Close
Faqja 35 prej 49 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 486
    zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra.
    E rendesishme eshte qe islami eshte si puna e zjarrit. Po loze me te nje dite do digjesh.

Sepse kam pershtypjen qe ti flet nga pervoja personale
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga riu
    Nuk eshte puna se cfare do te arrinin keta krimba, por se cfare po i gjeneron keta krimba. Kijeni te qarte kete. Nuk luftohen simptomat, por shkaku. E ti e disa te tjere po merreni me simptomat.
    CFARE FLET MORE E VERTETA DO DALI POR NJE GJE ESHTE E QARTE ME NE SHQIPETARET SE NE MUNDE TE JEMI DROGAXHINJE KREMINELA,HAJDUTE,TE GJTHE TE KEQIAT POR QE TE BEJME TERROR PER ISLAM TE GARANTIJME VDEKJEN PER FENE MUA SME MBUSHET MENDJA
    ATA DUKAT MURATORE KANE QENE NE USA SIMBAS NJE ARTIKULLI QE LEXOVA NE SHEKULLI AVUKATI I TYRE THOSHTE QE NUK KANE FAKTE PER TERRORIZEM THJESHTE BAZOHEN NGA NJE DVD QE KANE BERE DUKE QELLUARE ME KALLASH

i/e regjistruar Maska e artur1976
    Anëtarësuar
    10-05-2007
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    4
    Nuk eshte puna per nje DVD....POR....SI JU VAJTI NDER MEND QE MUND TE SULMOJNE USA..Besoj qe nje SHqiptar i vertete nuk shikon video te BUDALLENJVE TE ISLAMIT PER XHIHAT........

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga artur1976
    Nuk eshte puna per nje DVD....POR....SI JU VAJTI NDER MEND QE MUND TE SULMOJNE USA..Besoj qe nje SHqiptar i vertete nuk shikon video te BUDALLENJVE TE ISLAMIT PER XHIHAT........
    Edhe une dyshoja ne fillim por shiqoji njehere mjekrrat atyre mikrrobave, tregon vete fakti se ne cilen ane iu rrafe zemra ketyre shejtanve....

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Nejse, miqet tane amerikan(fbi) kan pasur kohe qe te presin derisa t'iu rriten mjekrrat ketyre terroristave(nga 2006-ta) keshtu qe tani pasi jane rritur mjekrrat, edhe para gjyqit keta mekatar duken me bindes se sa mos te kishin fare mjekrra....
    A din dikush te me tregoje se sa centimetra rritet mjekrra ¨per një vite ?
    Pra, qe nga viti 2006, FBI paska pritur deri sa t'iu rritet mjekrra ketyre shqiptarve qe te vehen ne para gjykates, sa çudi ?
    Po te mos kesh mjekerr, nuk ka sedhe deshmi apo jo....

Po me duket se te gjithe e keni kuptuar humorin tim apo jo ?

Per studime e ngatrresa politike duhesh te keni tru dhe pervoje perndryshemos u kyçneni ne te fare....

P.S mendimet e mija jane vetem se REFLEKCIONE !Qe te gjykojmi si duhet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 11-05-2007 më 16:05

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Genesis, a ka mundesi referencat apo nje burim te biografise se tyre? (Apo i ke sekrete lol)
    Ik pyet CIA-n dhe DST-ne. Mbase me gjen dhe mua atje mes tyre. Shume veta u preken nga ato mesazhe, se dolen ca emra qe sduhen dilshin, me beri pershtypje ne fakt, por qe nje reagim i pritshem.

Thashe se po "sheroheshe" nga forumi shoqja Papaproto ? E shof qe informatat e mia po i djegin shume veteve dhe te bene qe te ktheheshe perseri ketu, sic bejne disa te tjere duke ulur temat kryesore nga kryetema. Siduket i qenke falur mikut dje per Historine derisa sot u vendos nga kryesia qe tema e Greqise te "uleshe" nga prioritetet kryesore.

Un di te jem i drejte, te sillem mire dhe drejte por di dhe te sulmoj. Nuk lejoj njeri qe te me shkeli me kembe me kontributin qe po jap dhe per shume gjera te tjera. Kush i ka syte ne ball ti lexoje e marri per baze ato informata(me duket se isha une i pari qe thashe jane Maqedonas nga Dibra jo CNN-i, isha une qe thashe se djemt e kujt jane, dhe isha po une qe thashe se kane punuar ne Fort Dix ku i kam pare vete pasi kam punuar dhe une atje, por jo si ata buburrecat dhe si disa ketu.

Hajde marrsh tani vejuni ne rresht me shkaterru at vend.
    Ja u njof mire kallepin. Para se te postoj dosjet e atyre djemve, ka gjasa te bej pune me te vlefshme.

PS:
    Meqe ra llafi, se shume vete me kan pyt mos jam x apo y nickname. Kam vite qe shkruaj, qe te ja u lehtesoj punen un jam dhe kam qene me nickun W|shmaster(ndryshuar me vone - ai qe e ka ndjekur di ta gjej se cilin emer kam patur me vone), qysh ne fillimet e Albasoulit, Rruzullit(ku ka shkruajtur dhe Fortlumturia e tij Janullatos) dhe te forumeve te tjera shqiptare ne pergjithesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 11-05-2007 më 16:25
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Ore, Genesisse, une me gjithe mend e di qe ju jeni dikushi, por per fate te keqe është se kur futesh ketu ne forum me nje pseudonim më nuk je nuk je askushi.....

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Genesis, po ve re se paske disa tendenca don kishotiane. Te keshilloj miqesisht t'i kerkosh mullinjte me ere diku tjeter.
    Une te pyeta thjesht per referencat, pyetje pa sarkazem, pa asnje qellim tjeter. Si nje individ me dy diploma, s'besoj se te duket kerkese bosh, se te pakten ketu ne US, nuk shkruan dot nje paragraf me hamendje.

Per te tjerat, kush t'i ka ulur meritat ty? Por ne fund te fundit, mbase s'pret te shperndahen medalje ne forum.

Sa per ate tjetren qe permende, une verejtjen time e beja dhe publikisht, se nuk e kam problem, por si ish-anetare e stafit, per te gjitha problemet qe kur kam heqe dore u jam adresuar privatisht mod/smod perkates. Eshte marre apo s'eshte marre ndonje veprim pune per ta.
    Pastaj dje me the qe s'te shqeteson kozmetika. Pse kercen sot?!

Nejse, vazhdo shkruaj ti. Se kur do hyj apo do dal une nga forumi, nuk pyes njeri. Ti nqs ke problem, bej kerkese per perjashtim per mua. Per tjeter gje, mos u merr me sulme personale, se po behesh me keq se ajo lopa qe e mbush koven, e i jep nje shkelm ne fund.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    44

Djali i Hidajet Beqirit udheheqes i sektit terroriste vehabiste

Gjate nje udhetimi ne Belgjike ku kam takuar shume bashkatdhetare me nje raste na u ka shfaqe nje "taliban" per te cilein u njoftova se eshte djali i "patriotit" Hidajet Beqiri dhe me njoftuan se ai eshte udheheqes i sektit ne nje qytet Namyr ku jane edhe disa "shqiptare" qe per te gjithe droga,alkoli,prostuticioni dhe trafiqet me te ndryshme nuk jane te panjohura.

Kur e pashe ate majmune me mjeker si leshe b... thashe me vete veti se si baba ashtu dhe i biri spiune te rexhimeve me antishqiptare po ky ishte ekstrem edhe emrin e kishte nderruar ne muhamet...

Ne duhet te bejme "diçka" kunder ketyre radikaleve,une mendoj qe duhet ndaluar veprimtaria me çdo kushte ketyre spijuneve ose me shkurte duhet...nuk do shaje se i kane nenat shqiptare...

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    pershendetje

kreksit -tok me disa simpatizant .

Ti o i bekuar sa ne ket forum sa ne ate te kosova.de a nuk eshte pak e tepert kjo paraqitja e juaj ne menyr injoruese etiketuese mos mor vlla .

Dini ju te me tregoni se ne cilen faqe te Kuranit librit islam perkrahet terrorizmi.

Ishte nje rus qe kishte ngrene mish njeri 54 vrasje a ishte islam,keni rastin para pak kohe ne SHBA nje njeri vret 30 e ca student a ishte islam ,edhe ata qe hedhin bomba ne xhami e vende publike jan te njejt me keta .
    Terrori si perket islamit .
    Per kto mjekrrat na Kosovart jemi mesue se i kemi pas do qetnik identik por edhe keta bollanot i kan njesoj mjekrrat si cjept .

Edhe per mjekrren ekzistojn dy ajete ne KUR'AN njeni thot lesho por tjetri thot me mbajt te paster me e shkurtue , nese ka mjekerr njeriu nuk eshte e then se eshte terrorist apo anti kombtare .
    .

Skemi nevoj e as shkak te diskutojm per tre kater gomar te dyshimt per implikin ,ne ndonje organizat terroriste ,nuk mund te krahasoni nje komb te tere apo nje religjion te tere me tre kopila-bastarda te shkive.

Nese kan ber vepren ka kush ti gjykoj e ateher kur te gjykohen na islamet e KOSOVES do te jemi perkrahes te gjygjit -drejtesis se SHBA-ve .

O zotri e dini ju qe po e etiketoni Qaben - Arabin saudite ajo eshte aleati numer nje i SHBA-ve ne mesin e shteteve islame .
    Mua sme dhemb kjo se kush me ken eshte aleat , por po brengosem per menyren se si po i marrim gjerat na Shqiptaret .

individi eshte individ e jo KOMB .

Faqja 35 prej 49 FillimFillim ... 25333435363745 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •