Diana pėrshėndetje!
Shumė po gėrmon!Na mbyte me pyetje!Do tė mėsosh edhe natyrėn e tipin e njerėzve?Unė nuk ta deklaroj..sidomos njė njeriu qė s'e njoh..fareeee!E kam dhe unė njė natyrė por..tė jesh e sigurtė se si tėndin nuk e kam.
Pacim.
Diana pėrshėndetje!
Shumė po gėrmon!Na mbyte me pyetje!Do tė mėsosh edhe natyrėn e tipin e njerėzve?Unė nuk ta deklaroj..sidomos njė njeriu qė s'e njoh..fareeee!E kam dhe unė njė natyrė por..tė jesh e sigurtė se si tėndin nuk e kam.
Pacim.
"Carpe Diem"
Sa per germimet,besoj se po nuk e bere a.t.h nuk mund te njohesh veten.Po nuk arrite ne skajet e karakterit tend ka rrezik qe 1 dite bota te te kthehet permbys.Mendoni qe 1/3 e jetes eshte e erret per ne.
Deep down underground
Natyra ime eshte e paqendrueshme sic jam dhe un, srri dot ne nje vend. ne pergjithsi jam tip i qete per aq koh sa dikush nuk 'hyn ne pjesen time'. por nqs dikush me lendon eshte krejt e kunderta. ne caste te caktuara jam shum impulsive dhe i shkreti ai qe me del para kur jam me nerva hahaha.. jam tip romantik mbemjeve zakonisht me pelqen te rri ne shtepi dhe te krijoj ndonje poezi.
Krijoni Kontakt