Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
Ta kisha ngrene une mire ishte, po vetem mjaltin kam ngrene, se muajin s'e kam bere gjekundi.
Po te ftoj ne dasmen time meqe ra fjala.... mba dhe cik cupen po deshe te vete cik deri ne xhamajka une...![]()
Postuar mė parė nga Dj-GabrieL
Ta kisha ngrene une mire ishte, po vetem mjaltin kam ngrene, se muajin s'e kam bere gjekundi.
Po te ftoj ne dasmen time meqe ra fjala.... mba dhe cik cupen po deshe te vete cik deri ne xhamajka une...![]()
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
HehePostuar mė parė nga e panjohura
se doni vi edhe une me ju ndimu me petullat
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marijuana85 : 06-05-2007 mė 04:12
Sa here je martuar qe i njeh kaq mire destinacionet e muajit te mjaltit?Postuar mė parė nga Clauss
![]()
Muajin e mjaltit?Ca njerezish te fiksuar me martesen aman.Te ju them te drejten as qe e kam menduar ndonjehere fazen e muajit te mjaltit![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
14. mmmmmm c'est si bon
PS: sill gjethe fiku
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Na tregoni ndonji gje ju qe beni muajin e mjaltit ,po pastaj cfare ka mbas tij?
Jam kurioz ta di.
e, mbas muajit te mjaltit fillon viti i larjes se brekeve
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Ne Venezzia![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Mire qe paske kuriozitet ta dish,kurioziteti mbyti macen-thone te urtit.Postuar mė parė nga ajzberg
Clauss: ca gjethet perdori Adami?Fikut ishte?Auch!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 06-05-2007 mė 17:36
Kam vetem nje limit: qiellin!
Jo valla une kam qef me njet te shpia me ja bo punt vjehrresss hahahah...............O pasha zotin jo anderr po realitet ka me bo e pa shku per muain e mjaliti dikun ne Florida kurr nuk e la..............besomni aaaaaaaaaa edhe pse eshte vetem nga 3-% qe a me shku a jo e do mundohem ta mbush ta boj 100% .....Te bej gjum jo mor e qfar gjumi po ti shetis krjet vendet e krejt hotelet si THE CLAY HOTEL pastaj River Park Hotel and Suites hotel florida ,pastaj te kaloj ne anen ne gjirin e meksikes dhe florides ne cuba........pastaj ne Los angeles pak nje New york,pastaj ne Chicago, pastaj ka te kthena pak te ndalna ne Australi edhe nashti bohet ni muj edhe kur te vi ketu ne shtepi i ha petullat....hahahahahha
ne Lure
me kane thene qe eshte shume bukur
Krijoni Kontakt