Close
Faqja 7 prej 49 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 486
    i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Oh Genesis vetem pse me insistove po te pergjegjem

Citim Postuar më parë nga Genesis
    700 ne Shqiperi dhe nja 500 mije ne Maqedoni. Pjesa tjeter ne vende te ndryshme Europiane, pjesa tjeter ne Kufi. Gjithsej, kot per kuriozitet se sa di ti(se un e di) sa ushtar kishte UCK-ja kur Adem Jashari vdiste duke mbrojtur shqiptarine me femij pleq e gra duke luftu te gjithe dhe me mjekrren e tij qe e mbante si te Skenderbeut jo si te Haxhi Qamilave ?
    Ani edhe ket ju tash si 'SHQIPTAR' po na permendi apo. tash e beret ju ket mir e tash na permendi edhe me vite me ralle. Un kam qen ne Kohen e luftes ne Kosove dhe ne familjen time kam shum te mbytur sidomos ne fshatin Ballacerke apo Fortes. Mandej edhe ju posht ne 'Shqiperin mem' sidomos fatos Nanot shkonte u takonte dhe bente biznise me shkaun. E sa pe per Adem Jasharin Hamez Jasharin dhe familjen e tij ata kan qen shum fetar shikoni disa gjirrime ne shtepin e jasharave dhe i shikoni fotografit e Qabes dhe xhami ne mure. Kapas shum me mjekra te cilit kan luftu per vatan e per shqiptari Agim Ramadani Komadant Hoxha

Ti nuk e ke idene e kultures Europiane. Me vrafshin mua nese njef ndonje figure te njohur. Ti ke vec urrejtje per Europen.
    Aha po si po don figura si Adolf Hitleri apo Benito Mussolini apo don te permend disa figura te 'Renaissance' naper shtetra Evropiane si Leonardo Da Vinci apo CHarles Darwin mundem ti permendi edhe disa nga Inkuzacioni Spanjoll apo revucionin frange. Nuk asht aq e paster apo jo

Sdo kishte fare ta them une, do kishte vec nje harmoni fetare, dhe nje Shqiperi me mbizoterim Bektashi jo ekstremist sic na jane bere tani.
    Po kur ta sulmojsh dik dhe ta vilifikosh dhe ta injorosh e mandej ai behet ekstrem. Se disa prej nesh jemi vetem musliman praktikojm po sulmohemi vetem pse jemi dhe percjellim islamin

Jo mor vlla jo, deklarata te ketij soji te behen GJITHMONE jo per hir te pavarsise. Se kur vjen puna tek busti i Nene Terezes me vrap kundra. Sa per Xhamirat mos ja fut kot, po nuk patet hajdeni tek ne se ka ndertu Sala me Arabet qe solli plot jo per 2 milion vete, por per 200 milion.
    Qfardo qe behet Islamik ne qfardo menyre edhe nje vajze ta qite nje shami mbi kry kritikohet e leje me te ngrisim buste. A duhet tash ta ngrism nje bust gjdo shesh te nen terezes te cilen ma shum kan ndihmuar indianet sesa shqiptare po shqipater vetem ta mer famen botrore te saj i ben keta gjera. Persa xhamit SHko prishtin dhe Shiheni vet aq se nuk ja futi kot un jo

DMTH TI JE KUNDRA DHE STATUJES SE SKENDERBEUT ? EDHE STATUJES SE ADEM JASHARIT ?
    PO CAR SHQIPTARI JE TI ?
    Vertet nuk e kam ditur se statut te bejne Shqiptar apo SHQIPTARIA MERET PYETJA. Ketu e kallzove logjiken tende

Trecereku i atyre qe ke shkrujt ishin BEKTASHI(njerez shume te rrespektuar dhe mjaft te moderuar), dhe njerez qe kishin KOMBIN PARA FESE. Feja eshte baze dhe duhet te jete, por jo kur nuk e zbaton sic duhet. Ata jahudijte premte shtune kur e kane diten falen, cdo dite falen etj etj, jo si ne shqiptaret, falemi kur na leverdis, pijme kur na leverdis, q.... kur na leverdis ene duke qene te martum e me femij e deklarohemi me musliman se hoxha ose me katolik se papa. Fenomen masiv ky tek ne.
    Tash mos me trego se sa jan musliman te devijuar ka vertet shum at jan te cilet e perlyen fen Islame Me shum kam respekt per ty te cilin ma tregon poziten se ku je se sa dikush qe mshitet musliman e asht ma djall se djalli

Me respekt Kosovar2006 Paqja Qoft mbi ju
    BAC, SU KRY

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Kosovar2006, merre me qete. Ketu nuk po diskutohet feja e askujt nga forumi. Po diskutohet ajo qe kater elementet e New Jersey-t kane bere gjoja ne emer te fese. Them gjoja sepse te habit fakti qe keta nuk u bene gjalle per akte terroriste para nje viti, ose para disa vjetesh kur kosovaret qene ne kamp. Te ben pershtypje qe keta pranum menjehere (pa u kapur ne akt, pa avokat, pa asnje shtrengim) se kane konspiruar kunder punonjesve me uniforme te Amerikes.

Eshte e qarte qe skenari con uje ne ate qe trumbeton rryma radikale serbe qe:

1. Shqiptaret jane elemente terrorist destabilizues ne Ballkane dhe bote
    2. Elementi "musliman" eshte shkaku i turbullirave dhe jo genocidi serb.

Ta duash fene kaq shume sa ta besh te urryeshme edhe per bashkekombasit? Mendon qe feja ka ndonje gje te beje me keta kater spiune edepseze?

Genesis, Barat, Darius jane nga bijte me te mire qe ka nxjerre ai vend. Krenohu me ta. Kush lufton per te drejten, te verteten dhe paqen eshte me afer Zotit te perbashket se sa gjithe komuniteti krimineleve munafike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 08-05-2007 më 22:35
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Na polli belaja. Nuk mjaftonin shqiptaret "refugjate", "hajdute", "narkotrafikante", tani kemi edhe "terroriste islamike".

Gje e pritshme!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga malo666
    benzine. e shikon njeri absurditetin ktu?
    Po vilifikon Ameriken tani dhe po merr ne "mbrojtje" b_thshiturit? Pse valle?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga D@mian
    Na polli belaja. Nuk mjaftonin shqiptaret "refugjate", "hajdute", "narkotrafikante", tani kemi edhe "terroriste islamike".

Gje e pritshme!
    Per kuriozitet. Cfare e pritshme tjeter vjen pas kesaj te pritshme? Nuk para me del mire falli. Vetem kur fsheh karten ne xhep.
    Aeneas Dardanus

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Kosovari2006 A e ke idene se cfare po thua?! Nuk jemi tek nenforumi i fese! Ishte pikerisht Amerika ajo qe do ndihmonte t'ju bente ju te ishit te pavarur krejt nga Serbia. E quan ti te drejte te godasesh vendin qe ka mbajtur me buke mijera e mijera kosovare e shqiptare?!

Eshte turp per cfare ka ndodhur se jo vetem qe na nxine surratin po dhe na vune nje Damke te bukur nga prapa! Feja nuk thote "Vri e Pri ti se dua une"!

Ne vend te kritikoni se cfare kane bere kta majmuna, rrini beni debatin mbi ate qe jeni te gatshem te beni per fene... pupupu kush na degjon...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    E tash po kthehem pak tek Darius, Me Komente tuaj mu duke shum i ngjashem me at Don Zuan i cili neve ( Kosovarve) na prejashtoj nga Shqiptaria. E sikur Lulzim Basha i cili that se iden per Shqiperia e bashkuar eshte e vdekur. Nese eshte ta dini se ju Shqiptaret e Shqypnis e keni vra.

Citim Postuar më parë nga Darius
    Degjo ketu ti kosovar2006. Problemi me i madh qe keni ju (dmth tipa si ty) eshte qe vdisni pak per tu vet viktimizuar. Ti kujton se njerezit jane ndare ne mysliman dhe ne kundra mysliman. Kujton ti se te gjithe e vrasin mendjen per fene sic e vret ti apo ndonje tjeter. Zoteri po te kujtoj nje fakt shume te thjeshte:
    Pak ma ka dal mos u nxeh ok se kjo eshte vetem diskutim konstruktive te mundohu mem kuptu mu e un mundona keptoj ty. Mandej ti ne rrugen tende e un temen. Kjo bot eshte e ndarur ata qe besimtaret ( krishter cifut muslman)dhe jo besimtaret (Ateist Laik Satanist)

Ne shqiptaret e Shqiperise nuk jemi futur, nuk futemi dhe skemi per tu futur ndonjehere ne konflikt me asnje per pune feje. E kemi deshmuar kete gjate gjithe historise dhe do vazhdojme ta deshmojme.
    Deri sa vazhdoni ju te ta ureni dhe sulmoni fejen Islame ather nuk i dihet kesaj pune.
    Ti je kaq naiv dhe miop ne arsyetimin tend sa nuk arrin te shikosh ate qe ke perpara syve. Ti se kupton qe ketu demin me te madh dhe mbase fatal e ka Kosova jote dhe me pas emri si shqiptar e me pas Shqiperia vete (ndonese komplet pa faj). Dhe ne nje moment qe vendi yt kercenohet seriozisht qe te humbase mbeshtetjen me te madhe qe ka patur ndonjehere ne histori dhe si e tille te humbase dhe ate pavaresi qe mezi pret ta fitoje, ti gjen nerva dhe kohe te rebelohesh se po fyhet islami dhe del me pretendimin qe po i behet lufte islamit?
    Un naiv apo ju te cilet jeni te kontrolluar nga keta Laikista e Ateista qe jan vet kunder zotit si nje kukell. Edhe ne ket koment pra shihet se ju ne Shqiperi i keni nisur te distancoehni nga Kosovaret perqkak ne shumica perkasim fese islame Bravo per patriotizmin ten nuk eshte qe un duhej te shkoj ne arabi algjeri apo ku ka musliman po ju duhet te shkoni ne amerik apo atje ku praktikohet besimi jot se ktu Kosov deshtet/zdeshtet eshte musliman.

Ne kete forum gjithe temat per fene islame hapen nga njerez si ty dhe me background tend. Askush ne Shqiperi se can koken jo te zihet per fe por as te bisedoje dhe aq me pak te sulmoje islamin per inat dhe te ngreje fene e vet. Po ta them une nese nuk e di qe 99 % e muslimaneve shqiptare e kane kete emer thjesht per tradite dhe jo per besim.
    Gabim e ke, ndoshta ne shqiperia, e pra ketu ka fituar mentalitet te cilet amerikanet e shperdahin shqiperi paqsisht e vendet tjera mundohet ta shperda me luft . Kemi qen 500 nen Turk nuk e ndruam gjuhen e tash disa dekade ne perendim u ben freng anglez gjerman. I harum tradita vertet te Shqiptarit.
    Po ashtu dhe te krishteret. Ne si popull u mbrujtem ateiste per pothuajse 30 vjet dhe kjo nuk eshte pak. Brezi qe u rrit ne ato vite u pasua nga te tjera breza me te njejtin interes ndaj fese. Plus qe nuk jemi shquar ndonjehere per fetare te medhenj. Pra mos i shiko gjerat me kete sy. Nese ne Kosove njerezit mendojne kaq shume per fene dhe jane gati te sakrifikojne cdo gje per hir te Islamit atehere mos harro qe ky eshte realiteti kosovar dhe jo ai i Shqiperise. Besoj se ju te Kosoves keni me shume gjera te vlefshme dhe shqiptare qe t'i paraqisni perpara bashkekombasve tuaj pervec fese. Cdo teme me karakter fetar (mysliman) qe hapet eshte nga ju. Cdo sherr fillon po nga ju. Cdo deklarate ekstremiste del nga ju. Po ashtu dhe cdo urrejtje ndaj perendimit aplifikohet perseri nga ju. Kur them nga ju e kam fjalen per tipa si ty dhe shoket e tu dhe jo gjithe kosovaret. Kam patur shume shoke kosovare dhe disa prej tyre i kam patur si vellezer.
    E ketu vete ti tregon injorancen tende ndaj fejes islame siq tash edhe me par Shqiptaret si ti bashkpunojn me Shkaun e me Grekun qe te shkatrojn nje SHqiptar musliman Bravo te qoft me diskrimin/vilifikimin perjashtim tash te Kosovarve vertet se nuk e kam pritur qe i pari te jet nje Shqiptar e Shqiperis mpas kesaj ngjarje

Dmth ty ste behet vone se 4 shqiptare nga Kosova apo Maqedonia moren pjese ne nje corbe qe sdihet se ku do e nxjerri jehonen. Per ty ka rendesi feja dhe deklaron (ma merr mendja me sy te skuqur nga histerizmi dhe trupin e ngercuar nga idiotizmi) se jo Amerika po gjithe bota te cohet ne kembe ti nuk largohesh nga islami.
    Po kurre mos u largofsh nga Islami ti. Mbaje me shendet madje piji dhe lengun. Po ctaksirat kemi ne te tjeret qe perpara Islam e Krishterim duam shume te Shqiperine dhe duam ta shohim te behet (sic thonin njehere e nje kohe ata Rilindasit tane). Nqs ti e konsidero Ameriken dhe Europen si hipokrita ai eshte mendimi yt. Po si i behet qe ajo Amerika eshte e para qe mbeshteti pavaresine e asaj Kosoves tende. Si i behet qe je ne Europe dhe nuk shkon dot ne Arabine tende qe te qan shpirti?
    Islami nuk ka Komb ajo eshte gjith ruzullin toksore e kjo mu therret ta mbrojn Vatanin dhe atdheun tim ndaj gjdo pushtues e jo per ta shitur at Dhe burnohem se jam Muslman dhe Shqiptar

Cfare mashtrimesh mor qyp? Kaq imbecil qenke ti? Ketu u cane mediat, u cane kanalet televizive dhe spo pushojne asnje moment ti thua mashtrime. Sa u degjua per 6 shqiptare filluan direkt duke na pare me cudi njerezit se sja kishin idene qe shqiptaret te ngaterrohen me terrorrizmin. Ptuj mer fara e keqe se na moren fytyren. Te barazohet shqiptari me arabin per terrorrizem. O zot ca skandali dhe ca turpi.

Bravo i qofte (dora e kujt eshte) se na goditen aty ku sna e merrte mendja. Le qe me keto bageti qe blegerijne edhe neper forume per Islam, Xhihad dhe lufte kunder kryqalive, duhej pritur. Po te pakten bejini aty ku jeni dhe mos perzjeni gjithe shqiptaret dhe sidomos Shqiperine. Ne skemi pune me Islamin, skemi pune me fondamentalizmin dhe as me terrorrizmin.
    Mashtrimet si nje San Stefano 1878 Berlin e mandej ne Londer. E mandej shum her te tjer e tash sidmos Pavarsi ka pasur te vij shum moti dhe askund nuk eshte me trego se ku asht folim edhe mas nje muaj kur supozisht do te jemi te pavarur. Mashtrime sikur ne shqiperi i cili eshte bere ta pijun i amerikes i qon djemt shqiptar te vrasin afgan e irakian e ku da ti ku tjeter do to qoj per ambicionet Emperialistik Amerikane. Amerika nuk na qliroj po vetem se e mori Kosoven per shfrytezim te vetves dhe ai sod e 100 vjet aty do te jet ete na mjel deri sa te behemi si AFRIK

Tash ti hec rrugen tende e un timin

Me respekt Kosovar2006 Paqja Qoft mbi ju
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 08-05-2007 më 22:56
    BAC, SU KRY

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ore se lat nam duke nxhjer ceshtjen e kosoves ne mes
    ne vend te kritikoni cfar u be edhe kush u kapen etc mereni me kosoven se atije i re botes per kosoven
    pastaj usa nuk ishte ajo qe ju dha liri dalje wtf
    nese se na nxhit suratin wtf

edhe mos haroni feja e shqiptarit eshte shqiptaria jo mysliman
    Partizoni

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga Styx
    Per kuriozitet. Cfare e pritshme tjeter vjen pas kesaj te pritshme?
    Kjo

Pak te duket?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anëtarësuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar më parë nga D@mian
    Kjo

Pak te duket?
    Si e paskan mbush plot me lajme te ketije rasti ..secili artikull ka te beje me kete lajm..po skan faj ato..kete e kan prit...

Faqja 7 prej 49 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •