Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    eshte normale qe ne keto lloj lidhjesh ka edhe dashuri nuk po e mohoj !!! ajo dihet !!! njof vete nje burre qe eshte i martuar me kalamoj edhe do qe ktu e 11 vjet nje goc !!! pra kjo eshte njefare dashurie !!! pekte !!!
    absolutisht kjo nuk eshte dashuri SaS
    jo 11 vjet te ket ai po 100 perderisa ai nuk i jep asaj vendin qe meriton
    ne jeten e tij ajo nuk eshte dashuri ,por thjesht shfrytezim
    ai nese e do kete gocen per 11 vjet ,pse nuk ndahet nga gruaja??????????
    po thjeshte e mban dashnore qe per mua eshte gjeja me e ulet
    jam plotesisht dakort kur dy veta dashurohen dhe pse njeri prej tyre eshte i martuar ,por aman distancohet nga njera ose nga gruja ose nga e dashura
    keshtu po,,,,,,,, por jo ketej gruan ne shpi e ketej dashnoren rugve thjeshte per sex......................... kesaj mund ti vesh cdo emer por vetem dashuri nuk mund ta quash.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Ina 31 une thash pres prje vajzave pergjigjje se mendoj tek ne pak eshte me e qudithsme kur ndegjohet nje vajz po shkon me nje te martuar kur per meshkujt sikur nuk verehet kjo far qudie........une ekuptoj qe njerzit qfar do qe jan normal qe dashurojn.....edhe une njof shum shum raste qe vertet dashuroj edhe pse din qe eshte i martuar.edhe Bebushe dashnoraj ska qka me u brengoj per familjen e ti e me pyt si jan ,ajo thjehst e dashuron dhe asgje me shum..................................!Mirpo nje burri eshte shum me stres nese eshte tek shpia dhe gruja llumotit bere ket bere at po del me ket po dle me at,edhe dashnorja une mendoj per nje burr eshte relaks.se dashnorers nuk i intereson a ka me hanger aj te shpai a kan fmia qka veshin me rendesi me kalu mir me te.ku dhe kalojn bukur jam e bundur ...une po flas nga rastet qe kam ndiguar dhe kam biseduar me te till.................!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anita07 : 04-05-2007 mė 06:56

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    bebushja i ka thene ai qe ik prej meje se ke edhe ti jeten tende do martohesh edhe ti !!! kjo tregon qe ai nuk i do te keqen por i do te miren !!! nejse une nuk hy shume ne detaje gjithsecili ka mendimin e vet!!! nje shembull qe marr une nuk do te thote qe eshte me i sakti kjo nuk do te thote qe nuk e kam gabim !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ke nga gjitha kategorite o goce,duke ja filluar nga ato qe shpresojne te shkaterrojne nje familje e duke mbaruar tek ato qe frekuentojne njerez te tille per qellime materiale.
    Nje gje se kuptoj une: ca dreq sharmi kane meshkujt e martuar?Kjo eshte njesoj si te veshesh intimon e palare te nje femre tjeter.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS
    bebushja i ka thene ai qe ik prej meje se ke edhe ti jeten tende do martohesh edhe ti !!! kjo tregon qe ai nuk i do te keqen por i do te miren !!! nejse une nuk hy shume ne detaje gjithsecili ka mendimin e vet!!! nje shembull qe marr une nuk do te thote qe eshte me i sakti kjo nuk do te thote qe nuk e kam gabim !!!
    SaS ahahahahah sa ja dashka te miren sa e shkateroj 11 vjet ate goce e tani i jep duart duke i then ik martohu ,kjo eshte vertet poshteruse te rish 11 vjet me nje person e ti thush ik tani martohu,se une te dua te miren
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Anita07
    Ina 31 une thash pres prje vajzave pergjigjje se mendoj tek ne pak eshte me e qudithsme kur ndegjohet nje vajz po shkon me nje te martuar kur per meshkujt sikur nuk verehet kjo far qudie........une ekuptoj qe njerzit qfar do qe jan normal qe dashurojn.....edhe une njof shum shum raste qe vertet dashuroj edhe pse din qe eshte i martuar.edhe Bebushe dashnoraj ska qka me u brengoj per familjen e ti e me pyt si jan ,ajo thjehst e dashuron dhe asgje me shum..................................!Mirpo nje burri eshte shum me stres nese eshte tek shpia dhe gruja llumotit bere ket bere at po del me ket po dle me at,edhe dashnorja une mendoj per nje burr eshte relaks.se dashnorers nuk i intereson a ka me hanger aj te shpai a kan fmia qka veshin me rendesi me kalu mir me te.ku dhe kalojn bukur jam e bundur ...une po flas nga rastet qe kam ndiguar dhe kam biseduar me te till.................!
    Shiqo e nderuar kjo qe thua nuk eshte dashuri.Ajo eshte humbje e kohes eshte interes por kursesi dashuri nese Ti Une ose kushdoqoft e marrim dashuri at qe burri ik nga gruaja dhe vjen ne krihet tan te qaj apo te tregoj mllefin qe ka ne shpirt ti at a mund ta quash dashuri apo vetem nje shfryerje epshesh ose si u shprehe,,Me rendesi me kalu mire"
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    E moj bebushe gje gje ndahet ne disa kategori ..............edhe femrat kemi kategori te ndryshe nuk di ti ne cilne gjindesh a ndoshta prej atyre qe pret princin e anderrave te vi dhe te fluturoni ne qiell............ka edhe prej atyre qe jan shum te deshpruara dhe mendojn te ju kaloj jeta ashtu siq ju kalon pa kontroll...........ka te till qe veq deshirojn te shkaterrojn .................shpresoj qe do ti hasim ne mirkuptim te gjitha jan qfar do qe jan......e kan nje arsye se cila prej tyre................binduuuuuuuu

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja
    SaS ahahahahah sa ja dashka te miren sa e shkateroj 11 vjet ate goce e tani i jep duart duke i then ik martohu ,kjo eshte vertet poshteruse te rish 11 vjet me nje person e ti thush ik tani martohu,se une te dua te miren

eshte nje gje bebushja nga ana e saj ka dashuri !!! nuk e di sa ka nga ana e tij !!! skam si them kur nuk e njof mire !!! ti duash te miren nje personi nuk do te thuash qe e dashuron !!! ky eshte ndryshimi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    E panjohur mos mu beni ketu tashi keshe une melaqe..........une spo ju njohe dhe ne po disktojm tema dofte me rendesi apo edhe te pa rendeishme thjehst po e kalojm kohe mirpo une gjithmon them te verteten .....................!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Anita07
    E moj bebushe gje gje ndahet ne disa kategori ..............edhe femrat kemi kategori te ndryshe nuk di ti ne cilne gjindesh a ndoshta prej atyre qe pret princin e anderrave te vi dhe te fluturoni ne qiell............ka edhe prej atyre qe jan shum te deshpruara dhe mendojn te ju kaloj jeta ashtu siq ju kalon pa kontroll...........ka te till qe veq deshirojn te shkaterrojn .................shpresoj qe do ti hasim ne mirkuptim te gjitha jan qfar do qe jan......e kan nje arsye se cila prej tyre................binduuuuuuuu
    Pa pas nevoj te ofendohemi por athua do te arrin diqka nese femra kerkon shkatrrimin e nje martese nese dashurija e saj ka deshtu?Asesi vetem do te kemi edhe nje barre mbi supe gjithmon do na bren
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •