Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 75 prej 75
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Dashuria....

Nje dashuri e paster jepet nga dy persona,nje dashuri e paster per te dy eshte nje dashuri e vertete...
    Ashtu si bleta qe mbledh nektarin e luleve,ashtu dhe njerezit mbledhin dashurine nga ata qe ua ofrojne.I mbledhin,i ruajne,i mbrojne.
    Dhe kur nuk munden me ti mbrojne shikojne te trishtuar sesi shkermoqet ajo para tyre dhe derdhin lot...qajne,qajne dhe mendojne se ky eshte vete fundi i botes!
    Sepse jemi te dobet,sepse nuk e durojme dot peshen e kujtimeve...
    Nje dashuri sido qe te kete filluar dhe mbaruar eshte gjithmone nje gje e bukur,me e bukura nga te gjitha ato qe mund t'i ndodhin njeriut,prandaj nuk kemi pse mos trishtohemi kur e humbim,nuk kemi pse te mos qajme me gjithe lotet qe kemi kur mbetemi vetem pa te,nuk ka sesi te mos kalojme nete pa gjume!
    Nuk ka se si te mos e kujtojme sa here qe diēka e keqe apo e bukur bashke t'i afrohet jetes serish....

Ps...Shume flm e nderuar Hajla.Nderimet dhe respekte reciproke mikja ime!
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Enderr...

Ndoshta tani e kuptoj me mire,e ndjej mungesen e tij me te cilin jetova ēaste lumturie...
    Se ne fillim vertet e kam dashuruar,por sepse ka qene nje gje me shume pasionale,kurse tani eshte dashuri,nevoje,lutje,thirrje,pasion....
    I njejti pasion qe me ka bashkuar dikur..
    Cdo njeri sado i kulluar,gabon ne jete.Pse te mos falim dike qe kemi dashur aq shume?!
    Psheretij....Te gjitha fajet mi ka kjo nate me hene.Sikur te mos ishte ajo do isha me e qete,ndoshta dhe mendimet qe me kapluan mund te flasin me zerin tim,me zerin e permalluar..
    Me nje levizje instiktive e teheq nga vetja.Ne fillim se mora veten nga habia,per faktin qe preka dhe nje here krahet e tij,pastaj si nje femije e gezuar e mora mes kraheve dhe e perqafova aq fort sa mend e mbyta..
    U leshova ne krahet e tij me aq mall,po aq mall saqe ndjeva se u shkriva ne afshin qe me leshoj shpirti nga kenaqesija,nga dashuria,shpresa.
    Ai zgjati buzet drejt meje dhe me puthi me dashuri....Mijera pervelime,mijera dritherime,mijera petale shperthyen ne trupin tim te zhuritur per buzet e tij.Edhe trupi im sikur e ndjeu pranine a atij qe aq shume me ka perpelitur naten nga mungesa e gjate...
    Enderr???
    Ku jam valle?!Ne ēvend te parajses arrita si pa e kuptuar?!Po mendja ime qe eshte bere e ftohte dhe llogjikuese ku shkoi!Mos valle me pushime?
    Duhet te zgjohem nga kjo dalldi.Sado e bukur qe te ngjaje tani,e di qe ne mengjes do jete vetem enderr.....
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Enderr...

Ndoshta tani e kuptoj me mire,e ndjej mungesen e tij me te cilin jetova ēaste lumturie...
    Se ne fillim vertet e kam dashuruar,por sepse ka qene nje gje me shume pasionale,kurse tani eshte dashuri,nevoje,lutje,thirrje,pasion....
    I njejti pasion qe me ka bashkuar dikur..
    Cdo njeri sado i kulluar,gabon ne jete.Pse te mos falim dike qe kemi dashur aq shume?!
    Psheretij....Te gjitha fajet mi ka kjo nate me hene.Sikur te mos ishte ajo do isha me e qete,ndoshta dhe mendimet qe me kapluan mund te flasin me zerin tim,me zerin e permalluar..
    Me nje levizje instiktive e teheq nga vetja.Ne fillim se mora veten nga habia,per faktin qe preka dhe nje here krahet e tij,pastaj si nje femije e gezuar e mora mes kraheve dhe e perqafova aq fort sa mend e mbyta..
    U leshova ne krahet e tij me aq mall,po aq mall saqe ndjeva se u shkriva ne afshin qe me leshoj shpirti nga kenaqesija,nga dashuria,shpresa.
    Ai zgjati buzet drejt meje dhe me puthi me dashuri....Mijera pervelime,mijera dritherime,mijera petale shperthyen ne trupin tim te zhuritur per buzet e tij.Edhe trupi im sikur e ndjeu pranine a atij qe aq shume me ka perpelitur naten nga mungesa e gjate...
    Enderr???
    Ku jam valle?!Ne ēvend te parajses arrita si pa e kuptuar?!Po mendja ime qe eshte bere e ftohte dhe llogjikuese ku shkoi!Mos valle me pushime?
    Duhet te zgjohem nga kjo dalldi.Sado e bukur qe te ngjaje tani,e di qe ne mengjes do jete vetem enderr.....
    Pershendes mikja ime,DI-ANA besoi se nuk te bezdise,me pak shtes fjale,nen temen tende..Enderr,
    Oh,endrra ime,tashme nuk je si dikur,te gjitha me jen fshire,sikur mos te ishin kurr,,,

...ishte kaq,

Respekt per ju bukuroshe...
    Hajla
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Melodi....

Nje ofshame shkatarruese ma nxjerr ajrin nga mushkerite dhe pastaj me ben te shtrihem ne shtrat..Ne kete shtrat i cili eshte krijuar per te fshehur poshte kuverturave te tij puthje e perkedhelje,per t'u gudulisur nga psheretima e klithma,per te shijuar epshe dhe pasion,pastaj per te marre te dashuruarit e lodhur per t'i perkundur nen melodine e dashurise,per tu mbyllur nen melodine e dashurise,per t'u mbyllur qepallat me imazhin e njeri-tjetrit ne zemer dhe per ti shetitur me imazhet e endrres ne parajsen e vogel te madhe te iluzionizmit....
    Por ky shtrat eshte nje kurth,eshte bosh...Nuk eshte fundi i botes.Shume njerez jane te vetmuar ne univers,shume te tjere mengjesi i gjen duke perkedhelur nje jastek i cili duhet te ishte miku,apo mikja e endrrave te tyre,por me ardhjen e nates ata harrojne ēdo lloj frike duke u hedhur me vrull ne te ardhmen e bere te sotme dhe kerkojne si peshq ne fund te Oqeanit nje mik per ujrat e turbullta te jetes....
    Nje dritherime rrenqethese e ftohte me pershkon trupin si nje fshikullime gjarperi..Shtrij duart ne fytyren time duke e perkedhelur here embel dhe here eger sikur te isha nje femije kapriēioz.Kete pamjen time te embel dua ta shkatarroj.Kete sinqeritet te brishte qe me buron si drite nga syte dua ta gropos thelle aty ku askush nuk mund ta gjeje.Kete goje te trendafilte qe jep imazhin e buzeqeshjes dhe kur jam e merzitur dua ta qep..Per te mos folur me kurre!
    Por ja qe dashuria nuk mund te te lere pa folur,nuk mund te jetosh nen mungesen e saj....

Ps....Hajla shume flm per urimet dhe respektin.Te uroj dhe ty te njejtat.Te perqafoj fort mikja ime!
    Me shume respekte...Diana
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Fjale te embla "zemer", "shpirt" "zogu";"jeta"edhe ndonje te share me perkedheli ....."Me mungon me ka marre malli te kam si shpirt "!
    Shprehjet jane te panumurta kuptimi eshte nje "Te dua"!

Nje prekje lehte, nje xhest i thjeshte, nje fjale e embel, nje shkelje syri, nje dhurate, nje suprize,nje mbremje vetem, nje banjo ne vakse, nje shetitje buze detit etj, shprehin vetem diēka .....
    "Te dua" ....per shkak se momentet jane te ngarkuara me emocion ato ngacmojne kujtesen gjithe jeten.
    E kaluara eshte shtepia e kujtimeve te dashurise.E kaluara eshte nje rezervuar i madh e i pasur me experience dhe mesime qe na ndihmojne per te ēuar me tej.Te trokiturit se bashku me te kaluaren mund te jene nje burim i fuqishem romantik.Nese respekton te kaluaren tende ti mund ta shfrytezosh ate per te ndihmuar te vleresosh te tashmen dhe te ndertosh nje te ardhme qe ploteson......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 03-05-2008 mė 16:36
    "Carpe Diem"

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Njė histori dashurie.
    Nga INDRITI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-08-2006, 15:33
  2. Ja Dhe Nje Histori Dashurie E Imja Ketu 3 Vjete Me Pare !
    Nga DiGiTeX nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 13-05-2005, 13:54
  3. Njė histori dashurie pėrfundon te Krimet e Rėnda!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 12-02-2005, 07:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •