Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    .

KUJDES ME FJALORIN. NUK JENI NË RRUGË.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 15-10-2007 më 12:09

CeRrIkS & Albanian-4-EvEr Maska e CERIKSI-CHICAGO
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    CHICAGO
    Postime
    178
    qafezezi --- pergjegjet jane mare se kushurira ime qe e ka emrin lart ne list ka nje jave ketu ne chicago proceset e intervistes edhe dukumentat zgjasin jo me shume se 3 muaj .

KUJDES FJALORIN.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 15-10-2007 më 12:06
    JUVENTUS # 1

ITALIA WORLD CHAMPION

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Postime
    2
    a kane filluar intervistat e llotaris amerikane dv 2008

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-10-2007
    Postime
    2
    HI
    Jam nje djal nga fieri perpara 4 muajsh nuses time i ka dale llotaria amerikane pergjigja e pare. kemi numrin afersisht 17000 por kam degjuar se kane filluar intervistat e e dv 2008 a eshte e vertete apo jane fjal,
    FALEMINDERIT PER MIREKUPTIMIN

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Kisha intervisten ne muajin janar por nuk e mora vizen pasi nje proces administrativ duhet te vazhdoje per rastin tim. Ata me premtuan se do me therrasin per nje interviste te dyte. A mund te me therrasin ata ne nje konsullate te ndonje shteti tjeter sepse un jam larguar nga Shqiperia dhe pyetja e dyte a mund ta mare un vizen pa pasur nje adrese ose garanci ne USA?

Citim Postuar më parë nga qafezezi Lexo Postimin
    Kisha intervisten ne muajin janar por nuk e mora vizen pasi nje proces administrativ duhet te vazhdoje per rastin tim. Ata me premtuan se do me therrasin per nje interviste te dyte. A mund te me therrasin ata ne nje konsullate te ndonje shteti tjeter sepse un jam larguar nga Shqiperia dhe pyetja e dyte a mund ta mare un vizen pa pasur nje adrese ose garanci ne USA?
    Nuk jam shume e sigurte nese mund te shkosh ne nje konsullate tjeter jashte Shqiperise por mendoj se ata do te kerkojne te shkosh atje ku u paraqite per here te pare. Persa i perket garancise dhe adreses ne USA, PO duhet te kesh. Nje nder gjerat qe te kerkohet kur shkon ne ambasade eshte se ku po shkon dhe kush po te pret ketej dhe po behet garant per ty. Ata duan nje Affidavit of Support nga dikush ketu ne USA qe eshte permanent resident ose US Citizen dhe ky person duhet jo vetem qe te plotesoj kete dokument ku do pyetet dhe per te ardhurat e tij dhe te familjes se tij, assetet qe ka si dhe borxhet. Ai duhet dhe ta noterizoje ketu dhe ta dergoj. Po ashtu garanti jot duhet te dergoj nje statement aktuale nga banka ku tregon se sa leke ka ne banke dhe po ashtu nje kopje te DRIVERS LICENSE ose ID dhe Social Security # te tij nga para dhe mbrapa dhe po ashtu nje kopje te green card ose Citizenship Certificate ose US passport.

Uroj me gjithe shpirt qe ta marresh vizen dhe te uroj fat e mbaresi ty dhe familjes tuaj ketu ne USA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 11-03-2008 më 00:15

KU mund te gjej listen e fituesve per kete vit?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    kjo 2008 eshte si vit aplikimi i bere ne 2008 apo ata qe kane aplikuar ne 2007 dhe pergjigjet jane te 2008.
    Ore di njeri cfare behet me ato te 2009 se une kam aplikuar ne 2008 po se kam idene se kur dalin qe ta shoh kam fituar apo jo. Vetem pashaporten dua une dhe jam ne rregull .

Me kontaktoni ne privat nese dini gje kur dalin dhe ku .

Ishallah dhe per juve pak pashaporte se e di une qe vdesin shqiptaret sidmos ate amerikanen :P
    Bëji nder qenit, që ai të kafshojë këmbën

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. A është kërcënim Amerika për paqen botërore?
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Programi i Llotarisë Amerikane viti 2010
    Nga [LoTi] në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 02-07-2009, 08:36
  3. Agim Vuniqi: Faktet e Millosheviçit i injorova para syve te tij
    Nga AVuniqi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-01-2007, 10:58
  4. Llotaria Amerikane, skualifikohen mashtruesit
    Nga ALBA në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-06-2004, 08:17
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •