Close
Faqja 48 prej 49 FillimFillim ... 3846474849 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 486
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Pse shqiptare jane ato jevgat me shami aty?

burgimin e kane pak,
    duhej denim me vdekje, per te gjithe ekstremistat.

keta shkerdhatat na e prishin imazhin neve,
    kush nuk na njeh do mendoje se jane te gjithe shqiptaret si ata jevgjit turq aty tek foto.
    i dhjefsha rracen kopilave turq qe i la pushtimi osman.

Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin

Prindërit dhe familjarët të tjerë të vëllezërve Duka presin vendimin e Gjykatës. Foto: AP

Gjykata Federale në Camden të New Jerseyt ka dënuar të martën me burgim të përjetshëm, pa mundësi të faljes, tre vëllezër shqiptarë Dritan Duka (30), Elvir Duka (25) dhe Shain Duka (28).

Vëllezërit Duka, për të cilët thuhet se kanë imigruar drejt SHVA-ve nga Maqedonia, janë shpallur fajtorë për planifikim të vrasjes së ushtarëve në bazën e ushtrisë amerikane - Fort Dix, rreth 64 kilometra në lindje të qytetit Philadelphia - për të cilën prokurorët thanë se ishin frymëzuar nga ideja e luftës së shenjtë kundër SHBA-ve.

Vëllezërit Duka kanë pasur një biznes riparimi kulmesh në Cherry Hill të New Jeresyt, dhe ishin në mesin e pesë myslimanëve të lindur jashtë SHBA-ve që u shpallën fajtorë në dhjetor të vitit të kaluar për planifikim të një sulmi të armatosur në bazën ushtarake Fort Dix.

Gjatë gjykimit 8-javor, prokurorët i kanë quajtur të akuzuarit “islamistë radikalë” dhe kanë thënë se ata kishin planifikuar vrasjen e sa më shumë ushtarëve, në sulmin e tyre që nuk është kryer kurrë. Avokatët e mbrojtjes ndërkaq, kanë pohuar se të akuzuarit e kanë përdorur gjuhën e ekstremizmit porse nuk kanë pasur as qëllimin e as aftësinë për të kryer një sulm të tillë.

Të dënuarit – siç bëjnë të ditur agjencitë e lajmeve – nuk kanë treguar asnjë ndjenjë të pendimit – por kanë thënë se janë viktimë e një konspiracioni të qeverisë së SHBA-ve.

Dënimet për dy të akuzuarit të tjerë, Mohamad Shnewer, një taksist nga Philadelphia i lindur në Jordani, dhe Serdar Tatar, një shitës dyqani i lindur në Turqi, pritet të shpallen të mërkurën (sot).

Ky grup është arrestuar në maj të vitit 2007 pas një hetimi 14-mujor gjatë të cilit dy njerëz që kanë punuar për FBI-në janë infiltruar në grup dhe kanë siguruar qindra orë audio dhe video-incizime.
    E ke ngatarruar foton më duket. Këta duhet të jenë familjarët e atij jordanezit ose turkut.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    E ke ngatarruar foton më duket. Këta duhet të jenë familjarët e atij jordanezit ose turkut.

jo keta jan prinderit e atyre talibanve-çetniko-gabel
    por keta me siguri ishin gabel magjup rom a si dreqin meu than ketyre

Ferit Duka deklaroi : “Nëse fëmijët e mi do të ishin fajtorë, atëherë ata nuk do të ishin më fëmijët e mi. Por ata janë të pafajshëm”, - deklaroi ai
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin

Jo nuk e ka ngaterruar fare, ata jane dhe se luan topi.
    Per te ardhur keq keta femije e mesuan KURANIN se prapthi. Sa per ate qe jane te pafajshem.... ia fusin kot. Incizimet ishin mese bindese, dhe ne vazhdim. Ne fact keta tipat vetem llapen kishin se per pune(terroriste) te hanin m.. . nuk te fut njeri kot ne burg ne USA. Ata deshen te luanin me paqen dhe ja perfundimi.
    Salam!

http://www.youtube.com/watch?v=_SBIQg8t-Xo Video e vjeter kur i kapen
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korbi999 : 29-04-2009 më 23:59
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Nje gje nuk kuptoj, pak tradita kemi ne Shqiptaret qe na i marrin edhe te tjeret te bejne shtetin e tyre, dhe ne reklamojme te sandalexhinjeve nga Arabia!

Kjo eshte vertet nje tragjedi per ate familje, por me tragjedia eshte se vertet u dhane mesim femijeve te tyre qe te venin deri aty me radikalizmat qe mesojne.

C'do gje me shumice ne jeten e c'do njeriu eshte vecese dem.

Une u ve faj prinderve te tyre, tani u iken tre djem kot.
    Me mire te kishin vdek ne lufte te Kosoves se me kete njolle.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Ufff çfarë kanë për të hequr këta mysybetët në burg aty.
    Këta do të jenë në ato burgjet e sigurisë së lartë, dhe gjënë e parë që do të provojnë, do të përdhunohen si goca 16 vjeçare që ditën e parë që do të vënë këmbë atje.
    Këta kërkojnë parajsën, por kanë për tu penduar dhe ferri do tu duket më i mirë se çfarë kanë për të hequr kur të futen atje.
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    flory80..

Une thjeshte ndjej keqardhje dhe shpresoj t'u jepet ndihme mjekesore menjehere. Kur llogarit krimin masiv dhe makaber qe ishin pregatitur te ndermerrnin, eshte e vertete qe nuk duhet pasur meshire dhe e meritojne qe t'u behet farfalla si pallacinke. Problemi eshte se keto jane te semure mendore, ashtu sic pothuajse te gjithe myslimanet extremiste. Keto dikush i ka fut ne dore, ja ka bere mendjen pasterma dhe me llogjiken e tyre te barabarte me te cjapit, mendojne se kane te drejte. Ne birucen e c'nderimit duhen futur ato mjekercjeprit qe u ushqejne kafsherizmin, ne premtim te parajses. Mgjs kot me u zgjat..keto i pret zezaku te dera dhe s'ka Allah qe i shpeto prej pitonit tani (lol)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Keta njerez jane labil( kan probleme psiqike) dhe edukohen nga kesi njerezish.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=137

Shihni se ne cfare rrobash jane grate e familjes!!!!
    Para gjyqit te gjithe keta qe u denuan ishin me mjekra...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

jo keta jan prinderit e atyre talibanve-çetniko-gabel
    por keta me siguri ishin gabel magjup rom a si dreqin meu than ketyre

Ferit Duka deklaroi : “Nëse fëmijët e mi do të ishin fajtorë, atëherë ata nuk do të ishin më fëmijët e mi. Por ata janë të pafajshëm”, - deklaroi ai

Kto nuk jane Shqiptar o njerez

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Po ata qenkan race gabeli, sidomos ato dy vajzat po duken qarte qe jane tipik turko-anadollek.

Faqja 48 prej 49 FillimFillim ... 3846474849 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •