Blerim ketu jane por the rock ehte me te vertet i shkelqyer .
Undertaker ,brock leise keto jane me te vertete yje te wrestlingut.
Blerim ketu jane por the rock ehte me te vertet i shkelqyer .
Undertaker ,brock leise keto jane me te vertete yje te wrestlingut.
great.
Gabova foton .
great.
van diesel nuk eshte aktor qe mund ta krahesoesh me al pacino se filmat qe ai ben jane me aksion van diesel mund ta krahesosh me tom krus okPostuar mė parė nga Marin
Pershendetje te gjitheve kudo qe ndodheni!
Une mendoj se edhe keto tre vajzat ketu do ju pelqejne, sidomos ne kete filmin Charlie`s Angels kane lene name fare.
Al pacino ishte aktor i mire por tani kan dalur disa te rinj sic eshte Vin Diesel me dy filmat e tij qe njoh une jashtezakonisht te shkelqyer.
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
Here it goes........
Where does a thought go when it's forgotten?
1. Robert De Niro
2. Al Pacino
3. Bruce Willis)
4. The Rock tek " The Scorpion King)
Aktor me te mire s`keni ku me e gjet.
great.
uumm Aktore te preferuar??
Anisa MArkajan, Pavlina Mani, Rolan Trebicka, Robert Ndrenika, Sander Prosi, Marjeta Larja, Yllka Mujo. aktoret shqipetare ne pergjithesi se sikur keni harru fare me i permend me duket se quhet Forimi SHQIPETAR mbi te gjitha.
sa per aktor te huaj Julia Roberts, Richard Geree , Brad Pitt, etj. shnet nga sweetie
Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin
Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.
Marin se desh harrova kur thua "Aktor me te mire s`keni ku me e gjet." kush eshte ai aktori aty???? e kam fjalen per ket et efundit fare. bye
Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin
Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.
Sweetie ky i fundit ketu desha te veja nje foto tjeter por me falni se eshte fotoja e ime dhe do zhduki fare tani.
great.
Krijoni Kontakt