Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Anita07
    E panjohur mos mu beni ketu tashi keshe une melaqe..........une spo ju njohe dhe ne po disktojm tema dofte me rendesi apo edhe te pa rendeishme thjehst po e kalojm kohe mirpo une gjithmon them te verteten .....................!
    Une asnjeher nuk ju quajta juve ne asnje menyr te keqe, une ne te gjitha komentet e perfshiva gjinin femrore edhe veteveten por nese jam apo s'jam melaqe ajo eshte qeshtje personale e imja,mendoj qe askend nuk e ofendova po sdi si tu duk ky koment i imi do te jem e kujdeseshme qe pas jush mos te jap as nje koment.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    E panjohur as une nuk te ofendova ne anje menyr dhe ne anje koment une vetem kerkova te verteten,e caka nuk po ju njoh po dikutojm tema,me vjen keq qe qenke nja qik temperamente mos u ofendo se sisht ofendim po diksutim ,

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Pse femrat dashurohen ne burrat e martuar?
    - vertet i dashurojn....?
    - per te perfituar .....?
    - mendojn qe burri i martuar do kaloj me shum kohe me to....?
    - mendon qe te nje burr i martuar do te gjen diqka specifike?
    - apo mendoni qe ska rendesi pa ose i martuar me rendesi te kaloj mire me te....?

Pres pergjigjej prej femrave me shum dhe nese ndo nejra prej juve keni nje lidhje te till mos ngurroni tregoni pse jeni ne ate lidhje ...........pa hezitime!

hmmmmmmmmmm atehere tia fillojme

Mbase edhe i dashurojne....
    Ka nga ato qe perfitojne .....
    Jo kete e kane te sigurte do kalojne shume pak kohe me ta ...
    Shpresojne te gjejne dicka me serioze sepse thone qemartesa te mbleth dhe duan dicka ne aspektin seroiz....
    Per kete tefundit them se femrat e kane kete ide ecin me iden tia kalojne sa me mire por fakti qeajne te martuar per tonuk ka rendesi...
    Ere mire mire

Pse femrat dashurohen ne burrat e martuar?
    - vertet i dashurojn....?
    - per te perfituar .....?
    - mendojn qe burri i martuar do kaloj me shum kohe me to....?
    - mendon qe te nje burr i martuar do te gjen diqka specifike?
    - apo mendoni qe ska rendesi pa ose i martuar me rendesi te kaloj mire me te....?

Pres pergjigjej prej femrave me shum dhe nese ndo nejra prej juve keni nje lidhje te till mos ngurroni tregoni pse jeni ne ate lidhje ...........pa hezitime!
    Nuk e di se sa e sigurt jeni per keto qe thoni!?

Une do te thosha nje here te shikoje se: Mos jan burrat e martuar ata qe rendin drejt vajzave te reja!?, per shkak te dickaje qe mendojn se jane te bindur se e kan te siguruar(pra familjen) dhe keshtu rendin drejt epshit apo aventurave te qelbura!? (me falni per shprehjen)

Shikoje nje here kete gje Nita

Te pershendes.
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    keto lloj femrash jane shkaterruese si per veten ashtu edhe per te tjeret.....se edhe rastin me te drejte te marrim si shembull dmth kur vajza e dashuron vertet kete burre te martuar, asnjehere nuk ka te drejte ta justifikoje dashurine e saj....sado e madhe dhe e sinqerte te jete dashuria e saj prape nuk mjafton kundrejt gjerave qe shkaterron
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar Maska e Anita07
    Anėtarėsuar
    02-05-2007
    Vendndodhja
    Po jetoj ketu
    Postime
    114
    Une mendoj qe nuk kan qellim ta shkaterrojn nje lidhje e ti ndajn femit prej prinderit cili do qoft...mirpo nese dikush del dhe dashuron nje te till ajo shkaterron veten xhuliana jo asken tjeter .....asgje me zor nuk shkon edhe nese ne qfar do menyre insiston qe te jet ter jeten me qat njeri nese nuk don ai e kot eshte e tera thash ajo shkaterron veten.....e sa qe a dashurohen dashurohen vertet dhe mendoj qe keto te till jan mbi moshen 27 vjeq.....Une i kuptoj shum mir ato dhe vertet e ndaj dhimbjen me nje te till...... edhe une kam mendim shum negativisht per nje shkaterruese te till por per nje te till siq e ceka ndaj dhimbjen me te kam shum respekt ....ajo e don pa perfitimi ,pa mendimi negative per te ja shkaterruar jeten po thjesht koha e ben te veten kur rrin me deke gjdo dit nga 10 ore ne dit dhe te ben nje respekt shum te veqant qe ndoshta sja ka ber kurr askush deri tani,dhe kur ske diken qe ta tradhtosh une mendoj qe ehste shum e drejt te jetojsh jeten ashtu siq ti e mendon ne qoft nese eshte edhe ne dem tendin...."Por mos harroni gjithmon ka nje mendim qe te martohet " pa e shkaterruar askend por te ket nje familje ne nje te ardhme ..

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni tė ktheheni nė Shqipėri ?
    Nga Arbushi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni pėr lakuriqėsinė e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •