Ibiza ne Spanje
Ibiza ne Spanje
#VamosArgentina
hahahahahha sa enderroni ju shqiptaret te ishte per mu mujin e mjaltit do e kaloja ne nje hotel tek per tek me grune mos te dilshim prej dhomes per nja 1 muj lol
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
diku ne ameriken e jugut, ne kufite argjentine-uruguaj a argjentine-kili jane ca ujvara zuuuper. atje!
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Edhe andej nga Mozambiku, nuk eshte keq..Postuar mė parė nga Clauss
Po te them te drejten per ata qe mendojn per muajin e mjaltit me mire te me qoj ne nje prrock e te kem mjalt tere jeten se te ha ate mjalt disa dite ose nje muaj e tere jeten te me jep helm....
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Une do te deshiroja ta kaloja ne Hawaii.Kur te behem per muaj mjalti atje do te shkoj
Kom qef dhe pasion ti bej endrat realitet...do e bej dhe kte. Te jeni te sigurte
Info: Al Arab - Dubai . Hoteli i vetem me 7 yje ne bote. 10000 $ nata![]()
Muajin e mjalitit kam qef ta kaloje me te dashuren duke luajtur counter-strike![]()
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Ti zogu e e ke ngrene me kohe muajin e m..jaltitPostuar mė parė nga nadule
Kshu qe enderro se pa leke eshte.
Postuar mė parė nga Zemrushja
Gjithashtu dhe ju Mrs. "L"
Mua do me pelqente te udhetoja me anije..Te haja,pija,flija,rrija..&.. me pak fjale c`do gje ta beja aty ..![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dj-GabrieL : 05-05-2007 mė 20:23
Feel the pump √
Mujin e mjaltit , Apo Muajin e Zhivesdo ta kaloja me nai cep Hoteli me 0 yje
PS: se harrova tikesh tja kalosh edhe ne marse seshte keq se te ban shoqeri hźna![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BaBa : 05-05-2007 mė 20:52
Krijoni Kontakt