Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Rri mos na kujto besen se nuk je i Kanunit ti muslim_965, prandaj mbaj vendin fetar sic i ke vene dhe emrin vetes, dhe shif mos gjen lajme te tjera se si e sa po perhapet Islami ne bote se aty te rref zemra mo.
    Kurse ty Halil ate fjali ta shkruajta ne reputacion pasi po postoje si taleban, njesoj si ca vellezer te tu te 'moderuar' qe here pas here i kujtojne apo kercenojne anetaret me plumba ballit. Qe kur ke hyre ne kete forum per Islam u fute dhe temen e vetme qe ke hap e ke bere per te pyetur se cfare na thoka Bibla per Muhamedin. Kujdes me ato fshatrat vehabiste shqiptare ne Maqedoni se mos i ke komshi.

Artikujt e islamistave shqiptare ne kete teme e tregojne qarte deshiren per te pare nje Turqi ku triumfon nje parti fetare dhe ku dobesohet sekularizmi. A mos jane valle keta shqiptare ata qe do kerkojne neser te njejten gje ne tokat shqiptare? Prandaj ka rendesi qe te kuptohet gjendja ne Turqi qe te mos biem viktime e 'shumices' apo e asaj pakice qe simpatizon islamistat ne Turqi.

Ironia me e madhe eshte se shpresa e vetme per ta mbajt Turqine ne rrug te drejte sekulare mbetet ushtria e forte, nderkohe qe muslimanet kane deshire te reklamojne fene e tyre si fe te paqes.
    Fatkeqesisht Europa dhe Amerika nuk po i perkrahin gjeneralet turke por kane marre anen e 'demokracise' dhe 'lirise' se mendimit te shumices, duke harruar se partia AKP [[partia per Zhvillimit e drejtesise] e Erdoganit eshte vecse nje parti e kamufluar islamike qe per te mbijetuar e sunduar ne politike ndryshoi emrin dhe taktikat e marrjes se pushtetit. Kjo parti AKP ka qene ajo qe ka propozuar zona apo lagje ku nuk lejohet te shitet a konsumohet alkol, ka propozuar qe tradhtia bashkshortore te kthehet ne krim ligjor, partia qe ka shtuar fene ne shkolla apo qe ka propozuar qe edhe ne pishina burrat e grate te lahen vec.
    Qeveria e Erdoganit po forcon me teper lidhjet me vendet e Lidjes se Mesme, e spikat me teper miqesia e re me Iranin, nderkohe qe lidhjet me Izraelin jane ftohur. Por jane forcuar mardheniet edhe me Hamasin islamik.
    Turqit i druhen nje AKP qe eshte e lidhur me sloganin qe 'demokracia eshte nje autobus qe merret per te arritur ne stacionin e deshiruar'. [dhe kuptohet se per cfare synohet]
    Jo me kot nje Turqi e tille 70 milioneshe me keta lloj udhheqesish shihet me frike ne Bashkimin Europian ku popullsia vendase po plaket me hapa te shpejte e ku turmat milioneshe te turqve te rinj te papune do mesyjne Europen dhe do ndryshojne me teper ekuilibret qe emigrantet kane ndryshuar. Tanime edhe ne postat shteterore turke, te premteve ndalohet puna e mbyllen dyert e postave pasi punonjesve u lejohet te shkojne per tu falur ne xhami kur kane vaktin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermal 22 : 25-05-2007 mė 00:03

ermal mua me vjen shum keq po si duket ti nuk ke lexuar postimet e mia ashtu sic duhet . eshte me se e vertete se une kam shkruar disa postime si taleban ose te ta them ma mire qe te ta kenaqi shpirtin tand si ( TERORIST MUSLIMAN) SE E KENI ZAKON MENJEHERE TE PERDORNI KETE TERM .POR ATY E KAM CEKUR SE MOS ME PREK NE FE DERI SA NUK TE PREKI. MUA ME PENGON AJO KUR DIKUSHI SHKRUAN FALE TE CILET NUK KANE TE BEJNE AS ME PROFETIN TONE PO AS ME FENE TONE , MOS HARONI SE NE MUSLIMANIZEM EGZISTOJNE SHUM E SHUM SEKTE ASHTU SIC EGZISTOJNE EDHE NE FETE E TE TJERVE.ESHTE ME SE E SAKTE SE NE KETE FORUM HYRA PER ISLAM VETEM E VETEM PER TE TREGUAR DIKUJNA SE SE DIKUSHI KA TE DREJTE E DIKUSHI GABON PER ISLAMIN.SA I PERKET TEMES SE HAPUR AS QE E KAM NDERMEND QE TE HAPI TEME TJETER SE PARI PER SHKAK SE JAM ( PASUES I KURANIT FAMELARTE DHE HADITHEVE TE PEJGAMBERIT MUHAMED s.a.)SEPSE NUK JAM AS TALEBAN AS IRAKIAN AS MUHAXHEDIN POR THJESHT JAM MUSLIMAN PO MOS HARO SE PRAP TE THEM JAME EDHE SHQIPETAR.SE DITI NUK HAPI TEME TJETER SEPSE NUK KA NEVOJ SEPSE E SHOH SE NE KETE FORUM VETEM PO SULMOHET KOMUNITETI MUSLIMAN E ASGJE TJETER.

DHE RI I QETE SE NE KETO FSHATRA TE MAQEDONISE TE CILET THUA TI hehehehe. NUK KEMI FSHATRA WEHABISTESH PO TE GTREGOVA THJEST JEMI MUSLIMAN.

SA I PERKET TURQISE AS QE ME HIN FARE NE KOKE SE KUSH CKA BAN ATJE E AS QE DO TE ME INTERESOJE NDONJEHERE SE TE TREGOVA JAM SHQIPTAR E JO TURK , PO SHIHET KETU SE KUJT KUJNA ME SE SHUMTI I INTERESON .

PO TEK E FUNDIT ZOTNI MUA ME SE SHUMTI ME PENGOI AJO QE TI ME SHKRUAJTE MUA NE NJE MESAZH PRIVAT(pse jo ne forum haptas) E DIN TI CKA , SEPSE ME ATE MESAZH TI E TREGOVE KULTUREN TENDE BALLKANIKE MOS TE THEM SHQIPETARE SEPSE SHQIPETARET E VERTETE NUK E MERITOJNE TU THUHET ASHTU.

po si do qe te jete te pershendes dhe ja kalofsh SHQIPTARISHT......
    I penduari nga gjynahu eshte si ai i cili nuk ka fare gjynah

P.S.

TOLERANCE FETARE!!! me falni po nuk e kuptoj mire kete fjali a ka ndokushi i cili mund te ma sqaroje kete se cka do te those.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Une jetoj ne Stamboll. ne qofte se ka ndonje qe mendon se Erdogan nuk ka punuar , le te me citoje Une di qe lagja ime ne periferi te Stambollit po ndryshon me minuta. Ne cdo drejtim ka ecur mire qeveria `Erdogan`. thjesht nderhyjne nderkombetaret dhe fryne ushtrine se nuk u pelqen kokefortesia e Erdoganit. Nje si Erdogan na duhet edhe neve qe te mos i rruhet as nga greku as nga njeri ne bote. Nqs i keni ndjekur lajmet , Erdogan ka dhene vazhdimisht deklarata anti shtetit te qipros duke mos e njohur ate , dhe BE prap nuk ja mbyll dyert.
    Kurse nga ana tjeter , ushtria di vetem te beje grushte shteti. 4-5 grushte shteti ne 20 vite jane nje cike si shume me duket...
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar mė parė nga halil_gostivari
    P.S.

TOLERANCE FETARE!!! me falni po nuk e kuptoj mire kete fjali a ka ndokushi i cili mund te ma sqaroje kete se cka do te those.
    Te citova vetem nje shprehje per te te treguar cfare hipoktiti je dhe per kete po te jap nje postim tendin per te treguar se sa taleban tregohesh kur e humbet 'tolerancen' dhe 'paqen fetare' sidomos kur diskuton me Matrix_a qe jane te ditur per ceshtje fetare.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=236

Ajo qe un te shkrojta ty ishte pikerisht per mesazhe si ai i mesipermi, dhe ta thashe mendimin tim te nxehte te momentit hapur e tek per tek, pa bertit ne kete forum ku postimet fshihen ndonjeher. Por nuk eshte mire me shajt njeri se dhe ti ke prirje per paqe, e po shfaqesh me teper si besimtar qe po shkon drejt nje njohje me te gjere te rrealitetit dhe te te postuarit me shqiptarisht.

Tema eshte per Turqine, lojerat e Erdoganit me sekularizmin dhe me te ardhmen e vendit Ballkanik qe patjeter ndikon ne zhvillimet ne rrajonin tone.
    Dje presidenti turk Ahmet Sezer hodhi poshte projekligjin e miratuar ne parlamentin turk [ nen trysnine e partise AKP te Erdoganit]], nje projektligj apo shtojce qe kerkon zgjedhjen e presidentit te Turqise jo nga parlamenti por nga vota e shumices se popullit turk. Ne kushtet e tanishme ky lloj ndryshimi i vlen Erdoganit apo Gulit qe e dine se populli mysliman turk do i zgjedhe te 2 keta udheheqes islamike ''te bute''.
    E keqja eshte se partia e Erdoganit do e kaloje kete projektligj ne parlament per miratim per here te dyte, por kete rradhe presidenti Sezer nuk ka te drejte ta hedhe poshte, pasi nuk lejohet refuzim i dyte. Si rrjedhim presidenti Sezer do detyrohet te beje nje referendum per kete projektligj, ose do nderhyje ushtria dhe do i jape fund ketij cirku parlamentar.

Por Erdogani mbetet per shqiptaret [pjesa patriotike te pakten] si nje politikan qe nuk meriton kurrfare rrespekti pasi bashke me Nanon na poshteroi Heroin Kombetar, duke kerkuar qe te dilte ne fotografi pa patur bustin e Skenderbeut nga prapa, pasi nuk kishte ku te dilte tjeter ne fotografi! Ky politikan i shpifur turk po na bente gjoja sikur ia kishim borxh kete poshterim, apo sikur dikur te kishte shkuar Skenderbeu te shkretonte Turqine, nderkohe qe e kunderta ka ndodhur,, dhe asnje perfaqesues i huaj, sado i madh ne detyre nuk ka te drejte te na preke apo fyeje heronjte tone kombetare sic beri qelbsira Erdogan, megjithse jemi komb i vogel qe kemi ca politikane faqezinj qe nuk pertojne te heqin bustin e heroit kombetar per te kenaqur nje islamist "modern" Turqie qe vjen e tall ****** me politikuajt tone.

Skenderbeu dhe zararet e Nanos
    E Diele, 03 Prill 2005

Betejat mes Skenderbeut dhe turqve, me te cilat cdo femije shqiptar eshte njohur ne librat e historise, vazhdojne ende. Ndeshja e fundit, mes Heroit Kombetar te shqiptareve dhe turqeve, eshte konsumuar ne zyren e Kryeministrit te Shqiperise, Fatos Nano.

Me 15 shkurt 2005, i "rrethuar" nga nje delegacion i shumte ne numer, ne krye te te cilit qendronte Kryeministri i Turqise, Erdogan, Skenderbeu eshte sprapsur. Ai eshte detyruar te largohet, duke lene bosh vendin ne te cilin qendronte krenar. Simboli i mbrojtjes se krishterimit 6 shekuj me pare eshte dhunuar, kete here nga pasardhesit e tij. Ata preferuan t'i gjenin nje vend ne magazinat e ftohta te selise se qeverise shqiptare, ne menyre qe sfondi ne te cilin do te pozonin Nano dhe Erdogan te ishte i paster. Oxhaku i zyres kryeministrore ka qene ate dite edhe me i lehte, pasi nuk mbante mbi shpatulla bustin e Skenderbeut. Ndaj Nano dhe Erdogan, dy miq tashme te vjeter, mund te shijonin me teper biseden mes tyre.

Pikerisht ne kete bisede, Erdogan, i cili arriti te kishte me teper sukses se sulltan Mehmeti ne shtegtimet e tij drejt brigjeve te Adriatikut, ka shkuar edhe me tej. Shtypi turk do te raportonte per nje kerkese te qeverise se Ankarase, ne menyre qe Tirana zyrtare te rishihte tekstet e historise ku flitej per urrejtjen e shqiptareve ndaj turqeve. Urrejtje qe lidhej dhe kulmonte pikerisht me 25 vitet kur Skenderbeu ngriti nje mur te pakalueshem, per ato qe librat e historise i cilesojne si "hordhite otomane".

Megjithate, absurdi i veprimit kryeministror nuk ndalet ketu. Qeveria shpalli ne janar vitin 2005 si "Vit te Skenderbeut", me rastin e 600 vjetorit te lindjes se Heroit Kombetar. Vendimi detyron te gjithe institucionet shteterore te hartojne programe te posacme per te perkujtuar dhe ngritur lart figuren e Gjergj Kastriotit. Ne te njejten linje, shkrimtari i njohur Ismail Kadare do te propozonte publikisht, qe shqiptaret te bashkohen rreth figurave te Skenderbeut dhe Nene Terezes. Por keshtu nuk ndodhi.

Ne fillim te janarit, ndersa Kryeministri maqedonas Buckovski do te vizitonte Shqiperine, ne kinemate e Tiranes dhe te gjithe botes kishte bere jo pak buje filmi "Aleksandri i Madh". Shumekush do te preferonte qe Oliver Stone te shpenzonte qindra milione dollare edhe per Heroin tone. Por ai u mbyll ne nje dhome te erret te Kryeministrise, pikerisht kur niperit e sulltaneve me te cilet luftoi, zbriten ne Tirane per te bere politike dhe biznes. Nano do te deklaronte, ne krah te Erdoganit, se nga bashkepunimi dhe mirekuptimi mes dy qeverive, po shtohet qari dhe po pakesohet zarari. Ndoshta zarar me te madh se te largonte Skenderbeun, Nano nuk mund te bente per hir te turqve. Ate Skenderbe, qe dy dite me pare, gjate takimit me Kryeministrin e Kosoves, Kosumi e nxorri nga magazina.

E.M

Te citova vetem nje shprehje per te te treguar cfare hipoktiti je dhe per kete po te jap nje postim tendin per te treguar se sa taleban tregohesh kur e humbet 'tolerancen' dhe 'paqen fetare' sidomos kur diskuton me Matrix_a qe jane te ditur per ceshtje fetare.
    kur dikushi para meje e humb tolerancen te kthej me dy fish e hic me me pak, se shum ta ceka me nje postim pak me par " MOS ME PREK NE FE" e as nuk te preki
    nuk eshte e drejte te shkruash dicka per nje fe kur se paki nuk ke njohuri as 1 % , dhe ku je aq i sigurt se jane aq te ditur ne ceshtje fetare, po ska lidhje vetem se une nuk iu jam drejtuar ne menire tinzake po kam shkruajtur direkt ne forum e jo privat .

me fal po a ke pare ndonjehere ndonje postim timin ne ndonje komunitet tjeter,qoft KATOLIK , ORTODOKS , BEKTASHIAN .PROTESTANT, etc etc . jo pse ? sepse nuk kam pse tju perzihem dikujna ne mendimin e tire , e te lutem pra as mos mu perzi se cka mendoj une personalisht.
    MOS ME PREK AS NUK TE PREKI , OSE PERNDRISHE TA KTHEJ ME DIFISH, VETEM SE JO NE MENIRE TINEZAKE.........

sa per politiken TURKE as qe me hin fare ne koke , se te kam treGuar nuk e di sa here jam MUSLIMAN SHQIPETARE.

PS ;
    Me 15 shkurt 2005, i "rrethuar" nga nje delegacion i shumte ne numer, ne krye te te cilit qendronte Kryeministri i Turqise, Erdogan, Skenderbeu eshte sprapsur. Ai eshte detyruar te largohet, duke lene bosh vendin ne te cilin qendronte krenar.
    ASHTU ESHTE KUR PER KRYEMINISTER E ZGJEDHIN NJE GREK.
    Simboli i mbrojtjes se krishterimit 6 shekuj me pare eshte dhunuar,
    SIMBOLI I KREJT SHQIPETAREVE KUDO QE JANE DHE PAMARE PARASISH SE CILES FE I PERKASIN. kjo eshte tolerance fetare
    hajt mirembetshi dhe ska nevoj te diskutojm pe asgje .

SHQIPETARI ESHTE SHQIPETARE , pa mare parasish se ciles fe i perket , musliman , ortodoks, katolik, protestant. bektashi. etc etc.

POASHTU EDHE TURKU ESHTE TURK pa mare parasish se ciles fe i perket, dhe te lutem mos me ldh me politiken TURKE. se ama hic nuk me hin ne koke .

fushori Maska e Ermal 22
    Anėtarėsuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    kur dikushi para meje e humb tolerancen te kthej me dy fish e hic me me pak, se shum ta ceka me nje postim pak me par " MOS ME PREK NE FE" e as nuk te preki
    sa per politiken TURKE as qe me hin fare ne koke , se te kam treGuar nuk e di sa here jam MUSLIMAN SHQIPETARE.
    Nuk ka si rrin nje shqiptar larg teje kur ti e kercenon me jete nje shqiptar tjeter qe diskuton me ty filozofi e perplasje fetare. Problemi eshte se ti e ben kete ne emer te fese tende, dhe per rrjedhoje prekesh me teper kur ta kujtojne apo te fyejne pasi po tregohesh i dhunshem.
    Nq nuk kishe per te shtuar per politiken turke, do kishe ber mire ti qendroje larg kesaj teme dhe jo ti ndryshoje drejtim duke e kthyer ne muhabet personal per pune reputacioni, se pse ta dhashe te kuq me nerva e jo jeshil me lajle. ose te gjelber me mire, se jeshil eshte fjale turke.

Me nise me u marre me ca simbole atehere do na duhet me heq edhe flamurin kombetar pasi i ngjet atij Bizantino-ortodoks te luftes, nderkohe qe vecantia dhe simbolika e flamurit e ben ate flamur te asnje feje por te shqiptareve.
    Sa per Skenderbeun, mos e harro pikturen e vjeter qe sheh poshte tek varri i tij se myslimant e pakte kane qene rrespektuar edhe ne kohe te tij, se ndryshe nuk do e nderonin Heroin e Lirise Shqiptare pas vdekjes.
    Nje prej tyre ish edhe bukeshkali me emrin Hamza te cilin e kish nip. Nuk ka faj autori i artikullit qe e sheh Heroin Kombetar si simbol te krishterimit, pasi kur taborret e medha turke vivin me ushtri qe su shihej fundi, ne krye te tyre, bashke me komandantet, qendronin edhe hoxhallaret e myftijt, dhe me kete e kupton vete ti se cfare lloj frymezimi kishin keto beteja e cfare simbolike kish lufta.
    hajt krahet e lehte trim
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    ... SE E KENI ZAKON MENJEHERE TE PERDORNI KETE TERM .POR ATY E KAM CEKUR SE MOS ME PREK NE FE DERI SA NUK TE PREKI. MUA ME PENGON AJO KUR DIKUSHI SHKRUAN FALE TE CILET NUK KANE TE BEJNE AS ME PROFETIN TONE PO AS ME FENE TONE , MOS HARONI SE NE MUSLIMANIZEM EGZISTOJNE SHUM E SHUM SEKTE ASHTU SIC EGZISTOJNE EDHE NE FETE E TE TJERVE.ESHTE ME SE E SAKTE SE NE KETE FORUM HYRA PER ISLAM VETEM E VETEM PER TE TREGUAR DIKUJNA SE SE DIKUSHI KA TE DREJTE E DIKUSHI GABON PER ISLAMIN.
    Mirepo profeti juaj te ka urdheruar qe te poshterohen, te vriten, dhe te skllaverohen (njerzit e librit) njerzit e besimeve tjera. Edhe perse pra sot Islami te gjithe i sulmon, tallet me besimin krishter, tallet me Jezusin. Perse islami gjithmone ka te drejte t'i vrase te tjeret vetem pse nuk e pranojne Muhamedin si Profetin e tyre, e nje i krishter nuk ka te drejte qe ta pergenjeshtroje kete njeri dhe t'ia qet ne shesh genjeshtrat dhe mesimet e tij 'te paqes'. Duhet te respektosh te tjeret, t'i respektosh jetet e tyre nese deshiron te kerkosh qe ata te ta respektojne besimin tend. Po pretendoj se mua engjulli Gabriel me ka urdheruar t'i luftoj njerzit e tjere derisa te me besojne mua si Profetin e tyre. Une tani p.sh. i poshteroj myslimanet, predikoj urrejtje per ta, tallem me Islamin, flas gjithcka dhe madje eventualisht shpif dicka (edhepse per islamin nuk ke nevoje te shpifesh, mjafton realiteti), dhe une kerkoj qe ti te me respektosh. Edhe Muhamedi nuk eshte kurrfare shembull morali, nese ty te duket se martesa me 9 vjecare eshte perendishmeri, mbaje besimin tend, mua nuk me hyn ne pune, por mos u mundo te ja imponosh te tjereve. Une respektoj myslimanet sepse myslimanet besojne sinqerisht ne nje Zot, une denoj cdo fyerje dhe poshterim ndaj nje myslimani sepse myslimani eshte krijese e shenjte e Zotit dhe duhet respektuar por ne te njejten kohe duhet qe te ekspozohen genjeshtrat e Muhamedit, pyeti sot myslimanet 90% nuk e dijne se profeti i tyre ka martuar nje vajze 9 vjecare kur vet i kishte 52 vjet. I pyeta djemte e halles sime, asnjeri nuk kishte ndegjuar per kete por thonin se po shpif. I tregova nje shoku timit mysliman, menjehere fillonte kercenimi. Per mua kjo eshte e papranueshme si njeri se pari, pastaj si besimtar. Shiko sot nje vajze 9 vjecare dhe shiko edhe nje burre 52 vjecar, vendos vet, ky njeri kurre nuk ishte Profet i Perendise, gjyko ti me mire se cfare ishte... Nuk e perdori me qellim fyes ndaj myslimaneve kete, por qe t'ua hapim syte nga mashtrimet e fese dhe lidereve fetare. Feja osht urrejtje o njerz, hapni syte. Ne daq i nxjerr jashte konteksti vargjet kuranore, ne daq i mban ne kontekst, ato predikojne per urrejtje, mohim dhe vrasje ndaj te tjereve, dhe ne i shohim pasojat e atyre vargjeve, shiko vendet qe udhehiqen me sheriat, aty mbizotron krimi, jo-toleranca, vrasja, mohimi i te tjereve, xhihadi etj dhe ti me kerkon qe ta respektoj kete. Ti nuk ke te drejte te ma kerkosh kete, nga frika e ekspozimit ndaj ketij njeriu, ai urdheroi qe te vriten te gjithe qe e bejne kete. Une nuk pajtohem me kristianet e tjere qe thojne se te krishteret nuk duhet te gjykojne por vetem te duan, kjo po gjithsesi, por edhe ekspozimi i genjeshtareve dhe genjeshtrave duhet te behet gjithmone me sinqeritet dhe jo me qellim fyes sic bejne disa ketu ne forum. Nese e don nje mysliman me gjithe zemer, ekspozoja Islamin se pari. Shpetoje nga genjeshtrat e fese. Duke e bere kete, ti e mbron edhe myslimanin por edhe veten.

Pershendetje Halil, respekt.
    Sinqerisht nga Mesia4ever.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 26-07-2007 mė 10:55

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Me ne fund fitoi demokracia ne Turqi...sepse u rrespektua vullneti i shumices se popullit ..qe votuan ne keto zgjedhje...

eshte trondit sekularizmi dhe e tere evropa ...por qti bejsh...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė ėshtė demokracia?
    Nga ILovePejaa nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 25-01-2015, 06:36
  2. Komunizmi Dhe Demokracia
    Nga biligoa nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 16:41
  3. Ja si lindi demokracia e sotme
    Nga Kryeplaku nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-07-2004, 12:02
  4. Demokracia
    Nga Enri nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-03-2004, 12:38
  5. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •