Close
Faqja 4 prej 49 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 486
    i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    T'ju Thom Te Drejten Kam Pas Parandjenja Se Nje Gje E Tille Do To Ndodhte. Isha Ne Ballkan Vitin E Kaluar, Dhe Pac Me Sy Te Mi Se Gjendja Nder Shqiptar Eshte Pak E Acaruar. Kjo Vlen Sidomos Ne Viset E Ish-jugoslavise Te Banuara Me Shqiptar. Ne Ulqin Njerez Me Mjekra Sa Te Duash. E Njejta Gje E Dhe Ne Kosove.

Por Ajo Me E Madhje Po Ndodh Ketu Ne Amerike. Para Disa Minutave Degjova Ne Radio Ne Nje Talk-show Ka Diskutohet Ceshtaj A Multietnicizmit Te Ketij Grupi. Nje Foles That Se Ne Kete Kamp Ushtarak Ishin Strehuar Shqiptaret E Kosoves Gjate Luftes Ne Kosove, Duke Theksuar Keshtu Po Na I Kthejne Favoret Muslimanet.
    Pra Mos Kerkoni Arsyetime Te Kota. Ishin Shqiptar Musliman Keta Djema.
    Na E Qiten Namin. Por Ky Eshte Realiteti, Keta Jemi Na. Flasim Nje Gje E Bejme Nje Tjeter.

Tash Shihet Se Kundershtimet Per Katedralen E Prishtines, Bustin E Nene Terezes Ne Shkoder Kan Diku Nje Baze. Turp...turp....turp...

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Keta qena po te ishin shqiptare e kishin goditur Beogradin qe eshte shkaktar i vuajtjeve te pafund te shqiptarve,dhe jo Ameriken qe i cliroi dhe i ndihmon ne c'do kohe.E arriten qellimin serbet te na nxjerrin namin si ekstremiste myslimane ne Amerike,me ndihmen e bastardeve qe kerkojne te na sjellin menyren e jeteses arabe ku do te kemi mundesi te martohemi me kusherirat e para.Per keta zagare,me gjithe shpirt shpresoj qe te kete nje drejtesi hyjnore pas kesaj jete.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Feja do jete gjithmone nje ndarje e madhe mes shqiptareve. Kjo sepse 2 grupet fetare kryesore sot (kristianet e myslimanet besimtare) i ndan nje botekuptim i tere.

Une e kuptoj qe eshte shume e rende per dike ne Kosove apo Maqedoni ta shikoje islamin me perbuzje, pasi jane rritur tere jeten si myslimane, por shqiptaret mund ta genjejne veten sa te duan me petkun e "pergjegjesise individuale", e verteta eshte se kjo kulture qe perfaqesojme ne sot, pra ajo myslimane, heret a vone ne menyre te paevitueshme do te na ktheje ne kundershtare te amerikes dhe perendimit.

Myslimanizmi perdoret shume sot si krah nacinalist, kur ne fakt eshte krahu me komb shkaterrues mes shqiptareve.

Myslimanizmi vazhdimisht shoqerohet me 3 fenomene shkaterruese. 1) Emancipimi socialo-kulturor shume i ulet - shikoni historine shqiptare dhe do vini re se s'ka asnje figure te shquar arti apo kulture shqiptare per 500 vjet myslimanizem deri ne shekullin e 20, ata qe ishin, ishin murgjer katolike(Budi, Barleti etj)
    2) Nivel i ulet zhvillimi ekonomik - bota islame ka kohe qe s'ka asnjelloj zhvillim te sajin ne cdo aspekt te ekonomise, shkences, teknologjise.
    3) ne boten islame njerezit identifikohen shume pak me kombin. Kombet apo shtetet ne boten islame jane ose shume te brishte, ose shume te sforcuar ose pa identitet. Vecse Turqise dhe Egjyptit (deri diku) shtete keto qe jane me te moderuar dhe laike, asnje komb tjeter ne boten islame nuk e ka te zhvilluar ndjenjen e kombit, dhe shume te zhvilluar ate te fese.

Serbi dhe Greku kane nje avantazh mbi ne ne keto pozita, pasi ata kerkojne aleatet e fuqishem ne perendim edhe me ane te lidhjeve kulturore dhe sociale, kurse ne kete nuk e bejme dot pasi lidhjet tona kulturoro-sociale na cojne ne Buhara.

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    @Genesis
    Jo vetem ty nuk pot thom po te gjith ata te cilet e urejn fejen Islame dhe te gjith ata qe jan te iluzjonuar dhe jan pa fe nuk kan as zot e as moral. Ti shum pe dishe se kush ka luftu ne Kosov e kush jo.Ta din se ata te cilet i pershkraun ti se kan shkuar Shqiperi kan 90% Gra dhe Femij refugjat dhe nuk u befasova qe po na permend ket tmir, e ata 10% kan qen meshkuj gje normale per mbikqyre ndaj familjes.

E ata qe i pershkrove ti sikur alkohilst etj ata jan te devijuar dhe kan ra viktim te lakmis se Evropes dhe djallt E persa i perket qka permban Kurani dhe feja islame shkoni tek forumi i komunitetin musliman dhe ndoshta msojsh dy apo tre send se asgje nuk din ti per islamin e ketu injoranca jote fiton ne komentet e tua

Prap te them jam Musliman dhe Shqiptar dhe jan mbi 70% te Shqiptaris. Po skam qka te bejm se njerzit si ju i ka edhe Arapi edhe Turku, Afgani e Iraki te cilit jan quar peshe ta zhdukin fejen Islame Po kjo asht krejt e paralajmruar tek ne
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 08-05-2007 më 18:18
    BAC, SU KRY

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006
    @Genesis
    Jo vetem ty nuk pot thom po te gjith ata te cilet e urejn fejen Islame dhe te gjith ata qe jan te iluzjonuar dhe jan pa fe nuk kan as zot e as moral. Ti shum pe dishe se kush ka luftu ne Kosov e kush jo.Ta din se ata te cilet i pershkraun ti se kan shkuar Shqiperi kan 90% Gra dhe Femij refugjat dhe nuk u befasova qe po na permend ket tmir, e ata 10% kan qen meshkuj gje normale per mbikqyre ndaj familjes.
    Gra e femij ? Mos te lutem, mos ja fut kot. I bie qe 90% e Kosoves te jete vec Gra e femij. Epo se kam kot une qe them ka nga tre gra secili andej. Vec se nuk e kam kot edhe tek pirja e alkolit dhe tek mosdituria absolute nga Kurani(dhe ata jane me ekstremistat cuditerisht, ose qe i bashkangjiten me kollaj ekstremisteve). Mos flit kot se po me jep te drejte per gjera qe un nuk dua ti besoj, dhe dua ti besoj me shume se ty se jane vec devijime, por fatkeqsisht nuk po dilka ashtu.

E ata qe i pershkrove ti sikur alkohilst etj ata jan te devijuar dhe kan ra viktim te lakmis se Evropes dhe djallt E persa i perket qka permban Kurani dhe feja islame shkoni tek forumi i komunitetin musliman dhe ndoshta msojsh dy apo tre send se asgje nuk din ti per islamin e ketu injoranca jote fiton ne komentet e tua
    Cfare Europe ? Rakija piheshe qysh ne kohen e Turkut, para 200 vitesh, jo mo tani.

Prap te them jam Musliman dhe Shqiptar dhe jan mbi 70% te Shqiptaris. Po skam qka te bejm se njerzit si ju i ka edhe Arapi edhe Turku, Afgani e Iraki te cilit jan quar peshe ta zhdukin fejen Islame Po kjo asht krejt e paralajmruar tek ne
    Mbi 70% jane statistkat nga Turku Enver Hoxha. Mbi 70% e shqiptareve sot as nuk besojne ne ndonje gje konkrete, vec praktikojne fene ne festat me te medha fetare. E po ndersa Enver Hoxha ndiqte mceftas HaxhiQamilsat, Turqia i zhduku me kohe, dhe sot eshte nje demokraci ushtarake e perparuar( i vetmi sistem qe ben hajer ne Turqi, perndryshe edhe atje do dalin Abdullaher e Dukashe mjekrrashe si tek ne). Mua nuk me intereson fare se cfare behet ne Arabi apo ne Irak apo ne Iran. Mua me intereson cfare behet me vendin tim.

Kjo histori mund te jete dhe veper e Amerikanit(duke qene se para disa ditesh popullariteti i BUSHIT ISHTE 28%), mund te jete i Grekut, i agjenturave Serbe, por mund te jete dhe i ketyre kater gomerve qe vullnetarisht kane tentuar te bejne nje idiotesi qe mund te marri ne qafe nje komb te tere, ska rendesi, rendesi ka qe ato jane shqiptar, te pakten per mua jane deklaruar si te tille(qe eshte turp).

Ja c'thote lajmi i fundit:

Men had collection of disturbing videos
    Officials said the group had a collection of jihadist videos, including video of the last will and testament of two of the 19 hijackers from the September 11, 2001, attacks and video of Osama bin Laden calling Muslims to jihad.

The men also showed videos to each other of killings of U.S. military personnel around the world, officials said.

"They watched the blowing off of the arm of a United States Marine, and the room burst out into laughter," Christie said.

The men are believed to have been "inspired" by international terrorist groups, but not directly linked to a specific organization, he said.

He said defendant Shain Duka was heard on tape saying, "We can do a lot of damage with seven people. We can do big things."

Their goal was to figure out how to kill as many American soldiers as possible, Christie said.

The men had surveyed a number of bases but settled on Fort Dix because one of the defendants said he knew the base "like the back of his hand" because he had delivered pizza there, Christie said. (About Fort Dix)

"They were at the point where they wanted to obtain the automatic weapons that would be the final piece in their plan... to create carnage at Fort Dix," Christie said.

Ti Kosovar2006 nuk mendon se eshte e udhes qe te kete nje deklarate te perbashket te krereve te komunieteve Muslimane ne shqiperine etnike ? (sic nuk ngurrojne te dalin edhe kundra bustit te Nene Terezes dhe te behen lajm neper bote).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 08-05-2007 më 18:32
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ora 20:21 Thaçi: Te arrestuarit ne SHBA nuk kane asgje te perbashket me vlerat humane e civilizuese te kombit shqiptar

Kryetari i Partise Demokratike te Kosoves, Hashim Thaçi pergezon dhe pershendet autoritetet amerikane per suksesin ne lufte kunder terrorizmit. Arrestimi i sotem i personave qe planifikuan sulme terroriste ne SHBA, prej te cileve disa me kombesi shqiptare, eshte lajm shokues per kombin shqiptar. “Njerez te tille jane kunder humanizmit, demokracise dhe vlerave civilizuese. Keto veprime nuk kane asgje te perbashket me vlerat humane dhe civilizuese qe perfaqeson kombi shqiptar. Kosova dhe shqiptaret kane qene, jane dhe do te jene pjese aktive e luftes kunder terrorizmit global. Shqiptaret jane krenare per faktin qe jane populli me proamerikan ne Evrope”, thuhet ne nje kumtese per media te nenshkruar nga Hashim Thaçi, Kryetar i PDK-se.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Gra e femij ? Mos te lutem, mos ja fut kot. I bie qe 90% e Kosoves te jete vec Gra e femij.
    A vertet beson ti se Kosova ka qen Shpraste pa Shqiptaret a vertet beson ti qe 100% (2milion) te Shqiptare kan ardhur ne Shqiperi tash vertet ti ja fute.

Cfare Europe ? Rakija piheshe qysh ne kohen e Turkut, para 200 vitesh, jo mo tani.
    E pata ndermend kulturen Evropiane te cilet nuk ka kurfar norma morale e mundesh te bejsh qdo send. E persa alkoholi Alkohol ka pasur para 3000 + viteve po te gjith ata popuj jan te devijuar ne histori sikur Faraonve, Romanve dhe si sod jan keta hipokrite kunder fejes islame. Bota asht shum afer fundit Kijametit

Mbi 70% jane statistkat nga Turku Enver Hoxha. Mbi 70% e shqiptareve sot as nuk besojne ne ndonje gje konkrete, vec praktikojne fene ne festat me te medha fetare. E po ndersa Enver Hoxha ndiqte mceftas HaxhiQamilsat,
    Un pata per SHQIPTARI ejo vetem per Shqiperi. Sa i perket Enver Hoxhes dit Sodit kishte pasur shum e ma shum Musliman e fetar ne Shqiperi.

Kjo histori mund te jete dhe veper e Amerikanit(duke qene se para disa ditesh popullariteti i BUSHIT ISHTE 28%), mund te jete i Grekut, i agjenturave Serbe,
    E ktu jam Dakort dhe me ty Keta jan njerz qe bejn gjdosend

Ti Kosovar2006 nuk mendon se eshte e udhes qe te kete nje deklarate te perbashket te krereve te komunieteve Muslimane ne shqiperine etnike ? (sic nuk ngurrojne te dalin edhe kundra bustit te Nene Terezes dhe te behen lajm neper bote).
    Po jam me ty edhe ketu nje deklarat te till por vetem per hir te Statusit te Kosoves dhe Diplomacis. Statu edhe kesij lloj zbukurime jan te eres se Romakve dhe Paganve nuk ka lidhje me krishterve. E persa i perket Katedrales ne Prishtine. KATEDRAL eshte fjal e madhe dhe duhet shum popullat e madhe per nje katedral. Kurse ne prishtin Ka shum musliman qe falen ne rrug e ne dyqan me qira perqkak se qeveri nuk jep leje per dertime te xhamis

Citim Postuar më parë nga Zarathustra
    1) Emancipimi socialo-kulturor shume i ulet - shikoni historine shqiptare dhe do vini re se s'ka asnje figure te shquar arti apo kulture shqiptare per 500 vjet myslimanizem deri ne shekullin e 20, ata qe ishin, ishin murgjer katolike(Budi, Barleti etj)
    2) Nivel i ulet zhvillimi ekonomik - bota islame ka kohe qe s'ka asnjelloj zhvillim te sajin ne cdo aspekt te ekonomise, shkences, teknologjise.
    3) ne boten islame njerezit identifikohen shume pak me kombin. Kombet apo shtetet ne boten islame jane ose shume te brishte, ose shume te sforcuar ose pa identitet. Vecse Turqise dhe Egjyptit (deri diku) shtete keto qe jane me te moderuar dhe laike, asnje komb tjeter ne boten islame nuk e ka te zhvilluar ndjenjen e kombit, dhe shume te zhvilluar ate te fese.
    1 Nese lexon pak me shum historin Shqiptare kupton se ka shum musliman poasht (Vlezerit Frasheri , Faik Konica etj) e luftetar sa te duash Me fillu prej lidhjes Prizrenit e deri te Adem Jashari
    2 Nivel i ulet eshte perqkak sulmeve te shtete perndimore prej viteve 1880 dhe perqkat te vjedhjes se pasurive ne Afrik e Arabi Iraq Afganistan poashtu vjedhjes se resurseve ton sidomos ne Kosov
    3 Kombi eshte Komb GJUHA KULTURA VENDI FISI IDENTITETI Kurse FEJA ESHTE BAZ dhe kod i jetes ne ket bot dhe pas vdekje

Me respekt Kosovar2006 Paqja Qoft mbi ju
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 08-05-2007 më 19:00
    BAC, SU KRY

Peja o qytet i bekuar
    Anëtarësuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    Kosovar2006 dhe Dorontina, askush nuk eshte kunder fese ketu; ne jemi kunder gjerave te palogjikshme. Sapo Kosova te fiton pavaresin, duhet qe ky grup fetare te shpallet i paligjem. drenicaku e ka thene shume mire dhe eshte me se e vertete. Ne duhet te kemi nje debate kombetare rreth ketij problemi dhe te adresojme sa me shpejt.

Une perkundrazi mendoj qe autoritetet federale nuk jane duke thene qe te akuzuarit jane shqiptare etnik nga Maqedonia, nuk jane duke dashur qe ky rast te kete ndikim geopolitike.

Une gjithashtu mendoj qe fajin e kane shqiptaret fetare te moderuare, te cilet nuk besojne qe keta njerez nuk jane te inspiruare nga liberat e tyre fetare dhe qe feja e tyre nuk meson dhunen kunder te 'pafeve' apo te feve te tjera. Keta shqiptaret fetare te moderuare jane gabime dhe nuk i kane lexuar liberat e kesaj feje.

Eshte shekulli i XIX shqipare, zgjohuni eshte rast historike, dhe nese e humbime me raste te tilla, atehere turp. Gjergj Fishat ka thene: Le te dijne gjithe bota mbare se Gjergj Fishta nuk eshte me shqiptar.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006
    A vertet beson ti se Kosova ka qen Shpraste pa Shqiptaret a vertet beson ti qe 100% (2milion) te Shqiptare kan ardhur ne Shqiperi tash vertet ti ja fute.
    700 ne Shqiperi dhe nja 500 mije ne Maqedoni. Pjesa tjeter ne vende te ndryshme Europiane, pjesa tjeter ne Kufi. Gjithsej, kot per kuriozitet se sa di ti(se un e di) sa ushtar kishte UCK-ja kur Adem Jashari vdiste duke mbrojtur shqiptarine me femij pleq e gra duke luftu te gjithe dhe me mjekrren e tij qe e mbante si te Skenderbeut jo si te Haxhi Qamilave ?

E pata ndermend kulturen Evropiane te cilet nuk ka kurfar norma morale e mundesh te bejsh qdo send. E persa alkoholi Alkohol ka pasur para 3000 + viteve po te gjith ata popuj jan te devijuar ne histori sikur Faraonve, Romanve dhe si sod jan keta hipokrite kunder fejes islame. Bota asht shum afer fundit Kijametit
    Ti nuk e ke idene e kultures Europiane. Me vrafshin mua nese njef ndonje figure te njohur. Ti ke vec urrejtje per Europen.

Un pata per SHQIPTARI ejo vetem per Shqiperi. Sa i perket Enver Hoxhes dit Sodit kishte pasur shum e ma shum Musliman e fetar ne Shqiperi.
    Sdo kishte fare ta them une, do kishte vec nje harmoni fetare, dhe nje Shqiperi me mbizoterim Bektashi jo ekstremist sic na jane bere tani.

Po jam me ty edhe ketu nje deklarat te till por vetem per hir te Statusit te Kosoves dhe Diplomacis. Statu edhe kesij lloj zbukurime jan te eres se Romakve dhe Paganve nuk ka lidhje me krishterve. E persa i perket Katedrales ne Prishtine. KATEDRAL eshte fjal e madhe dhe duhet shum popullat e madhe per nje katedral. Kurse ne prishtin Ka shum musliman qe falen ne rrug e ne dyqan me qira perqkak se qeveri nuk jep leje per dertime te xhamis
    Jo mor vlla jo, deklarata te ketij soji te behen GJITHMONE jo per hir te pavarsise. Se kur vjen puna tek busti i Nene Terezes me vrap kundra. Sa per Xhamirat mos ja fut kot, po nuk patet hajdeni tek ne se ka ndertu Sala me Arabet qe solli plot jo per 2 milion vete, por per 200 milion.

DMTH TI JE KUNDRA DHE STATUJES SE SKENDERBEUT ? EDHE STATUJES SE ADEM JASHARIT ?
    PO CAR SHQIPTARI JE TI ?

1 Nese lexon pak me shum historin Shqiptare kupton se ka shum musliman poasht (Vlezerit Frasheri , Faik Konica etj) e luftetar sa te duash Me fillu prej lidhjes Prizrenit e deri te Adem Jashari
    2 Nivel i ulet eshte perqkak sulmeve te shtete perndimore prej viteve 1880 dhe perqkat te vjedhjes se pasurive ne Afrik e Arabi Iraq Afganistan poashtu vjedhjes se resurseve ton sidomos ne Kosov
    3 Kombi eshte Komb GJUHA KULTURA VENDI FISI IDENTITETI Kurse FEJA ESHTE BAZ dhe kod i jetes ne ket bot dhe pas vdekje
    Trecereku i atyre qe ke shkrujt ishin BEKTASHI(njerez shume te rrespektuar dhe mjaft te moderuar), dhe njerez qe kishin KOMBIN PARA FESE. Feja eshte baze dhe duhet te jete, por jo kur nuk e zbaton sic duhet. Ata jahudijte premte shtune kur e kane diten falen, cdo dite falen etj etj, jo si ne shqiptaret, falemi kur na leverdis, pijme kur na leverdis, q.... kur na leverdis ene duke qene te martum e me femij e deklarohemi me musliman se hoxha ose me katolik se papa. Fenomen masiv ky tek ne.

Me respekt Kosovar2006 Paqja Qoft mbi ju[/QUOTE]

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    O SHQIPTARË
    SHKA ia keni ndrru kahjen temes bre a???

Ky send ka ndodh, ky nuk duhet me ndiku qe tash me bo ndarje Muslimanet edhe te Krishteret, sepse veprimet e disa individeve (Bin Laden me dosta) ka ndikuar qe Lufta te mos ndalet kurr ne Irak, njerzit po vdesin, ndoshta nuk i ka fajet as ai, por besimi,... sepse gjithmone kand ndodh lufterat ma te kqija dhe me mizore per shkak t'fejes, Kryqezatat kan qene te tilla, tash XHIHADI...

UNE nuk jam qe temat te trajtohen ne kete menyre... jeni qu Muslimane e te Krishtere per shkak 4 idiotave me bo ktu temen 1 cope plehu... mosni o njerz... mos te sherbej 1 veprim i idiotave ta ndaj forumin ne dysh... une jam Musliman, ama nuk kam lidhje me ata njerz,

Vatani edhe me fe duhet, ata e kan kuptu gabimisht kete qeshtje, por edhe do ta paguajn...

Une jam qe temat te mos e marrin kahjen e tille, Madje kryesori i Muslimaneve Myftiu Naim Tërrnava u distancu prej atyne t'poshterve, sepse edhe ky i konsideron Amerikanet miq.

Mos u ngutni me sulmu o njerz, sepse kjo veq shkakton urrejte..

merrne qete, po ju thom edhe 1 here merrne qete...
    Ndryshuar për herë të fundit nga FeeZee : 08-05-2007 më 19:28

Faqja 4 prej 49 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •