Oh Genesis vetem pse me insistove po te pergjegjem
Ani edhe ket ju tash si 'SHQIPTAR' po na permendi apo. tash e beret ju ket mir e tash na permendi edhe me vite me ralle. Un kam qen ne Kohen e luftes ne Kosove dhe ne familjen time kam shum te mbytur sidomos ne fshatin Ballacerke apo Fortes. Mandej edhe ju posht ne 'Shqiperin mem' sidomos fatos Nanot shkonte u takonte dhe bente biznise me shkaun. E sa pe per Adem Jasharin Hamez Jasharin dhe familjen e tij ata kan qen shum fetar shikoni disa gjirrime ne shtepin e jasharave dhe i shikoni fotografit e Qabes dhe xhami ne mure. Kapas shum me mjekra te cilit kan luftu per vatan e per shqiptari Agim Ramadani Komadant HoxhaPostuar më parë nga Genesis
Aha po si po don figura si Adolf Hitleri apo Benito Mussolini apo don te permend disa figura te 'Renaissance' naper shtetra Evropiane si Leonardo Da Vinci apo CHarles Darwin mundem ti permendi edhe disa nga Inkuzacioni Spanjoll apo revucionin frange. Nuk asht aq e paster apo joPostuar më parë nga Genesis
Po kur ta sulmojsh dik dhe ta vilifikosh dhe ta injorosh e mandej ai behet ekstrem. Se disa prej nesh jemi vetem musliman praktikojm po sulmohemi vetem pse jemi dhe percjellim islaminPostuar më parë nga Genesis
Qfardo qe behet Islamik ne qfardo menyre edhe nje vajze ta qite nje shami mbi kry kritikohet e leje me te ngrisim buste. A duhet tash ta ngrism nje bust gjdo shesh te nen terezes te cilen ma shum kan ndihmuar indianet sesa shqiptare po shqipater vetem ta mer famen botrore te saj i ben keta gjera. Persa xhamit SHko prishtin dhe Shiheni vet aq se nuk ja futi kot un joPostuar më parë nga Genesis
Vertet nuk e kam ditur se statut te bejne Shqiptar apo SHQIPTARIA MERET PYETJA. Ketu e kallzove logjiken tendePostuar më parë nga Genesis
Tash mos me trego se sa jan musliman te devijuar ka vertet shum at jan te cilet e perlyen fen Islame Me shum kam respekt per ty te cilin ma tregon poziten se ku je se sa dikush qe mshitet musliman e asht ma djall se djalliPostuar më parë nga Genesis
Me respekt Kosovar2006 Paqja Qoft mbi ju
Krijoni Kontakt