O Ishalla bre njerez behet mir,kjo gje eshte dit se do te ndodh dicka vonesa i ben gjerat e veta,i knaq kundershtaret e vuajm na dhe populli jon.
E them me krejt deshiren e madhe cka e kam ishalla e marin denimin te cilin e meritojn ndasht edhe me vdeke te jet,sepse nuk na duhet keta njerez keta tradhtar te kombit ton.
Edhe pse sot diten patem do mosmarveshje me disa antar te cilet provokojshin,vetem e vetem te qesin muslimanet fajtor po per fat te keq ata jan shqiptar dhe nuk duhet me paragjyku ashtu pa mos e dit se cka qen arsyeja qe kan dasht me sulmu,e disa gjak nxeht drejt fillojn me ofendu po ok nuk ua ze per te madhe sepse tregojn me sakt se kush jan.
Ja une jam prej Maqedonie edhe shum ka prej Kosove,Shqiprie e ku ta di une,po nuk duhet te ket dallime ndermjet nesh sepse te njejtit jemi,duhet qe ate fuqi qe e kemi ta shfytezojm bashk dhe te mundohemi bashk me dal prej kesaj situate e jo me fyerje e ku ta di une.
Eshte shum interesant nje gje se nje e ben e han e gjith vendi,spo e di me mir mos ua thoni emrin shqiptar atyre 3 apo sa ishin thjesht ata sjan asgje per na thjesht vendoni emer tjeter nuk e meritojn me u thir me si shqiptar jo jo.
Kam menduar se kta luftra cka u bene ne Kosov,Maqedoni do ti zhduk tradhtaret po jo ende paska ende,asnjeher nuk kena ditur te shfrytezojm te mirin kur e kemi pasur ne duart tona.
Krijoni Kontakt