Ne politike genjen qe te marresh pushtetin
Ne dashuri genjen qe te fitosh dashuri
po cila nga keto eshte me e urryere?
Ne politike genjen qe te marresh pushtetin
Ne dashuri genjen qe te fitosh dashuri
po cila nga keto eshte me e urryere?
Ndryshuar për herë të fundit nga pishtari : 29-04-2007 më 16:12
ajo qe dashurise mendoj une !!! dashuria ndertohet ne baze te sinqeritetit ndersa pushtetit ndertohet ne baze te genjeshtres !!! pra i bie qe genjeshtra per dashuri te jete me e keqe !!! zoti iu bekofte !!!shume teme e bukur !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Per pushtet mund te genjesh dhe ja arin qellimit me lehte
Kurse ne dashuri nuk pi uj gjat genjeshtra.Nuk ja shef hajrin dashurise te ngritur ne saj te genjeshtres,kurse pushtetit ja shef hajrin.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Genjeshtra te vogla do i quaja...se ato te mdhajat po dolen...ahaaaaaa![]()
Nga te dyja kan peshen e vet te genjeshtrres.Cila genjeshtere eshte me e keqe ajo per Dashuri apo ajo per pushtet
PS: po pse te genjesh fundja fare Ske se car fiton .
Me mir thuaje trroç se fiton diçka qe te hyn ne pun se sa te genjeshe.![]()
Me e urryere eshte genjeshtra ne dashuri kurse ajo ne pushtet, sic thot bebushja ja arrin qellimit![]()
*Po ne dashni eshte me e keqe genjeshtra.
Ne politike, spara na ben pershtypje ne shqiptareve se jemi ngop me mashtrime nga gradi 1 deri te gradi i fundit.
Ne dashni eshte dicka me shume, qe te thy zemren e shpirtin. Te ngre nervat dhe mund te coje deri ne ndarje
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 29-04-2007 më 17:17
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Genjeshtra me me vuajtje edhe me e keqe eshte ajo ne dashuri se per sa ne pushtet ca do humbesh me shume se vendin e punes kurse ne dashuri do humbesh zemren pergjithmon,
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Genjeshtra Ne Dashuri Eshte Me E Rende![]()
Te genjesh per dashuri do te thote te mos duash
Te genjesh per pushtet do te thote te behesh me lek
Keshtu qe genjeshtra ngelet genjeshter nje dit del ne shesh dhe te nxjer te zi.....
Mbaron dashuria ...
Ngelesh pa lek
Ere mire mire
Krijoni Kontakt