Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Sa e bukur dashuria
    Sa e keqe xhelozia
    Sa e embel simpatia
    Sa e rend qenka TRADHETIA
    #VamosArgentina

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Niveli kulturor, eshte nje nga shkaqet kryesore . Nga disa sondazhe te bera , njerezit me nivel te ulet arsimor, bejne me shume tradhetira te cilat perfundojne ne ndarje ne krahasim me njerezit me arsim me te larte . Njerez qe tradhetojne per anen materile kryesisht.
    Tradhetia si ne amerike edhe ne honkong ose , honolulu vret.
    Une di raste ne Amerike qe disa gra kane vrare burrat e tyre si edhe anasjelltas.
    Personi qe vret ( qe nuk eshte normale) vret pasi jam i sigurte qe njeri ose tjetri e do tjetrin shume , dhe shkakton trauma te forta psiqike te cilat arrijne deri ne vrasje ose vetevrasje, sepse kur nuk e do e le.
    Por tradhetia ka shume , pasoja .
    1- mundte kesh nje femije (pra te rritesh nje femije qe nuk eshte biologjikisht i joti pra jo gjaku jot pra eshte shume e rende, le te sjellim rastet si i trajton njerka femijen qe burri e ka te sjelle dihet.), ti mohosh femijes babane ne kete rast.
    2- Duke bere dashuri pa mbrojtje sepse do te kesh , tjeter femije .(pra semundje si H.I.V.
    3- shkaterron nje familje . ( flasim per familje me rregulla dhe tradita)
    4- Shkaterron edhe jeten e dkujt.
    Une mendoj , nuk e do burrin askush nuk te vret, ndaje dhe mos ler me falni hunj pa thyer, dhe jeni te lumtura.
    Por kur genjeni nje person , pra e tradheton (e mashtron dhe nuk le gje pa bere mbas shpines, se tje ose te saje, dhe personi kur zbulon te verteten nglet shume i tronditur)dhe gjithmon ndodhin gjera jo te kendshme deri ne vrasje.
    Tradhetia per mendimin tim eshte nje veprim i ulet si per femren , dhe per mashkullin , por femra ka disa disavantaze me teper se mashkulli, te cilat u mundova ti shpjegoj .Ndoshta kam dale nga tema , por desha te arsyetoj per motivin e tradhetise, dhe pasojat qe mund te vijne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niktironci : 09-05-2007 mė 23:49

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Plotsisht e drejt eshte qe ti jepesh fund nje lidhje pastaj ben qfar duash......sikur te ndodh kjo qfar thoni ju......te gjithe burrat do ndahen me grat e tyre ......per te pasur nje lidhje te shkurter ............................une mendoj qe gjdo njeri f apo m ngopet me at qe ka dhe ben qfar ben mos ta di une .......femrat mendojn qe i dashuri tyre nuk e tradhton kurr se eshte shum kohe me te e se ka besim ne te......por edhe sikur te jet femrat me e bukur ne bot mashkulli do ta tradhtoj .....goca pajtoheni me ket e dite ose nuk e dite aj do ta bej kete....

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    Nuk do ta mendoja kurre Di_Ana! As e kam menduar ndonjehere qe te tradhtosh bashkeshortin, jo vetem kur e do po dhe kur s'ke pike ndienje! Me e drejte eshte te ndahesh dhe pastaj bej c'te duash.. Apo e kam gabim?

ps. Te falenderoj per respektin qe me jep Respekte dhe per ty..
    Pershendetje zemrushja,

Nuk dyshova aspak te gjykimi yt po desha qe te shpreheshe.
    Edhe une jam shume dakort me ty,nuk ke pse te tradhetosh kur do dike,nuk mund te kerkosh dicka tjeter kur i ke "te gjitha".
    Kam degjuar shpesh njerez qe thone dhe sidomos meshkuj_"Po e kam tradhetuar,po nuk do te thote qe nuk e dua"!
    Kam qeshur nen buze dhe i jam pergjigjur;_"pikerisht sepse nuk e do e ke tradhetuar"!
    Ky eshte mendimi im!
    Dashuria eshte nje ndjenje teper e pasur ku ne te cilen tradhetia nuk duhet te kete vend...
    Kur arrin ne fazen ne te cilen dashuria nuk ekziston me,me mire te ndahesh dhe secili te kerkoje lumturine e tij!

respekte per ty
    "Carpe Diem"

peccatorum Maska e * Denisa *
    Anėtarėsuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    Europen Perendimore
    Postime
    52
    Une nuk do ta beja sepse nuk jam tipi i duhur. Them tipi i duhur se per mendimin tim duhet te jesh e prirur per hapa te reja. Une nuk ndahem dot nga e vjetra, nuk e leshoj lehte, kjo ne pergjithesi ,jo vetem njeriun !

Por nuk mund te paragjykoje asnje qe e ben.Eshte e qarte qe nuk eshte e drejte kundrejt partnerit por ne thelb eshte e drejte per ty nqs ke arritur te mendosh per tradhetine e me vone ta praktikosh.

Tundohesh per ta bere fakt por nuk mundesh , nuk te le ndergjejgja e renduar dhe mbasi e mposhte ndjenjen tradhetare, je e kenaqur me vehten sepse ja dole mbane dhe nuk e plagose nje zemer.Mbas disa kohesh per ironi te fatit meson qe partnery yt nuk mundi ta mposhte dot

Jam shume kurioze te di ne kete rast cfare mund te mendoja...

a) pse nuk e bera dhe une
    b) secili tregoi vullnetin e tij

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    58
    Zemrushe te pershendes .Tema qe ke hapur eshte shume interesante. Me pelqen Zemrushe sepse ke shume njohuri. Skam kohe te shkruaj me gjate

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •