Postuar mė parė nga shoku_tanku
pershendetje shoku tanku,
Mundohem te shkruaj me nje force shpirti te brendshem po te betohem qe nuk jam aspak e forte...
Te dukem e tille?!....gabohesh!
Shkruaj dhe marr force edhe vete te ato qe shkruaj,shkruaj mes loteve te gezimit dhe hidherimit...ketu eshte sekreti i shkrimeve dhe vargjeve te mia!
Edhe une ndihem e tille,edhe une kam frike,edhe une ndjehem e vetmuar perballe kesaj bote dhe perballe te gjitha padrejtesive...
Nuk duhet te kesh frike sepse sado presione te kesh,sado disfata te ndeshesh,sado zhgenjime te kesh...e di shume mire qe njerezit si ty nuk mund te ndryshojne kurre....
Bukuria e brendshme e shpirtit nuk mund te zhduket,nuk mund te influencohet nga askush...
Eshte kjo bote shpirterore qe na karakterizon dhe na fut ne rangun e humanitetit...
Asnje nga ne nuk ka ardhur kot ne kete bote dhe per kete te jesh i sigurte...te gjithe kemi nje rol te vecante..qofte i miri dhe qofte i ligu!
Kemi ardhur te ndryshojme shume gjera dhe te nxjerrim mesim nga shume te tjera..
Nje gje te kesh te sigurt...gjithmone do te qendrosh po ky person qe je...ndoshta me i lodhur,me i zhgenjyer,me i vuajtur,me i lumtur,me i besueshem,....po do te jesh po ky dhe asgje dhe askush nuk do te mundet te te ndryshoje!
respekte per ty
Krijoni Kontakt