper shkrim dixhital tani. ka evolu dhe interneti

me ca kuptova une, po thua ne menyre jo dhe aq indirekte se feja duhet per ata qe smarrin vesh me ane te trurit se nuk duhen te bejne krime perndryshe shoqeria do shperbehej, non? dhe meqe truri s'i punon, marrin vesh vetem me dru, non?
    po thua ,shkurt muhabeti ,se feja duhet per idiotet apo jo?

hola cabron, te heq kapelen, as une nuk do e thosha aq mire
    T'i me duket se qenke nje nga ata ateistat e trashe,qe thone keshtu si them une edhe pike,nuk je i afte te debatosh dhe te degjosh se ca po thote debatuesi,dhe kur ato qe ai po thote jane shume te qarta,t'i i merr dhe i transformon kuptimin!Nejse,te qenurit idiot apo jo nuk ka te bej me te qenurit fetar apo jo,por thjeshte ka te beje me faktin e horizonteve qe nje njeri ka,dhe kuptueshmerine qe i ka gjate komunikimit me njerezit,dhe t'i me duket se ketu tiparin e dyte e zoteronke mire fare sa per horizontet nuk e di,po sado nivel te kesh,kurr nuk arrin te kuptosh se cfare tjetri do te thoje me fjale shume te thjeshta dhe pa t'i nderrlikuar gjerat,atehere ca te them me une e kupton vet ti

nejse konkluzioni,ky debat u mbyll per mua,se nuk flasim te njejten gjuhe me duket,kete eshte mire t'a kuptosh edh ti!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    jo me xhaxhi, s'e kam une fajin qe t'i thua se njerezit kane nevoje te frikesohen qe te sillen si njerez!!
    vetem idiotet nuk sillen si njerez me xhaxh. keshtu qe nqs njerezit nuk u sillkan dot si njerez, po nuk i frikesove me flaket e perjetshme, atehere ti je duke i quajtur njerezit idiote ose kriminele potenciale. ca te bej une ty

une skam thene me nonji ven qe njerezit kane nevoje per fene, sepse une nuk i konsideroj idiote. une mendoj se duhet te mesohen qe te vegjel me ca koncepte themelore dhe jo me frika autoritare me shkopa kokes sic thu ti. ti po e thua qe kane nevoje per frikesim. spo e thua me dashje ndoshta, po ate je duke thene me ato qe shkru - pse i terheq llafet s'e kuptoj. nqs ste pelqejn mendimet qe ben, ndryshoji mos mgjuj mu se i them zotit
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    Desha me e pyt hapesin nqs pas 10 muajsh qe nga hapja e temes a vazhdon akoma te besoje nga frika?

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Per mendimin tim, besimi ne Zot, duhet te tregoje dashuri per Zotin e jo frike sepse nqs ti tregon besim per frike s'ka asnje pike vlere per faktin qe ti e beson vetem e vetem se i druhesh atij e nqs do kishe ndonje mundesi tjeter nuk do e doje e nuk do besoje.
    Ndersa "Dashuriaper zotin" tregon qe ti do jo vetem dicka si puna e Zotit qe thelle thelle nuk e njeh (se ne fakt s'e ke pare asnjehere direkt, pervecse nga ana tjeter do thoja qe e shikon ne cdo gje sepse ka shume gjera ne te perditshmen tone qe ne nuk dime t'i japim nje shpjegim por ama qe shpesh here per keto gjera drejtojme syte nga qielli e pra drejt dickaje me te madhe), por ne rradhe te dyte ti do jeten tende, familjen tende e gjithcka qe te rrethon, dmth ti je e lumtur me ate cfare ke e me ate cfare te eshte dhuruar e qe te ploteson e te ndihmon ne rrugen tende...
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    e di cfare quhet shembull ne nje diskutim? eshte ai rasti kur nuk rri me lepirese duke fol kshu ne menyr te pergjithshme per gjera si beson ti se do ishin, po merr nje ngjarje konkrete dhe e ilustron. ajo ndodhi aty lart kur ti hape muhabet me frojdin

prandaj dhe u dha shembulli konkret lart, nqs kuptove gje dmth. per te tregu qe feja ne fakt e ben lesh shoqerine - dhe per me teper kulture mund te lexosh studim akoma me konkret dhe ketu ku diskutohet gjere e gjate ajo qe ti gabimisht po e fut ne nje teme qe tjetri e ka hap se beson nga frika.

ej, shume specifike i ke keto supozimet. je i sigurt qe nuk i ke memorie te represuar dhe te duket sikur i kane ndodh te tjereve? thjesht nji mendim, amigo

salu dhe menjen ne msim heres tjeter
    Tyttt , mendoj qe njerzit qe besojn ne fen e tyre , ata nuk bejn gjera te tilla andaj ,ata qe skan fe fare ata bejn tmerre te pa para p.sh si i keni cekur me lart .juuu

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Tyttt , mendoj qe njerzit qe besojn ne fen e tyre , ata nuk bejn gjera te tilla andaj ,ata qe skan fe fare ata bejn tmerre te pa para p.sh si i keni cekur me lart .juuu
    Allahu mė tha tė vrisja hallėn

pastaj, ata qė kanė profet qė pėrdhunonte kalamaj 9 vjeē pėr vete dhe vriste gra e fėmijė s'kanė dhe shum ēa tė thonė, non? apo ishte ateist dhe Muhamedi, personazhi i mitologjis arabe?
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •