Vertet e mendon dicka te tille?...c'fare na ka shkaktuar kjo ndjeshmeri deri me sot pervec'se dhimbje..Postuar mė parė nga DI_ANA
Vertet e mendon dicka te tille?...c'fare na ka shkaktuar kjo ndjeshmeri deri me sot pervec'se dhimbje..Postuar mė parė nga DI_ANA
Nuk jetojme ne kohen e Stendalit,miku im...njerezit si puna ime,jane specie qe po shkojne drejt zhdukjes...nuk ka vend kjo bote per njerez te tille..Postuar mė parė nga Pratolini
ky eshte auto - viktimizim ! E perse nuk paskan vend ???Postuar mė parė nga shoku_tanku
Sinqeriteti dhe ciltersia jane vlera universale qe nuk kane lidhje as me konceptin e hapsires as me ate te kohes. Me duket se nxitohesh pak ne perfundime :S
Je vertet i bindur se jane vlera universale?!...jo,se une kam pershtypjen se ketoPostuar mė parė nga Pratolini
jane thjesht nga ato lloj vlerash,te cilat ruhen neper muzeume si copa te lashta pergamenash..
duhet te behesh nje BISHE qe te mbijetosh...
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Miku im , me lejo te te them qe ti dhe une jetojme ne pjesen me te ulet dhe ne llumin e shoqerise boterore, ne shqiperi. Por perfundimet duhen nxjerre per nje hapsire me te madhe. Te jesh i sigurte qe neper bote sinqeriteti dhe ciltersia jane ende vlera !Postuar mė parė nga shoku_tanku
Ndersa une mendoj krejt te kunderten!..nese nje vend si Shqiperia,i ka humbur keto vlera,atehere ne asnje vend tjeter ne bote,keto vlera nuk egzistojne..Postuar mė parė nga Pratolini
Ishim ne,me teper se c'dokush, mbrojtes te ketyre vlerave...tani c'fare jemi?!
Mos valle,ajo hapesira me e madhe qe ti e quan me te mire,nuk ka te beje me kete humbje qe kemi pesuar?
Ne pamje te pare shume personave ju kam lene pershtypje si goce mamaje,kurse disa te tjereve ju dukem shume harome edhe ne te vertet jam ne mes te te dyjave edhe e urt kur duhet edhe harome ku duhet.
Jam e paduruar....jam tip qe i degjoj te tjeret kur kane halle edhe i ndihmoj nese mundem
Prekem shpejt nga dikush qe e kam per zemer kur me qorton...qaj direkt.
Jam e fort i perballoj cdo problem qe me del.Per te tjeret dukem sikur jam tere kohes e lumtur por ne te vertet vuaj por nuk i shpreh..as ndenjat qe mund te keme per dike nuk mund tja shpreh hapur.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Gjithmone me kane cilesuar "rebele", dhe nuk e mohoj. Shpesh dhe pak e rrembyer, emocionale.... nuk duroj dot padrejtesite dhe per me teper nuk duroj dot te me cenojne lirine! Niveli i adrenalines ne gjak me leviz shume shpejt, por pas kaq kohesh kam mesuar shume gjera mbi vetepermbajtjen :-)!Marr fryme thelle, numeroj me mend deri ne dhjete dhe kur vjen momenti per te kthyer pergjigje e kam mbledhur veten...
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
jeta eshte si nje kopsht me lule ku qeshet gjelbrimi
e kuptojmė pastaj ,por ėshė shumė vonė
jeta ėshtė dever qė s,mbaron
Krijoni Kontakt