i kshu ka pas knu ene ajo ma par.
i kshu ka pas knu ene ajo ma par.
no glove no love
S'paska ditur te kendoje mire perderisa ka rene ne ate pike![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nastradini ka pas thon, me ra i her ka fiku te falet ,
me ra per sdyti quhesh budall ......![]()
Postuar mė parė nga Pratolini
Kjo nuk mund te quhet dicka e mire, quhet thjesht normale. E kunderta s'do ish e tille.
Pastaj ex apo ish ne shqip quhet e dashura e shkuar, jo ajo e tashmja me te cilen grindesh. NUk mund te behet ish 3 here brenda dites![]()
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
ma more prej goje !Postuar mė parė nga TikTak
Where does a thought go when it's forgotten?
Gabimi me imadh qe mund te bje njeriu eshte te rikthehet me ex-in, problemet do te rifillojne me keq se me pare
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Perderisa eshte nje "ex" e thote vete fjala. Gjithesesi varet nga personi dhe nga ndjenjat e tij/saj.
Zakonisht lidhjet perfundojne me njerin qe e vuan me shume "fundin" se sa tjetri. Cfare vlere ka te rikthehesh nje vuajtje te se shkuares ?!
Do ta quaja nje gabim jo rikthimin me te por mosvleresimin e vetes.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Ndoshta gabohem po i bie te lepish ate qe ke peshtyre.
Po meqe Pratolini ka futur ate fjalen ex, i bie qe te jene zene te jene share e pastaj te jene ndare. Nuk e di, ndoshta vetem nje ndjenje e madhe per njeri tjetrin mund t'i ribashkoj serisht.
Gjithsesi ex-at jane paste tense. Nese nje person merr titullin ex i bie te kete kaluar nje kohe relativisht e gjate ndarje.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Gabim nuk eshte.Thjesht njerezit pranojne gabimet e tyre,kerkojne ndjese,premtojne se s'do ndodh me,dhe duke qene se dashuria eshte ne mes,sigurisht jepen shanse te dyta.Gabim eshte kur fal per here te dyte,kur e ben balte,jo cdo gje duhet te pranohet ne emer te dashurise.
Elegance is an attitude.
Krijoni Kontakt