Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182

Më duhet të rinis kompjuterin kur shkëputet nga interneti

Pershendetje
    Kam nje problem me lidhjene internetit te albtelekom. Nqs lidhem me internetin dhe me pas bie lidhja ose shkeputem vete .. atehere nuk mund te ri lidhem perseri ne internet . (Bllokohet te momenti qe verifikohet USER dhe PASSWORD : "Verifica nome utente in corso...")Mund te ri lidhem serish vetem pas RESTART te pc. Kush mund te jete problemi ? Para disa kohesh kam instaluar Kaspersky Antivirus.
    Faleminderit

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    Ke probleme ne kompjuter e jo me antiviruset.

Gjithsesi kerko ne google.com me winsockipfix.exe shkarkoje si program ekzekutoje dhe besoj nuk do kesh me te tilla probleme.
    Shenim: Kujdes se po pate konfigurime ne karta rrjeti, si ip a ku di une, ky program mund te ti "fshije". Pasi ben rifreskimin e Winsock si te ishte instaluar nga e para, te pakten ne pjesen e regjistrit e cila shpesh demtohet ne Windows.

Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Une e bera download kete program,e ekzekutova po nuk ndodh gje.Hapet vetem nje dritare e DOS dhe pastaj nuk ndodh asgje(prita mbi 1 ore dhe nuk ndodhi gje tjeter)

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Citim Postuar më parë nga auiu
    Une e bera download kete program,e ekzekutova po nuk ndodh gje.Hapet vetem nje dritare e DOS dhe pastaj nuk ndodh asgje(prita mbi 1 ore dhe nuk ndodhi gje tjeter)
    Nuk eshte per tu cuditur qe nuk ka ndodhur gje. Ai program ate ben, kthen ne gjendjen Winsock. Gjithashtu fshin nga regjistri i Windosit informacionin. Ajo cfare te duhet te besh, eshte te krijosh nje lidhje te re tani dhe te provosh rezultatin.

P.S Kam degjuar qe lidhja dial-up e albtelekomit kohet e fundit ka probleme...

Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Nuk e rergulloi dot probem as ky programi...

Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Askush sme ndihmon dot?????

Pergjigjen ta jap une:

Se pari nga sa spjegove ti munde te kesh keto lidhje.

Dial Up, ose PPPoE (Point to point protocol over Ethernet)

Ne te dyja keto raste perdoret telefoni per lidhje dmth lidhja e internetit vjen permes lidhjes telefonike dhe ne kete rast problemi eshte ky?

Ne momentin qe lidhesh me internet provajderi yt e regjistron qe kompjuteri yt u lidh me internet dhe ne kete menyre lidhja llogaritet e zene. Me kete rast nese ti shkeputesh prape se prap provajderi mendon se je ende ne lidhje meqe lidhja plotesisht shkeputet vetem pas ri startimit te kompjuterit ose shkeputjes se User.

Ne kete rast ske asnje problem asnje virus, vetem po te preferoj nje gje qe te vjen me lehte. Ske nevoje me ndalu komplet kompjuterin vetem ben Log Out te User, dhe dhe prap Log In. Ne kete rast provajderit i shkeputet lidhja me ty, dhe munde te lidhesh prape.

Une punoj per cdo dite dhe kam hasur shume njerez qe kane probleme te tilla.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Dial-Up edhe PPPoE mbajne user information edhe pasi ti shkeput lidhjen manualisht ose duke hangup(mbyllur komunikimin me serverin) apo duke bere diskonekt PPPoE ... e cuditshme hera e pare qe e degjoj Rezik sistemi i albtelekomit per DialIN ose DSLAM qe ata kane qenka per hibret i kohes se qepes e nuk e ti se ca eshte TimeAlive

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Me fal Ardi Pg ID, nuk e kuptova a kishe ndonje replike per mua. Nese po sqaroje, sepse se kuptova po sqaroje per temen apo me pyete mua dicka. Faleminderit.

une kam dhene nje sqarim me siper qe ska lidhje me albtelekomin sepse nuk jetoj ne shqiperi, por me sistemin ne pergjithesi.

Me fal sepse se kuptova mjaft!

Freestyler Maska e auiu
    Anëtarësuar
    04-09-2004
    Vendndodhja
    Korce
    Postime
    182
    Une edhe me pare lidhjen me Albtelekomin e kisha po nuk e kishsa kete problem.Kjo me ndodhii kur nderova antivirusin.
    E provova edhe me Log out po perseri nuk u rregullua.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A ndikon interneti në shtimin e papunësisë?
    Nga pranvera bica në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 02-10-2010, 15:38
  2. Interneti pa tela hyn në baret dhe hotelet e Tiranës
    Nga Fiori në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2009, 11:57
  3. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  4. A është interneti sëmundje mendore?
    Nga Dj-GabrieL në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-10-2007, 09:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •