Close
Faqja 36 prej 49 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 486
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga teksaskosova
    Gjate nje udhetimi ne Belgjike ku kam takuar shume bashkatdhetare me nje raste na u ka shfaqe nje "taliban" per te cilein u njoftova se eshte djali i "patriotit" Hidajet Beqiri dhe me njoftuan se ai eshte udheheqes i sektit ne nje qytet Namyr ku jane edhe disa "shqiptare" qe per te gjithe droga,alkoli,prostuticioni dhe trafiqet me te ndryshme nuk jane te panjohura.

Kur e pashe ate majmune me mjeker si leshe b... thashe me vete veti se si baba ashtu dhe i biri spiune te rexhimeve me antishqiptare po ky ishte ekstrem edhe emrin e kishte nderruar ne muhamet...

Ne duhet te bejme "diçka" kunder ketyre radikaleve,une mendoj qe duhet ndaluar veprimtaria me çdo kushte ketyre spijuneve ose me shkurte duhet...nuk do shaje se i kane nenat shqiptare...
    Jo, jo, nuk eshte per tu qeshur....
    Ne nje rast qe pata edhe une me kete Hidajet Beqirin(qysh ne fillim te hapjes se shqiperise) mendoja se zoti eshte me neve dhe se do shkojmi andej kah duhet; por ja qe ndodhi e kunderta, marrezishtë, kur po e shofi une kete Beqirin te veshur me nje kostum Ala- turka, menjehere me shkoj mendja se diçka ketu nuk eshte ne rregull dhe nuk lash gje pa thenenne ate tubim....
    Paskam pasur te drejtë, prej ketyre njerzve ala-turka duhet te ikish sa me parë !

Zoti njeriut se pari ia ka lene syt qe te vreje, te mendoje, mirepo keta qarrshafegjinjet kohen e fundit e kan tepruar andaje nuk e di se ku jane keta shqiptaret e rinje per t'iu thene atyre; mjaftë ! apo Stop !
    Me duket se rinia tek ne i ka fajet, perse ata nuk e ngrisin zërin, apo kush eshte ai qe ua ndalon qe ti thote njerzimit; ne jemi ata qe duhet te udheheqmi e jo keta anadollaket.
    Se, po e deshet te verteten, ky beqiri, me siguri se ka lidhje me anadollaket, jo vetem nga veshja alla turka por edhe nga qendrimi....
    Na lashte zoti pa ta ....
    Nejse, Genesis nuk mund ti dije te gjitha mbrapshtite tona....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Nejse, Genesis nuk mund ti dije te gjitha mbrapshtite tona....
    Sigurisht. Genesis nuk mund ta dije qe kur del ne Oksident (France, USA etj.) robi behet automatikisht progresist, dhe tenton te mjele qumesht nga siset qe u atashon emrave virtuale.

Po ashtu Genesis, leri mullinjte e eres dhe meru me eren e mullinjve, sidomos kur fryn uptown-downtown e pershpejtuar prej resultateve te arritura ne jete nga gradat e babait. Medaljet personale per keta konvejojne emocionin qe i jep breshkes fluturimi.

Mbi temen:
    Po bie nje here dakord me mendimin Internacionaliste qe dominon ne kete teme dhe forum, dhe po pranoj qe etnia eshte nje gjendje shpirterore (si ajo e Pirro Dhimes, ose Aleksandrit te madh te themi). Keta kater individed duhen pyetur ne se ndjehen shiptare, serb, franceze, ose arabe para se te identifikohen. Feja eshte koncept i huaj per kafkat bosh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 11-05-2007 më 20:43
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Genesis, po ve re se paske disa tendenca don kishotiane. Te keshilloj miqesisht t'i kerkosh mullinjte me ere diku tjeter.
    Une te pyeta thjesht per referencat, pyetje pa sarkazem, pa asnje qellim tjeter. Si nje individ me dy diploma, s'besoj se te duket kerkese bosh, se te pakten ketu ne US, nuk shkruan dot nje paragraf me hamendje.

Per te tjerat, kush t'i ka ulur meritat ty? Por ne fund te fundit, mbase s'pret te shperndahen medalje ne forum.

Sa per ate tjetren qe permende, une verejtjen time e beja dhe publikisht, se nuk e kam problem, por si ish-anetare e stafit, per te gjitha problemet qe kur kam heqe dore u jam adresuar privatisht mod/smod perkates. Eshte marre apo s'eshte marre ndonje veprim pune per ta.
    Pastaj dje me the qe s'te shqeteson kozmetika. Pse kercen sot?!

Nejse, vazhdo shkruaj ti. Se kur do hyj apo do dal une nga forumi, nuk pyes njeri. Ti nqs ke problem, bej kerkese per perjashtim per mua. Per tjeter gje, mos u merr me sulme personale, se po behesh me keq se ajo lopa qe e mbush koven, e i jep nje shkelm ne fund.
    Rrallezhere ne forume njeru mund te hasi ne nje personalitet aqe te pjekur, me te gjitha kualitetet qe posedoni jeni e pa thyeshme, kete e kam vrejtur ka kohe, askush nuk mund tiu afrohet ne paragjykemet qe nxirrni ju, ndoshta ketu luan rol edhe pjekuria qe ju keni por mbi gjithate, jeni fenomanale dhe e qendrushme, e per ketre ju pershendes, sepse me ne kete tem, se besoj se me do e vazhdoje fjalen, misioni ka perfunduar, te gjitha ç'eshte dashur te thuhen u than e tani mbetet vetem se ajo fjala e zotit, se nuk mundet njeriu t"i mbushe mend njeriut me shume se qe i ka dhgen edhe vte ZOTTI !(mos e kuptono allahu i arabve=qe çmohet diku nja 5000 KM ne jug te shqiperisë e disa kan mberrijtur deri atje, bravo !

shendet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 11-05-2007 më 20:19

do ishte mire qe keta njerz ti sjelle ne Shqiperi , dhe ti denojm me gure se ata shtu duan

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    PS.

Nenforumi "ne kerkim te romances" eshte 9 tituj me lart. Po te kesh miresine ta shperngulesh kete post te fundit atje, do na heqesh sikletin qe ndjejme duke te te lexuar emocionet, nderkohe qe ishme mprehur te lexojme se si kryqezohen teorite pa patur lexuar asnje rresht te tyre.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 11-05-2007 më 20:30
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Albi Maska e SMA
    Anëtarësuar
    04-08-2006
    Vendndodhja
    Ne SHKUPIN e SHQIPTARIS
    Postime
    23

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga Kosovar2006
    Dua te them disa Shqiptareve ketu ne forum dhe me gjere pak ma nga dal ne fyerjen e Fejes Islame. Dhe tash ju mos e perdorin ket rrast te i shpallni Lufte fejes Islame per tju avancuar qellimet e juaj anti-islamik.

Ata do te gjykohen si individe ishallah e jo si komb. Po me historin e Amerikes kjo deshton e tash do te ket diskiminime ndaj Shqiptaret kudo ne bot. Qka te bejm pra ndodhi te vazhdojm te punojm per Pavarsin e Kosoves. Po tash qka me bo Kjo asht luft kunder fejes Islame kudo qe jan ata dhe qfardo parkatesi Kombetare mos mendoni se Shqiptart do ta bragdisin fejen vetem se thot Amerika kjo eshte qellim i atyre edhe se deri diku ka patur suksess jasht zakonisht te madh sidomos Shqiperi

Pra duhet ta qetsojm situaten dhe kjo do te kaloj pa Pasajo tjera pervec se propaganda Serbe

O I NDERUARI KOSOVAR2006 - KE PLOTSISHT TE DREJTE!!!
    ALBANIA-I

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga SMA
    O I NDERUARI KOSOVAR2006 - KE PLOTSISHT TE DREJTE!!!
    Ka ore si nuke paska. C'shqiptar mbetet pa u qelluar nga propaganda greko-serbe ne koket, gjuajini ju ne bark.

Per kuriozitet, SMA me qe ke vene aty ne avatar se je ne NY. Si te ka ndaluar/konvetuar nga feja ty Amerika? Tjetra, ne se verete je diskriminuar fetarisht, perse zgjodhe te veje ne SHBA dhe nuk vete ne vende ku mund te aplikosh me lirisht, sic prononcohet Kosovari ca poste me lart?

Po e perseris edhe njehere. Aferet shirterore jane pune e secilit individ. Shteti i vendeve demokratike nderhyn vetem kur keto "afere" shkaterrojne bashkejetesen me njerezit e tjere, ose kur cenojne te drejtat natyrore te njeriut.

Andaj feja eshte jashte kesaj teme (feja ne Kosove apo Shqiperi). Pervec ne se jeni kah po mbeshtesni tezen serbe qe genocidi u ushtrua ndaj terroristeve "muslimane". Une jam nga ata qe besojne qe genocidi u ushtrua kunder SHQIPTAREVE ne gen dhe ne tradite. Po te kishte qene ndryshe, Kosova do kishte qene shtet federativ i RSJ atbote qe si RSJ edhe Shqiperia pretendonin te ishin vende ateisto-komuniste.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 11-05-2007 më 20:59
    Aeneas Dardanus

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,319
    Postimet në Bllog
    22
    E shof qe ky muhabet paska marre rrugen e dreqit, jo me veshje jo ky i vesh kshu jo ky ashtu etj etj. Terhiqem nga cfare thashe me siper dhe po ja u them se si eshte puna, sepse nuk kemi kohe te merremi me idiotesira te tilla dhe te presim nga vemjet qe kemi ne shtyp.
    Me e bukura me ato qe ti shpreh eshte se ti kujton se ato kane lidhje me temen apo je duke mbrojtur te verteten. Askujt nuk i hyn ne pune se nga e kishin nenen apo baben ata te katert, ashtu sic nuk u intereson se ku kane lindur e nga jane me origjine apo sa konflikte interesash mund te kete patur familja e tyre ne Amerike.

E verteta eshte nje dhe e vetme:

FBI ka arrestuar nje celule te vogel terroriste ku kater pjesetare te saj ishin shqiptare te cilet benin plane te sulmonin nje baze ushtarake ne SHBA. Pike.

Ato qe ti quan "fakte" e te verteta vlejne vetem per shuarjen e etjes se thashethemit tek ata shqiptare qe nuk e shtyjne dot kafene klubeve pa e shoqeruar me nje thashethem. Dhe drejtesia amerikane nuk ka per ti gjykuar keta te katert ashtu sic gjykonte shoku Enver duke u hapur dosjen e Sigurimit te Shtetit, por do ti gjykoje mbi bazen e regjistrimeve dhe deshmive qe FBI ka mbledhur e do ti beje publike ne gjyq.

Dhe sa per dijeni, kryeministri i Kosoves dhe mijera shqiptare te tjere ne Kosove jane martuar me gra nga ish-republikat e Jugosllavise, dhe kjo nuk i deklason ata ne asnje menyre si shqiptare te dores se dyte, perkundrazi, ua rrit vlerat ne kohen qe jetojme, pasi ate bashkejetese nderetnike qe ata kane ngritur ne familjet e tyre, te gjithe shqiptaret patriote dhe gjithe bota e qyteteruar do te shohi qe te zere rrenje edhe ne shoqerine shqiptare ne Kosove.

Prandaj sic te thashe edhe me lart, mos e ver theksin tek detajet qe nuk i hyjne askujt ne pune, por tek thelbi i lajmit dhe serioziteti i akuzave te ngritura mbi 4 shqiptare nga shteti amerikan.

Albo

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Domethene ju keni qene ne tubimin e idajet beqirit me duket si nje ze i njohur nuk me kujtohet ku e kam pare !?

Nejse se idajeti tani ka xhaxhin sal afer.

Sa te perçare jemi midis njeri tjetrit nga koha e Skenderbeut deri tani, si e kan thene nje fjale pleqte sepse ai tendi ta ben varrin ma shpejt se sa ai i huaj,edhe ne na ka gjet belaja me keta tanet sepse ne si Shqipetare i njohim mire njeri tjetrin.

Keta qelbanike dhe qelbesira i njohim mire se kush jane, dhe e meritojne çdo gje qe kan dashte te bejne me nje burge qe ta qajne nenen e tyre deri sa te mendohen mire se çka i bene vetvetes dhe Kombit tani besoj se jane me mire aty ku ndoshta edhe hena dhe dielli ska per ti pare kurre me.

Feja eshte nje gje qe duhet respektuar pa dallim se çka eshte musliman ,katolik apo ortodoks,tani bie fjala sepse nese je nje fetar i çfare do feje mbaje dhe askush nuk ta preken por ne rradhe te pare vjen Kombesia te flasim realitetin.

Ne jetojme ne nje vend qe quhet Ballkan dhe ne ket vend jane lare e shpelare gjakra per ta zhdukur nje komb si ne Ilire nje popul shume i lashte ne europe,te mbuluar nga sllavet qe edhe akoma nuk duan te na degjojne te jemi me te shendoshet ne mendje, por te kunderte na duan pergjithmone te jemi te perçare vella me vella,pa mare parasysh se ciles fe i takojme vetem na e duan te keqe sepse ne Shqipetaret me shekuj kemi jetuar bashke dhe do te jetojme pavarsisht se çfare e zeze na ndodhi, ata dihet atje kane per te mbetur me njollen e zeze per gjithe jeten.

Ballkani ne Europe apo ne perendim quhet si njolla me e zeze qe ekziston dhe qe ka ekzistuar pse sepse ne nuk na kane dashtur qe te jemi nje kombe i lashte,erdhen serbet nga karpet e rusise edhen otomanet nga mesdheu greket me ne fund deshten dhe lidhsa nga zoret e Shqipetareve, kush ka fajin ne, sepse ne jemi ai popull se çfare fe ke nuk e dua kete se ky eshte ekstremiste nuk eshte ashtu per kundrazi edhe nese eshte musliman apo katolik ose ortodoks sepse ne kohe e te pareve tane kane qene te gjithe bashke kane luftuar te gjithe bashke per çfare per nje qellim qe te jemi nje kombe,ti leme anash fete por te shikojme kombin feja ka vendin e vet por ne te mire te njerzimit dhe jo ti bej keq njeriut te pa fajshem.

Nuk mund te behesh krishter me shume se papa dhe nuk mund te behesh musliman me shume se imami keto jane dy shtylla qe jetojne tere jeten me ket gje ne te mire te njerzimit .

Nese je fetar duhet te respektosh njeriun pa dallim feje race edhe nese te ka bere nje te mire,nese ke mundesi ktheja dy te mira, por jo ta sundosh gabim i bene vetevetes dhe kombit.

Prandaj duhet te logjikojme ku jemi ku shkojme çka bejme.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Mir ke fol more Dibrani po ende kjo gje do te vazhdoj ketu jam i sigurt ne kete gje vetem prit pak e sheh.

Faqja 36 prej 49 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •