Ata do te japin llogari diten e Gjyqit te gjithe, kriminelet, vrasesit e popullit tone para 500 viteve, vrasja ne emer te Perendise nuk ka kurrfare justifikimi. Feja Islame i ka genjyer se do t'u jape nga 72 prostituta te xhenetit, por ata ne fund do ta gjejne veten ne mallkim te perjetshem, perse u dasht t'i besohet ketij njeriu?!, kete nuk mund ta kuptoj. Pushtimi i vendeve dhe nenshtrimi i popujve te tjere asgje nuk ka te beje me Zotin. As Muhamedi e as Islami nuk do te mundet t'i shpetoje. Une e kam nje artikull qe e ka shkru nje katolik shqiptar per krimet e Islamit per 500 vite ndaj popullit tone, eshte vertete prekese ajo se cfare u ndodhi atyre njerzve, kam dashur ta postoj por nuk e di sesa ky forum e lejon lirine e fjales dhe nga frika se me akuzojne se po prishi 'tolerancen fetare' dhe nga akuzat per mostolerance nuk kam guxuar ta postoj, duhet ta themi te verteten. Temat menjehere mbyllen kur nuk u konvenon disave, por duhet te kete liri te fjales. Kritika kur eshte pozitive duhet te lejohet.Postuar mė parė nga Ermal 22
Pershendetje
Krijoni Kontakt