Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 24-03-2008 mė 10:45
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Respekte dhe flm shume e nderuara Hajla...
Ju uroj lumturi te perjetshme ju dhe familjes suaj.....
"Ne muzg mendimet hedhin vallen shtruar...Kapen dore per dore me njeri tjetrin,bejne fjale,kendojne,kercejne,buēasin.Ne muzg bashke me diellin qe largohet,mendja arrin te shikoje me larg se vetja e saj dhe krijon,fantazon,lufton dhe ndjehet e lodhur brenda vetes duke u ankuar se ka vuajtur nga kjo beteje por me nje ndjenje optimizmi ne vetevete qe qendron e fshehur,per ate qe quhet fitore e betejes"
Kjo eshte nje pjese e jetes sone e nderuar...per te gjithe ne.
Me shume respekte
Diana
"Carpe Diem"
Diana, si ka mundesi qe ti ndihesh kaq pesimiste kur i ke pothujse te gjitha.
Ma merr mendja qe me buxhetin do jesh mire, po ashtu dhe me shendetin, me hanger me pi, me u vesh e me u mbath. Un hic se kam iden se per cfare merzitesh, nuk je as e para as e fundit. ka njerez plot si puna jote por ato nuk krahasohen me ty sepse ti mund ta jetosh jeten kudo me punen qe ke. nqs ti vazhdon kshu edhe dashuria largohet. Njeriu duhet te jete
optimist, duhet te shikoje per te ardhmen dhe nuk duhet te mbyten ne nje luge uje. Me thuaj
ti mu... a mund ta kthesh kohen mbrapa? jo smundesh. Tashi ca duhet me ba, a duhet me vdek apo me vazhdu jeten? kyt pytje beja vetes.
me rrespekt Erando
( isha tu mendu per ty sot ne kohen qe po shtroja pllaka, per ate ti thashe dy fjale)
[I[/I] Sikur ai/ajo te na doje ashtu si ne dashurojm? Si do e kishte Emrin Ndarja ?
Dashuria ne kuptimin e gjere te fjales eshte nje ndjenje e thelle dhe komplekse!
Optimizmi eshte nje lloj teknike ne jete qe te ben te ecesh perpara...e di...
Jo koka nuk mund te kthehet mbrapa eshte mese e vertete,por ashtu siē nuk mund te kthejme koken mbrapa,pse te mos vepronte dhe kujtesa ne kete menyre?pse!!!
Nje femer tek ai qe do kerkon jo vetem nje zemer qe ta doje,por dhe qe ta mbroje.
Sa e forte eshte ,aq e brishte kthehet nje dite dhe aq e veshtire per tu ngritur....je rrezuar dhe nuk mundesh te ecesh!Nuk mundesh kaq shpejt...duhet kohe!
Eshte si nje lule qe nganjehere na frikeson me bukurine e saj,por kerkon kujdesin tone qe te rritet dhe te behet me e bukur...
Po nuk mundi te te ndihmoje njeriu qe te do,kush do te ndihmoje tjeter?!
Po te rrezoj njeriu qe do,si mund te ngrihesh aq lehte?!
Ps...Te falenderoj per fjalet e tua,sinqerisht!
Respekte
"Carpe Diem"
Gjithashtu nderimet dhe te mijat per ty moter dashur Diana.... te falem shum,per fjalet dhe lulen poashtu,te falem dhe me shum se ti q'mendon, e nderuar Diana-ndaj fljales dhe miresise qe m'afron,me lejo qe te jam mirnjohese ne mesin e ketyre vargjeve tua kaqe mahnitese-e kurreshtare....ndaj,nuk me habit fakti qe keni ni shpirt te qilter femer shqiptare....dukeni disi e veqant, nga do te lexoi, te lexoi me andje,e lehte eshte gjuha e tulit per ta kthyer kah don te shkoj ajo,ama per t'qen e vendosur ne fjale,dhe ne pike.Keshtu si ti,eshte me se e veshtir.
Athua valle perse jemi dhe bejm sikur nuk shofim, dhe sikur nuk ndegjoim,nga zera qe te shpien,drejte vdekjes,perse valle,behemi keshtu?!.
Prandaj,ti qendro ashtu dhe si dukeni gjithnje,(mposhte legesin e tjetrit),,edhe nese jeta te godas?!,
Ti prap ngriju dhe luftoje ate,jeta vazhdo....sepse? fati eshte i tille,dhe kurre, mos thuaj kurre...
Dhe njihere te pershendes, duke te uruar nga zemer fat dhe miresi ne qdo hap te jetes...Flm,
gjithnje me respekt
Hajla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 28-03-2008 mė 12:01
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Me duket sikur ti s'ma shuan dot mallin per ty vete. Cfare makuti qe jam, lubi e pangopur! (eja ne vete) Dua te te ha dhe s'di nga t'ia filloj: Nga buzet? Nga floket? Nga duart? (i ēmendur, boll e torturove se s'eshte aq e thjeshte) Do ta bej si spartanet, do te rrembej dhe do me falesh qe floket qe ti dua aq shume do te t'i qeth tulle! Mos qesh, se keshtu ka qene me tere mend.
Nese nuk te gjejne derisa te te rriten floket aq sa te mos te te marrin per ēun rruges, automatikisht je imja!
Me shaj cik, se do te pyes: Kush jam per ty?
Ps__E mban mend kete ma cher?biz biz
Les passionnés soulčvent le monde, et les sceptiques le laissent retomber.
Ne fakt kjo qe mendoj dhe besoj nuk eshte ceshtje momenti!
Madje nese e mendoj ne moment...kerkoj ta fshij nga mendja..po ja qe smundem dot!
Ka kohe qe qendron e fshehur , e dridhshme , e.......nuk e di cfare...mendoj se mendja ime te priste ngahere....dhe te gjeta ne momentin e gabuar...
Meqe dot bashke nuk mund te jemi kurre....shihemi ne endrra....
Dhe nuk e di nese ndan te njejtim mendim me mua...kam frike nga pergjigjia jote...kam frike se sdo mund ta besoj sepse ma deshiron shume zemra sa cdo gje me duket joreale....
A eshte irealja qe e ben kaq te bukur por dhe kaq te dhimbshme? ...Se di...nuk di me asgje...di qe jam jashte shinave te normalitetit.....jam totalisht e konturuar brenda asaj ndjenje te ciles i vura emrin tend...Emrin tend!
Por ti je real...krej ndryshe nga cdo kisha dashur une...je nje enderr qe behet realitet dite pas dite...sic une dite pas dite behem dhe me keq....
Cte bej te fle a te zgjohem?...
Sdua te ta prish qetesine.....do fle perjetesisht perpara teje...me fal...per humbjen time....
Te falenderoj shume per perkrahjen,respektin dhe gjithēka!Vazhdoj te te lexoj me kenaqesi megjithese nuk po te shikoj me si me pare!
Me mungon ti dhe shume miq te fillimit,mos te them qe jeni nga anetaret me te mire te ketij forumi,ne veēanti ti e nderuar!
Imagjino nje bote te mbushur me njerez si ty....kurre nuk do kishte te keqe !
Me shume respekte
Mikja juaj
Diana
"Carpe Diem"
Dashuria me ka trembur....
Mundohem te kujtoj dhe nje here fjalet e dikujt me nje bluze te bardhe dhe qe tani me duken te dyshimta,frikesuese.
Njerezit qe pak kohe me pare ne dukeshin miqesore,te qeshur,tani me krijojne nje bezdi kur me kalojne prane!
Per nje moment te vetem harroj ate qe deshe,familjen,jeten!
Bota ime eshte mbytur me dyshime....
Gjate kohes qe ecja ne rruget e mbushura me fytyra te qeshura,me dukej sikur ecja ne rrugen e jetes qe kam pershkuar deri tani.Nje rruge e pafund ku fshiheshin te qeshurat dhe vuajtjet e femijerise,lodrat qe sme kane dhuruar kurre....dashuria!
Sa shume kujtime ka njeriu....kujtime qe rrine te fshehura me kujdes,gjersa vjen diēka qe ti shpalos para syve.Dua te marr fryme lirisht!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 06-04-2008 mė 15:01
"Carpe Diem"
Krijoni Kontakt