Njeher per njeher dua te ngushloj familjen Duka dhe ai Abdullahu te cilet sot ne RTK ishin viktim te barbarit MEDIAL. Ata RTKja i nxurri duke qajtur dhe duke u friguar se qka u be, te habitur nena dhe gruaja dole ti denoncoj keto akte Po tash masi se i treguan ne media keta familje nese fillojn ti sulmojnanti-muslmanet shqiptar keta famlje qe jan TE PAFAJSHEM vetem se kan shamija mbi kry apo se jan muslman e ketu ju konsideroni fajin. RTK eshte e pergjegjshme
Ju i keni ata truret te SHperlar ju AMERIKA NA DHA BUKEN jo bac jo buka u bo trojet to dhe paret e Kosovare nga diaspora na pruni never buken. Po qka me bo eshte nje fjal e urte 'Ti merr mollat e ti shet sikurse jan te tij' Poashtu mos me tregoni se Amerika ka rdhur per intersat vet ne Kosov e gjdokun ku asht duke e Okupuar Amerikant thoj ' Amerika has got the best congress money can buy. Mos te ishin kon si Bexhet Pacaolla e keta Florin Krasniqi qe i paguajn ata kongresment kur nuk kishte ardhur amerik per hir te shpetuar dikPostuar më parë nga Genesis
Jo burr ka ende patriota ka ende qe mbajn kapuq te bardh e shkojn mjedis Londres e New Yorkut kam pa edhe me tirxhe e jo sikur jus qe jeni te shitur de kudo qe shkoni mundohuni te shiteni Italian Grek Frang Amerikan besa edhe gjuhen nuk e folni Mos tlutem Mos se terren e vertata eshte e qartePostuar më parë nga Genesis
Oh ju lutem lejeni se kur nuk ju konvenon e shani Turkun e tash se edhe pushteti ushtarak turk eshte kunder fetareve Islamik thuani Ohh jan tmir aleat i kemi. Aleata e Laikistve Ateiste qe do ta zhdukin IslaminPostuar më parë nga Genesis
Postuar më parë nga Preng Sherri
Qe ku asht hipokriza juaj e denonconi nje an te ektermisteve kurse Ja ritni morrin anes tjeter cili ju perkrah synimeve te jauj per distruktime e fejes islame Ja pra poshtersia ju qe keniPostuar më parë nga Zemrushja
Ani hajt po them Bini xhamive e Muslimaneve Besoj se ajo Garda e Car Lazarit ju ishte bashkanqitur Ahh ju qka jeni ahh Allahu ju marroft e kur drit mos shihni me sy. Besoj se sot ju jeni duke u lutur se ata 400 xhami djegur nga shkau te ishin bera tgjitha xhamit
ME ket vetem se e mashtron vetven dhe dukesh shum hipokrite bare thuaj qart se ke deshir zhdukjen e muslmaneve Po nejse Zoti eshte me at i cili i ka synimet e pastertaPostuar më parë nga Zemrushja
Kurse ne Amerik Nje Kercinim vjen per sulmin nga 'terroristet'
Kurse ne anen Tjeter
Kansas - Tornado
Los Angeles - Zjarr
Florida - Zjarr
Missuri - Veshtrime Uji
Goergia - Uragan Andrea
Zoti eshte i madh
Krijoni Kontakt