Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Ndjeshmeria eshte cilesi qe karakterizon njeriun e mire dhe nuk eshte fat i keq....perkundrazi!!!!

respekte
    Vertet e mendon dicka te tille?...c'fare na ka shkaktuar kjo ndjeshmeri deri me sot pervec'se dhimbje..

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    ore tanku se e kam vene re dhe me pare ne postimet e tua une : Ti dukesh qarte qe ke nje ndjeshmeri dhe per me teper intelekt per tu admiruar, por gjithmone ke prirjen ta gjykosh veten nen kendveshtrimin e turmes dhe te te tjereve. Po pse ore miku im c te keqe paska te jesh i ndjeshem ??? Amos valle do ta kishte shkruar Stendhal "De l'amour" po mos te ishte i tille ??? Ose me sakte, arti ne pergjithesi a do ekzistonte pa ndjeshmeri ???

Me te vertete kjo nuk eshte ndonje cilesi e nevojshme kur vjen puna per te bere leke apo karrirere profesionale, por une te pyes : A ja vlejne te gjitha keto perpara faktit qe ti di te ndjesh dhe a-priori te dashurosh vertet ???

Pres pergjigje shoku tanku !
    Nuk jetojme ne kohen e Stendalit,miku im...njerezit si puna ime,jane specie qe po shkojne drejt zhdukjes...nuk ka vend kjo bote per njerez te tille..

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Nuk jetojme ne kohen e Stendalit,miku im...njerezit si puna ime,jane specie qe po shkojne drejt zhdukjes...nuk ka vend kjo bote per njerez te tille..
    ky eshte auto - viktimizim ! E perse nuk paskan vend ???
    Sinqeriteti dhe ciltersia jane vlera universale qe nuk kane lidhje as me konceptin e hapsires as me ate te kohes. Me duket se nxitohesh pak ne perfundime :S

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    ky eshte auto - viktimizim ! E perse nuk paskan vend ???
    Sinqeriteti dhe ciltersia jane vlera universale qe nuk kane lidhje as me konceptin e hapsires as me ate te kohes. Me duket se nxitohesh pak ne perfundime :S
    Je vertet i bindur se jane vlera universale?!...jo,se une kam pershtypjen se keto
    jane thjesht nga ato lloj vlerash,te cilat ruhen neper muzeume si copa te lashta pergamenash..

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    duhet te behesh nje BISHE qe te mbijetosh...
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Je vertet i bindur se jane vlera universale?!...jo,se une kam pershtypjen se keto
    jane thjesht nga ato lloj vlerash,te cilat ruhen neper muzeume si copa te lashta pergamenash..
    Miku im , me lejo te te them qe ti dhe une jetojme ne pjesen me te ulet dhe ne llumin e shoqerise boterore, ne shqiperi. Por perfundimet duhen nxjerre per nje hapsire me te madhe. Te jesh i sigurte qe neper bote sinqeriteti dhe ciltersia jane ende vlera !

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Miku im , me lejo te te them qe ti dhe une jetojme ne pjesen me te ulet dhe ne llumin e shoqerise boterore, ne shqiperi. Por perfundimet duhen nxjerre per nje hapsire me te madhe. Te jesh i sigurte qe neper bote sinqeriteti dhe ciltersia jane ende vlera !
    Ndersa une mendoj krejt te kunderten!..nese nje vend si Shqiperia,i ka humbur keto vlera,atehere ne asnje vend tjeter ne bote,keto vlera nuk egzistojne..
    Ishim ne,me teper se c'dokush, mbrojtes te ketyre vlerave...tani c'fare jemi?!
    Mos valle,ajo hapesira me e madhe qe ti e quan me te mire,nuk ka te beje me kete humbje qe kemi pesuar?

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anėtarėsuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Ne pamje te pare shume personave ju kam lene pershtypje si goce mamaje,kurse disa te tjereve ju dukem shume harome edhe ne te vertet jam ne mes te te dyjave edhe e urt kur duhet edhe harome ku duhet.
    Jam e paduruar....jam tip qe i degjoj te tjeret kur kane halle edhe i ndihmoj nese mundem
    Prekem shpejt nga dikush qe e kam per zemer kur me qorton...qaj direkt.
    Jam e fort i perballoj cdo problem qe me del.Per te tjeret dukem sikur jam tere kohes e lumtur por ne te vertet vuaj por nuk i shpreh..as ndenjat qe mund te keme per dike nuk mund tja shpreh hapur.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Gjithmone me kane cilesuar "rebele", dhe nuk e mohoj. Shpesh dhe pak e rrembyer, emocionale.... nuk duroj dot padrejtesite dhe per me teper nuk duroj dot te me cenojne lirine! Niveli i adrenalines ne gjak me leviz shume shpejt, por pas kaq kohesh kam mesuar shume gjera mbi vetepermbajtjen :-)!Marr fryme thelle, numeroj me mend deri ne dhjete dhe kur vjen momenti per te kthyer pergjigje e kam mbledhur veten...
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2007
    Postime
    8
    jeta eshte si nje kopsht me lule ku qeshet gjelbrimi
    e kuptojmė pastaj ,por ėshė shumė vonė
    jeta ėshtė dever qė s,mbaron

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kthimi Kah Zoti
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-03-2006, 18:41
  2. Tė drejtat e njeriut nė Islam
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:11
  3. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06
  5. ANTROPOLOGJIA e krishterė
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-10-2002, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •