Genesis , ti je nje shqiptare me besim kristijan dhe une jam nje musliman dhe per ty kam resekt te vecante , nga te gjithe kristijanet qe shkruajne ne forum , personalisht mendoj qe ti je ma e sinqerta .Postuar më parë nga Genesis
Andaj edhe une me sinqeritet te keshilloj se me kesi soj muslimanesh si Kosova2006 nuk ia vlen te debatohet , ata kane mendjen e tyre te lare dhe besojne se jane njerezit qe besojne ne zot me mire se tjeter .
Ne syte e tyre ata jane muslimanet me te medhej , ne syte e mij ata jane kriminelet me te medhej !!!
E kam thene edhe me pare , e them edhe tani , ata shqiptare nsq nuk denohen nga ligji Amerikan , denimi duhet tu vij nga ligji Shqiptar!!!
Sepse njerezit e tille jo qe nuk jane musliman , por me pergjegjesine me te madhe e them , ata jane satanista , njerez qe inojne kunder fese Islame , kunder fese kristijane dhe kunder cdo feje paqeore ne bote !!!
Andaj te kisha keshilluar si moter mos ua varr shum e shum ketyre marionetave te djallit , sepsse te bisedojsh me ta, dobi nuk ka !!!
Profeti a.s. Muhamedi ka thene " Kur te bisedojsh , bisedo me nje njeri te ditur ( te arsimuar ) ose me nje njeri te pa ditur ( analfabet ) ne asnjemenyre mos bisedo me nje njeri gjysme te ditur " !!!
Keta tipat si Kosovari2006 jane te gjithe gjysme te ditur !!!
Me respekt Gostivari_usa
P.S.
" Shresoj qe ata satanistat te marrin denimin e merrituar !!!"
Krijoni Kontakt